Jump to content



Samsung DDR400 CL3


Vagouridis

Recommended Posts

Μετα απο καποα προβληματα που εχουν οι τωρινες μου μνημες Twinmos ddr400 cl2.5 , βγαζουν artifacts σε μεγαλα fsb παρολο που περνανε memtest κανονικα χωρις ουτε ενα λαθος ειπα να δοκιμασω την τυχη μου και με αλλες μνημες.Οι υποψηφιοι μνημες που διαλεχτηκαν ειναι οι παρακατω στην φωτογραφια.Οι μνημες ακομα και με 3-4-4-8 σε P4P800 dlx ουτε καν που φορτωσαν win και μονο μια φορα τολμησαν και μπουταραν ακομα και με 3,2βολτ στα 201fsb και 1-1(201 για να φυγει το PAT).Σε amd απλα πηγαν by spd στα 204 με 2,8 και 3-3-3-8 .Οτιδηποτε σε αλλο timing απλα αρνουνταν να μπουταρουν.Προσοχη λοιπον σε αυτες τις μνημες.

post-32-1416070552,8838_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πάλι καλά Vag που έχουμε και εσένα ειδικευμένο για τα test ανοχής ηλεκτρονικών (λόγω μεταπτυχιακού που θα ακολουθήσει :p ) και μας γλιτώνεις από τέτοιες πατάτες αλλιώς δε θα είχαμε στον ήλιο μοίρα. :D

Link to comment
Share on other sites

Βρε καλη εχω βρει ψαχνω για κατι καλυτερο.....Το θεμα ειναι οτι δεν εχω λεφτα να παω σε κατι ακριβο , και winbond 512 δεν βρισκονται.Απο την αλλη δεν ειναι το καταστημα , εχω δοκιμασει μνημες απο Quest ,Rubicom ,CTC ,Interset ,Informatics ,Μακεδονικα.....το καταστημα φερνει απο ολους.....

P.S. Το μεγαλο πληγμα ηρθε οταν και 2χ512 corsair pc3200 απλα δεν ετρεχαν ουτε στα default.....

Ηθικο διδαγμα , μενουμε με τις Twinmos... και ψαχνουμε...

Link to comment
Share on other sites

Αρα πρωτου βιαστουμε να κρινουμε ας δουμε λιγο τις διαφορες

1)Samsung με chip samsung εγω Baffalo εσυ

2)2 Asus εγω μια Αβιτ εσυ

3)1GB εγω 512 εσυ

4)Στο NF2 μεχρι 2.8 εγω 2.9 εσυ.

Κατω απο αυτες τις συνθηκες πολλα ειναι διαφορετικα και μαλλον και οι δυο εχουμε δικιο , σε σενα ανεβηκαν σε μενα με Π4 ουτε καν φιλοτιμηθηκαν να μπουταρουν.Το συστημα που δοκιμασα σε amd πλατφορμα ηταν Αsus NF2 ρεβ 1.04 και οι μνημες πηγαν ασυγχρονα.Παντοτε μιλαω για σταθερες συχνοτητες και οχι απλα για ενα bench.Το προγραμμα ειναι το γνωστο μεμτεστ απο dos.

Link to comment
Share on other sites

Originally posted by Vagouridis on 23-09-2003 at 17:44

Καλες μνημες εχω βρει σε 256αρια (Εleven...)και οχι σε 512 αρια που θελω..

Λογικό είναι Πάρη αφού φορανε ΒΗ-5 Winbond :) .Αλλα και αυτές με ταλαιπώρησαν λίγο μέχρι να βρώ τις σωστές ρυθμίσεις

Mischeif Οι 2χ 256 είναι 400αρες?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.