Jump to content

μπορει να φαινεσαι συνδεδεμενος στο facebook ενω δεν εχεις μπει?

fay

Recommended Posts

Fay ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται

βρε σαρδαναπαλε ,ρωτανε τις δεσποινίδες την ηλικια τους?:p

θελετε να με βοηθησετε αν γνωριζει καποιος κατι και να αφησουμε τις ηλικιες και ολα αυτα? α! greekfragma θελεις να μου απαντησεις απο εδω?δε χρειαζεται προφανως να στειλω προσωπικο μηνυμα αφου το ειδες το θεμα μου...

αφου το ειδες που το ειδες το θεμα ,γιατι δε μου απαντας κι απο εδω και πρεπει να σου στειλω μηνυμα?μπορεις να με βοηθησεις?

To πιο πιθανό είναι να μην έγινε σωστό Logoff από τον υπολογιστή του φίλου και για κάποιο διάστημα να εμφανίζεται ότι είναι συνδεδεμένος. Επίσης μπορεί να κόλλησαν τίποτα cookies ή κανένας Ιnternet Explorer.

Οπότε για να επανέλθουμε στην τεχνική φύση της ερώτησής σου, για να το δει και ο φίλος σου, ναι είναι πιθανό να έχει συμβεί χωρίς κάποια κακόβουλη παρέμβαση από κάποιον χρήστη.

Ή μπορεί να είχε μπει από κάποιο φίλο του κάποτε και ο φίλος αυτός να δοκίμασε να μπει τώρα, πχ μετά από διακοπές, ο ίδιος. Λόγω cookie θα μπήκε για λίγο χρόνο με το account του δικού σου - μέχρι να κάνει log out θα φαινόταντ online.

Σε 2 πόστ ακόμα φτάνεις τα 10!!

Ή μπορεί να είχε μπει από κάποιο φίλο του κάποτε και ο φίλος αυτός να δοκίμασε να μπει τώρα, πχ μετά από διακοπές, ο ίδιος. Λόγω cookie θα μπήκε για λίγο χρόνο με το account του δικού σου - μέχρι να κάνει log out θα φαινόταντ online.

Αυτό.

Διαφορετικά, μπορεί και κάποιος άλλος να ξέρει τον κωδικό του. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.