Jump to content



https issues...


o polonos

Recommended Posts

Καλημερα παιδες, ενα περιεργο προβλημα που εχω με https σελιδες... Συγκεκριμενα υπαρχουν 2 υπολογιστες συνδεδεμενοι στο δικτυο (ενας lan και ο αλλος wlan). Και οι 2 αντιμετωπιζουν προβλημα με ανοιγμα https..

Το κανει επιλεκτικα και οχι σε ολα τα σιτες, πχ εθνικη τραπεζα μπαινει κανονικα αλλα alpha bank κανει να μπει μια ωρα, σε αλλα σιτες δεν μπαινει καν... Εχω δοκιμασει IE και firefox αλλα και οι 2 κανουν ακριβως το ιδιο...

Το προβλημα εμφανιστηκε οταν αλλαχτηκε το ρουτερ :mamba:

Παροχος ΟΤΕ ... καμμια ιδεα ?

Link to comment
Share on other sites

Όπως το ftp χτυπά την 21, και το http χτυπά την 80. Έτσι και το https χτυπά την 433 by default.

Άρα όπως είπε και ο φίλος αλιγάτορας, άνοιξε την 433 και θα είσαι οκ.

@Άσχετο όταν λες ότι της Alphabank αργεί, για πόσο χρόνο μιλάμε;

Link to comment
Share on other sites

Το ρουτερ ειναι belkin, ειχε ενα ζητηματακι με τα https... ορισμενες ανοιγε αλλες παλι οχι... Εχω δοκιμασει οοοοοολες της πιθανες ρυθμισεις firewall,πορτες... τα παντα και παλι winbank και npkonline.gr δεν ανοιγαν με τιποτα... αλφα εκανε 18λεπτα για να μπει στην σελιδα του log in...

Εβαλα ενα airties ρουτερακι και ησυχασα.... :computer:

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζετε να ανοίξεις καμία πόρτα. Οι πόρτες ειναι για σύνδεση απο τον έξω κόσμο προς το δικτυό μας. Δοκίμασε τα κλασσικα, δλδ. επαναφορά σε default ρυθμίσεων του router και ξαναδοκίμασε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.