Jump to content



Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.


Nephiλiμ

Recommended Posts

lol εντάξει και μενα μου αρεσει το original περισσοτερο τελικα....

Αλλά μιας και το πληρώσαμε ας το χαρουμε οσο μπορουμε τουλαχιστον....

Και ισχυει η αποψη μου οπως και για το original, μακρια απο 32δες servers...... :fist:

Link to comment
Share on other sites

Μπουκαρετε στο original!

Παντος εγω οταν πατησα πανω στον lazy να μπω στον server του με εβαλε για 1 λεπτο στο vietnam!και μετα με πεταξε!:p

Ειπα και γω, δεν προλαβε να παιξει καλα καλα και την εκανε :hehe:
Link to comment
Share on other sites

παιδια το BF2 expansion vietnam εχει εντελως αλλη νοοτροπια μαχης, δηλαδη βασιζεται πιο πολυ στην ομαδικοτητα των παικτων και καλο ειναι να εχεις σ΄ αυτο TS αλλιως θα ειναι κωλοφαρδια αν τελιωσει η πιστα ιδιως του hill 137 που γινεται ''κολαση'', γιατι δεν ξερεις απο που θα ''την φας''. Αλλωστε μην ξεχναμε οτι γι΄ αυτο τον λογο οι Αμερικανοι τον '' ηπιαν '' στο vietnam. Οι πιστες και οι μαχες με τα οπλα τις εποχης δεν σου αφηνουν και πολλα περιθωρια απο το να εισαι σε αποσταση αναπνοης με τον αντιπαλο, δηλαδη ετοιμασου για μαχη σωμα με σωμα σε σχεση με το BF2. Γενικα για ΄μενα ειναι μια πολυ καλη μεταφορα τις EA για να σε βαλει στο κλιμα τις εποχης ενω τα γραφικα του δεν ''παιζονται''. Γενικα οι διαλογοι μαζι με τους σκοτωμους εχουν πολυ πλακα και σαν παιχνιδι εχει κατι το διαφορετικο να προσφερει. Εμεις παντως οι πιο απαιτητικοι αναμενουμε παντως με τρελλα το BF3 δειτε εδω :

Battlefield 3 - BF3

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

Έγινε επεξεργασία από Captainjohnnyred
Link to comment
Share on other sites

Έτοιμος και οπλισμένος ... AX-1 THE GREEK :dance3: ( προέκταση του εγώ μου, από το Delta Force (Novalogic)

Καλά που βγήκε το Bietnam , να ησυχάσουν οι σερβερς , στο standar BF2 .

Link to comment
Share on other sites

Ναι τον είδα και τον sof σήμερα στο hardcore squad deathmatch (τι χαζό mode και αυτό ρε παιδί μου). Αν είναι να γουστάρετε να σας "δέρνουν" πάω πάσο :p

Δεν ξέρω ποιος είναι ο skioulis αλλά λίγο που τον έκοψα φαίνεται καλός καμπεροsniper... :hehe:

Όσο καλή ομάδα και να εχεις στο vietnam, αναλόγως την πίστα το ξύλο θα το φας. Θυμάμαι με τον shooterάκη σε κάποια φάση, που είμασταν η μισή ομάδα medics και γινόμασταν μεταξύ μας revive και παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να φτάσουμε καν στα mcoms. Πράγμα που στο κλασσικό θα ήταν δύσκολο εώς αδύνατο να συμβεί...

Προφανως κατι κανατε λαθος, 2 καλοι παικτες γυρνανε πολυ ευκολα το λεγομενο tide of battle, η δικη μας πλευρα ειχε την αγια 3αδα ( lazy sof skioulis ) και ειχαμε παρει ενα σωρο round σερι, ειχε καταντησει μονοτονο στο τελος :hehe:, ειται ειμασταν αμυνα ειτε επιθεση ριχναμε αρκετο ξυλο και οι αντιπαλοι ριχνανε το φταιξιμο στο map το οποιο ητανε "κακο" οσπου πηρανε την αποστομωτικη απαντηση, " δεν ειναι κακο το μαπ, η ομαδα σας ειναι για κλαματα :hehe: "

Στο SDM τι λαθος εκανα ακριβως ? στο πρωτο round ειχα τα πιο πολλα kills ( το βασικο στο deathmatch ειναι να σταυρωνεις kill χωρις να χαριζεις deaths σωστα ? ) στο 2ο στην arica harbor προσπαθουσα να συνενοηθω με τον crazygreek και τον σκιουλη στο skype ( ελεγε πχ ο skioulis στον greek πως οι δικοι του βρισκονται βορειοδυτικα της πιστας και αυτος μπερδευοτανε, στον στρατο δεν του μαθανε να χρησιμοποιει πυξιδα και χαρτη ? τσκ τσκ τσκ :p ) , ειχα και την δικια σου την ασταματητη γκρινια (:p) , εξου και τα "μονο" 5 kill :p. Οπως και να χει ειχε την πλακα του και ας χαναμε, αν εσυ τωρα εχεις συνδεσει την εννοια διασκεδαση με το KD και το ηλεκτρονικο μαρτζαφλαρι παω πασο.

Για μενα το vietnam ειναι πιο "ωμο" απτο bc2, δεν εχει red dot και υπολοιπες φλωριες, να μου πεις αμα θες "ωμο" παιξε hardcore, ε το ειδαμε και οι 2 χθες ποσο μουφα μπορει να καταντησει το hardcore, και δεν εννοω τους sniper, (FYI ο skioulis ητανε 5ος καλυτερος παγκοσμιως στο BF2 συμφωνα με τα stats της EA ) αυτο με λιγη τακτικη και καθαρο μυαλο το ξεπερνας, μιλαω για καποιες ελλειψεις που απλα δεν εχουνε νοημα, οπως η απουσια HUD στα οχηματα, πχ αναγκαζομουνα στην isla inocentes καθε 5 λεπτα να φωναζω στον greek να κατσει ακινητος στο bradley ετσι ωστε να βγω εξω να δω ποση ζημια εχει φαει και να το επισκευασω, μας βγηκε σε καλο βεβαια γιατι απο ενα σημειο και μετα αρχισε να βριζει ενας απτις αντιπαλες squad επειδη δεν ψωφαγαμε :p

Περα απτο hud ομως εχει και αλλα κουλα, οπως το mg36 που για πολλους μηνες μετα το launch ΔΕΝ ειχε red dot, ττα stationary και οι θεσεις επιβατων στο bradley που δεν εχουνε στοχαστρα ( βαλτε sights τουλαχιστον οπως στο M79, ffs ) και την ΤΡΑΓΙΚΗ απουσια health regeneration που σε SDM ειναι οτι χειροτερο, τουλαχιστον να το ειχανε με health bar το HC, δεν γινεται να εχεις ξεπαστρεψει τον αλλο, να εισαι με το ενα ποδι στον ταφο και η οθονη σου να παραμενει κοκκινη, ποιο το νοημα να παει ο αλλος medic σε αυτο το mode αμα οι δικοι του πεφτουν σαν τα κοτοπουλα ? για να παιρνουν τα kill που παιρνουν οι αλλες 3 squad επι 2 ??

Το sdm μια χαρα mode ειναι απλα θελει μικροφωνο συνεργασια και skills, και φυσικα " softcore " στην τυχη ειχα μπει στον συγκεκριμενο σερβερ γιατι επαιζε ενας γνωστος μου ο doom και μετα πλακωσε ο crazy greek ο οποιος δεν εχει το ακομα το vietnam και ειπαμε να κατσουμε για τον χαβαλε να δουμε πως ειναι και το SDM σε HC. ( ειδαμε ειδαμε ...... :tomato: )

Κατι αλλο για το vietnam, αποκλειεται ενας "γκασμας" του BC2 να τα πηγαινει καλα στο vietnam και τουμπαλιν, απλα καποια λαθη στο παιξιμο πληρωνονται πιο ασχημα στο vietnam, ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες, πχ διαβαζα μια γκομενα στο hardforum να λεει οτι δεν υπαρχει καλυψη πουθενα και οτι τρωει HS μολις γεννηθει και οτι δεν υπαρχει spawn protection και οτι θελει να εκτυπωσει τον binary code της πιστας και να πλακωσει στο ξυλο τον mapper με την χαρτουρα :p

Εγω οσο εχω παιξει ως τωρα μια χαρα τα βρισκω τα map, παντου υπαρχει κατι, θαμνος - βραχος - δεντρα κατι τελος παντων, οσες φορες εχω βγει στο πουθενα να τρεχω σαν ακεφαλο κοτοπουλο το εχω κανει απο δικη μου χαζομαρα και οχι επειδη " φταιει η πιστα/το παιχνιδι/η καταραμενη η DICE/ ο δικεφαλος που εχει πρηστει απο χθες/η αλβανιδα σερβιτορα που δεν σταματαω να σκεφτομαι ( :p) "

Διαβασα το ποστ σου στην 336η σελιδα και νομισα πως παιζουμε διαφορετικο game, οι αντιπαλοι μια χαρα ξεχωριζουν απτο τερεν, οι αμερικανοι δεν εχουνε ΚΑΜΙΑ σχεση εμφανισιακα με τους vietcong, τι να πω, καλιμπραρε την οθονη βγαλε και το bloom απτο .ini ριξε και το undergrowth μπας και δεις ασπρη μερα. HC λογικο να πεφτεις για πλακα αφου το health ως γνωστον πεφτει στο 50%. αμα θελω τον τρελο ρεαλισμο παιζω project reality ArmA2 red orchestra ( αντε να βγει το 2 ΓΑΜΩΤΕΝΝΝΝ :D ) και τα ρεστα, τα bf παντα τα γουσταρα για την πετυχημενη μιξη ρεαλισμου / arcade και για την φαση με τα οχηματα, btw τα ελικοπτερα τα σπανε εχω δει πιλοτους που τα πανε περα δωθε με τρελες ταχυτητες, overpowered δεν ειναι ομως γιατι περα απτο rpg μπορεις να τα ριξεις και με το RPK του medic πχ με λιγη προσπαθεια, αυτο που πραγματικα ΘΕΡΙΖΕΙ ειναι η βαρκα, ειδικα οταν η αντιπαλη ομαδα αποτελειται απο κουλομαριες που δεν μπορουν να πετυχουν το πληρωμα, πραγματικα πολυ χαιρομαι οταν εχω πολυβολητες ατομα σαν τον lazy πχ ( σλουρππππππ ) που να μπαιναμε και TS :hehe:.

Περα απτο setting που το γουσταρω πολυ μιας και εχουμε πηξει στο modern warfare και στα WW2 ειναι και αυτο που ειπε ο μανωλης, με τα frames και το hitreg που βλεπεις στο vietnam αντε να ξαναγυρισεις μετα στο BC2 .... ( παρεμπιπτοντως μετα το τελευταιο πατς παλι χωμα μου παει σε 32μαν server :S αγκρρρ )

[ /end of παρλα :p ]

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Εγώ χθε, πρώτη φορά έπαιξα hc, ε νταξ αν είμασταν ts θα πηγαίναμε καλήτέρα ή τουλάχιστον θα γελούσαμε περισότερο :p.

Υ.γ. Καταραμένοι Κινέζοι με τα σάπια σας καλώδια...

Link to comment
Share on other sites

Πωπω φίλε μου χείμαρος!

Να σχολιάσω το παρακάτω κυρίως, γιατί ανέφερα πολύ ingame "δεν το διασκεδάζω έτσι":

Οπως και να χει ειχε την πλακα του και ας χαναμε, αν εσυ τωρα εχεις συνδεσει την εννοια διασκεδαση με το KD και το ηλεκτρονικο μαρτζαφλαρι παω πασο.

Όπως θα κατάλαβαν κάποιοι παίζαμε SQD σε HC, δηλαδή η απόλυτη ανωμαλία και εξηγούμαι:

- Το random spawn σημαίνει ότι μπορεί να είσαι σε ένα σημείο και να γίνει ο αντίπαλος spawn ακριβώς πίσω σου, εκεί που μόλις είχες καθαρίσει 2 και για σένα ήταν ελεύθερο.

- Όλοι προσπαθούν να πιάσουν από μια γωνία όπου δεν θα φαίνονται και να τρων ότι κινείται πολλάκις μάλιστα, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει κάποιος που βρίσκεται ο αντίπαλος αν δεν τον φάει ο ίδιος τουλάχιστον 2 φορές

- Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι επιλέγουν recon γιατί πρώτον κρύβεται καλύτερα στο περιβάλλον, δεύτερον βαράει από παντού one shot kills.

- Ποια είναι η αίσθηση ομαδικότητας αφού το random spawn σε βάζει σε καλύτερη θέση από το να κάνεις spawn στον squad mate σου και άρα κάνοντας όλοι spawn βγαίνετε στα 3 άκρα της πίστας;

- Τι νόημα έχει να πάρεις όπως είπες medic/engineer;

Αν λοιπόν δεν είσαι από αυτούς που καμπερώνουν ως recons γιατί ακριβώς να ευχαριστηθείς το παιχνίδι; Και φυσικά, υπάρχουν κάποιοι που έτσι το ευχαριστιούνται, απλά για άλλη μια φορά αυτό δεν είναι το στυλ μου.

Δεν θα κάτσω να τις μετρήσουμε για το ποιος ήταν καλύτερος στη squad (τα νούμερα άλλωστε μίλησαν μόνα τους :p) αφού δεν με ενδιέφερε αυτό. Με ένοιαζε όμως ότι σε ένα παιχνίδι που ο χρόνος ζωής σου ανά spawn δεν είναι μεγαλύτερος του μισού λεπτού, φυσικά και δεν υπάρχει ευχαρίστηση. 30 secs παιχνίδι, 15 secs να περιμένεις για spawn...

Όσον αφορά την αλλαγή επιπέδων των παικτών στο vietnam, αν θες σου βρίσκω τα νήματα να διαβάσεις περιπτώσεις... Πρέπει να δεχτείτε τουλάχιστον ότι ο τρόπος παιξίματος αλλάζει στο Vietnam (μοιάζει αρκετά με το MOH) και πρέπει να προσαρμοστείς. Το ίδιο δεν είναι με τίποτα.

Έγινε επεξεργασία από tragikos
Link to comment
Share on other sites

Το ιδιο δεν ειναι σιγουρα, το ειπα εξάλλου παραπάνω...εντελως διαφορετικο παιχνιδι.

Πιστευω ομως οτι επειδη ειναι πιο "ωμό" το vietnam, η αναγκη για καλο squad είναι μεγαλύτερη.

Και ενα tip. Βαλτε boby armor, ετσι και αλλιως τα οπλα θεριζουν. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

to vietnam μου φανηκε περισοτερο σαν cod mode του bad company 2

Ενταξει ,εχει δωσει καπως το κλιμα της εποχης και τα οπλα που ειχαν τοτε αλλα οπως εχω ξαναναπει το bad company 2 το γουσταραμε για αλλα πραγματα ,πολλα οχηματα , πολυβολεια (μη μου πειτε οτι δεν υπηρχαν πολυβολεια την εποχη του βιετναμ!) κτλ

Τωρα μηδεν πολυβολεια, μερικες βαρκες σε 2 πιστες και η μονη πιστα με αρματα και ελικοπτερα η valley ,επισης 1 (δεν θυμαμαι ονομα) με 1 τανκ απο καθε πλευρα

Απλα : οποιος γουσταρει cod παιζει black ops !

Link to comment
Share on other sites

φυσιολογικό είναι να σκοτώνεσαι πιο εύκολα γιατί δεν φοράς τα μπιχλιμπίδια του σήμερα ...

Ουσιαστικά δηλαδή τα όπλα κάνουν περισσότερο damage, όπως φαίνεται και εδώ.

Δεν διαφωνώ, απλά για μένα όσο μικρότερο lifetime έχεις στο παιχνίδι τόσο λιγότερο μου αρέσει. :p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ea store, μακρια απο steam

Αφου ολοι ειστε κομπλε με την προπαραγγελια τοτε μαλλον μονο εγω ειμαι το μαυρο προβατο. Ειχα προπαραγγειλει και δεν πηρα ποτε email απο την EA. εστειλα και email στο support αλλα τιποτα, ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ! Επεσε ακυρωση (dispute) απο paypal και δεν ξαναασχολουμε με EA:tomato:

Έγινε επεξεργασία από sayan2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.