Jump to content



NASA- Moon project for water LIVE!


Recommended Posts

Η ΝΑΣΑ σε ενα προτζεκτ για την υπαρξη νερου η οχι στο Φεγγαρι,θα προβει σε μια πελωρια εκρηξη στον πλανητη μεσω πυραυλου .Ολα αυτα λογω της υποθεσης οτι υπαρχει παγωμενο νερο.

Μπορειτε να δειτε το γεγονος ΖΩΝΤΑΝΑ σε αυτη τη σελιδα.

Η εκρηξε θα πραγματοιποιηθει στις 2:30 μμ ωρα Ελλαδος.

Ανυπομονω να το παρακολουθησω.Συντονιστειται ;):jump:

Περισσοτερα εδω

Link to comment
Share on other sites

σενάριο1:

η ποσότητα εκρηκτικών είναι λάθος........και φεύγει τεράστιο κομμάτι της Σελήνης με κατεύθυνση τη Γη λόγω βαρυτικού πεδίου.

που θα πέσει οεο?:hehe:

σενάριο2:

τα εκρηκτικά παραείναι πολλά και η Σελήνη γίνεται σκόνη.....αλλάζουν οι βαρυτικές ισορροπίες και επηρεάζονται οι τροχιές της Γης και κάποιου άλλου κοντινού πλανήτη.....αποτέλεσμα?ούτε που θέλω να ξέρω:hehe:

σενάριο3:

τα εκρηκτικά είναι λίγα και κάνουν μια τρύπα στο νερό που δεν υπάρχει:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Κατάλαβε κανείς τί έγινε??

Στην αρχή βλέπαμε μια φωτογραφία να γίνεται ζουμ, σα να είχε κάμερα στη "ρουκέτα" και να πλησίαζε στην επιφάνεια. Μετά μαύρισε αυτό και έδειξαν μια κάμερα υπερύθρων.. όπου όλα φαίνονταν μπλε. Και μετά ξεκίνησαν να χειροκροτάνε... :suicide2:

Link to comment
Share on other sites

ΩΧΧ θεε μου!! ειχαμε μαζευτει ολη η οικογενεια μπροστα απο την οθονη και σε καποια φαση βλεπεις τους επιστημονες να χειροκροτουν και να λενε για mission sucess,τα μαζεψαν και εφυγαν.Εκρηξη πουθενα... χαχαχαχ ξενερα τελειως.Εμ τι περιμεναμε και μεις να δουμε...:suicide2:

Link to comment
Share on other sites

Εγω νομιζω καταλαβα λιγο την εκρηξη. Εδειξε καπου στα 3-4frame σαν σκονη και διακρινα κατι σαν πετρες να εκτοξευονται. Ισως να ειναι στην φαντασια μου.

Νομίζω είναι στη φαντασία σου! Εγώ δεν είδα κάτι!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.