Jump to content



Πρόβλημα με ps3


thrasher

Recommended Posts

Γεια χαρα,

Εχω ενα ps3 40gb και μου εμφανιζει το εξεις προβλημα.Οταν το ανοιγω,λειτουργει(αναβει το πρασινο φωτακι)αλλα δεν μου εμφανιζει τπτ στην οθονη.Παει να εμφανισει κατι,αλλα αμεσως χανεται και λεει ''no signal'' στην οθονη.Επισης,τα χειριστηρια δεν συνδεονται με την κονσολα,απλα αναβοσβηνουν και μετα σβηνουν τελειως.Εχω ελενξει καλωδια και το εχω δοκιμασει σε 2 τηλεορασεις.Να αναφερω και το ποιο σημαντικο,αυτο συνεβει αφου εφαγε μια γερη σουμα,το ειχα βαλει σε μια τσαντα για να το παρω μαζι μου στις διακοπες και ο ξαδερφος μου δεν ειχε καταλαβει τι ειχε μεσα η τσαντα και το πεταξε μεσα στο ασανσερ.Ξερετε τι μπορει να εγινε?

Και κατι αλλο,αξιζει να το παο σε ενα καταστημα π.χ πλαισιο,γερμανο να μου το φτιαξουν?

Link to comment
Share on other sites

θα το πας εκει που το αγορασες η νομιζω στην sony hellas.φυσικα και δεν θα ανεφερεις τιποτα για την σακουλα.εκει στα καλα καθουμενα χαλασε.λογικα θα γινει αντικατασταση.

Link to comment
Share on other sites

Ερωτημα : Εχει κλεισει χρονο η κονσολα ?

Απαντηση : Εαν εχει κλεισει χρονο η κονσολα σου φιλε μου, εχεις χασει απο χερι. Η sony θα σου ζητησει 230 ευρω για αντικατασταση. Δεν υπαρχει επισκευη, αλλα αντικατασταση.

Αρα εαν εχεις αποδειξη αγορας και εισαι μεσα στο ετος τοτε εισαι ωραιος, εαν οχι ...... καταλαβες!

Link to comment
Share on other sites

απαιτησε 2 χρονια εγγυηση ετσι λεει η ευρωπαικη οδηγια.τωρα αν θα βγαλεις ακρη ειναι αλλη ιστορια.

Πολυ καλο για να ειναι αληθινο... Μαλλον δεν ξερεις ποσο σφιχτοκολη εταρεια ειναι η sony. Προσεχε φιλε μην σκασουν τιποτα men in black και εχουμε δραμα... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.