Jump to content



[πρόβλημα] με TV tuner Pinnacle Studio PCTV


antonisk7

Recommended Posts

Έχω αγοράσει από το Πλάισιο την κάρτα τηλεόρασης Pinnacle Studio PCTV. Αυτή δούλευε επί 3 χρόνια στην Ελλάδα (σύστημα PAL_B) άψογα και μάλιστα ήμουν και πολύ ευχαριστημένος που κάθε τόσο η εν λόγω εταιρεία έβγαζε νέους βελτιωμένους drivers και προγράμματα με νέα κόλπα.

Η πλάκα παίχτηκε όταν πρόσφατα μετακόμισα για σπουδές Γαλλία (σύστημα Secam) όπου την βάζω στην κεραία αλλά ....no party... Ρυθμίζω την αλλάγή του συστήματος στο πρόγραμμα τπτ , βάζω όλα τα τελευταία patch τπτ, βάζω DScaler πτ, ...Ψαχνω στο νετ τπτ σχετικό . Στέλνω email στην Pinnacle και μετα από 1 εμαιλ αυτοματο , που δεν βοηθησε τπτ μετα από ενα 3ημερο στελνει ενας μαστορας τους και λέει με λίγα λόγιαότι κάθε κάρτα προορίζεται γαι την χώρα που ανήκει. οπότε πάρε νέα κάρτα.

Πονηρά σκεπτόμενος λέω μήπως λύνεται πιο εύκολα η δουλεια.... Δηλαδή παίζει ίσως η Pinnacle να βγαζει μια κάρτα για όλες τις χωρες (πιο λογικο και ευκολο) και με κάποια πονηρη ρυθμιση να τηε καθηλώνει εκει που αγοραστηκαν. ... Ανοιγω την καρτα και βλέπω εκεί που ειναι η θωρακιση , σε αυτό το μεταλλικό κουτάκι 3 μικροσκοπικά ποτενσιόμετρα που ρυθμίζονται με κατσαβίδι ρολογιών. Λογικα αν βρεθει κάποιος συνδυασμός τους ίσως παίξει η δουλειά ? Ξέρω ότι είναι κουφό να ξέρετε κατι τέτοιο και σπάνια να έχει ασχοληθεί κάποιος με κάτι αντίστοιχο, αλλα λέω μήπως έχετε καμια ιδέα ?

Link to comment
Share on other sites

Πρίν δοκιμάσεις να πειραματιστείς με τα ποντεσιόμετρα, ψάξε να δείς εαν υπάρχει άλλος με κάρτα παρόμοια της δικιάς σου (πού ξέρεις, ο κόσμος είναι αρκετά μικρός...) και κοίτα τις δικές της ρυθμίσεις (είναι προτιμότερο απο το να βάλεις δικιές σου και να προκαλέσεις βλάβη στη κάρτα). Το πολύ πολύ πουλάς τη κάρτα που έχεις και με 50-80 αγοράζεις καινούρια! Αλλιώς, περιμένεις να γυρίσεις πατρίδα :) Πάντως πρώτη φορά ακούω γι'αυτό το σύστημα. Ίσως το έχουν μόνο οι Pinaccle. Υπομονή!

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως σημερα θα παω να παρω καινούρια κάρτα, βρηκα την ιδια με 60 Ε , αλλα ειναι αυτο το συναισθημα ότι πληρώνεις κερατιατικα. Δεν ειναι κατι διαφορετικο να πεις ότι αν μη τι αλλο κανω μια αναβαθμιση.

Link to comment
Share on other sites

Κατα τα άλλα έχει ακριβώς της ίδιες λειτουργίες με την προηγούμενη κάρτα με τη διαφορά ότι σε αυτή την έκδοση δεν περιλαμβάνεται τηλεκοντρολ. Πάιζει όμως το τηλεκοντρόλ της παλιάς.

post-53-1416070576,8059_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dfragos

Το άσπρο ανεμιστηράκι μας τα χαλάει. ’ν ήταν και αυτό κόκκινο θα ήμασταν οκ.

Βασικά είναι διαφανές (CAK4 88t) και βγηκε άσπρο λόγω φλάς.

Αρχική απάντηση από soki

Ωραιο κουτι Αντωνη. 4 σκληρους δισκους εχεις πανω ? :laughing:

thx , ναι είναι 2Χ80 WD jb σε RAID0 και 2Χ40 WD bb επίσης σε RAID0

Αρχική απάντηση από JiMk

ΧΑΧΑ.... καλό.... Αντώνη από ότι βλέπω έχεις 2 jb kai άλλους 2 jb me το νέο revision. E?:p

Τζιμακος ο αετομάτης , καλά βρε που τα είδες όλα αυτα ?

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Αντωνη εχεις βρει και Ττ για το NB και δε μιλας ρε?????????/Στειλε τωρα ενα.......

Πάρη δεν ειναι τπτ φοβερο το εχω ξηλωσει από ενα hardcano2 για σκληρό δεν κάνει τπτ, όσο για το north κατι κάνει γύρω στους 3-4 βαθμους.Από οτι φαινεται και η thermaltake χρησιμοποεί ακριβως το ίδιο για τα chipset http://www.thermaltake.com/products/chipset/tiger.htm

Φωτό από το κουτι θα σας στειλω λειαν συντόμως.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αν είχα αποφασίσει να ποστάρω νωρίτερα θα σου πρότεινα να πας σε μια Leadtek TV2000XP Deluxe.

Με μαντέψατε? :D

Καλώς σας βρήκα παιδιά και σε αυτό το forum. :bigsmile:

Να ευχηθώ επίσης ότι καλύτερο στους δημιουργούς αυτού του forum. :bigsmile:

Πάντως πολύ καλή εντύπωση εμένα μου έκανε το ιδιαίτερα καλαίσθητο Tuner της νέας σου Pinnacle. Καμιά σχέση με το κλασικό χοντροκομμένο κουτί.

Καλορίζική....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από yanni

Πάντως αν είχα αποφασίσει να ποστάρω νωρίτερα θα σου πρότεινα να πας σε μια Leadtek TV2000XP Deluxe.

Καλώς σας βρήκα παιδιά και σε αυτό το forum. :bigsmile:

Να ευχηθώ επίσης ότι καλύτερο στους δημιουργούς αυτού του forum. :bigsmile:

Καλώς ήρθες! Ναι την είδα και αυτη την καρτα που λες και ειναι αξιόλογη. Απλα είχα το τηλεκοντρολ απο την προηγούμενη και βολεψε.

Link to comment
Share on other sites

Και αυτή έχει τηλεκοντρολ, όπως επίσης και radio. Και αν δεν κάνω λάθος είναι και ποιο φτηνή.

Και η εφαρμογή που την συνοδεύει είναι κορυφαία. Ο μόνος ίσως λόγος που ίσως δεν θέλησες να ρισκάρεις με άλλη κάρτα, την πειθανότητα να συνοδευόταν από κάποια μάπα software.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.