Jump to content

a...chicken thread

a4dtm

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε μενα γιατι οταν πυροβολω ή οταν με πυροβολουν πεταγονται κατι κοτοπουλα αντι για σφαιρες και δεν σκοτωνεται κανεις ουτε εγω ουτε οι αντιπαλοι απο μενα? :confused:

Καποιο bug πρεπει να ειναι γιατι αμα του ερθει παιζω κανονικα και αμα του ερθει εχω αυτο το προβλημα. Μηπως πρεπει να βαλω καποιο patch? Καποια λυση υπαρχει? Αρχαγγελε ξερω τι κατεβασα απλα καπου υπαρχει καποιο προβλημα

This wasn't my words, I copy paste them so you see where you are wrong, no need to right your reply in english!!:sarcastic:

Ρε συ κοίτα να αλλάξεις το ".exe" αρχείο με κάποιο "άλλο" :whistle2:

· Hidden
Hidden
Εμ!! με τις μκλς του Sebastian αυτά παθαίνεις!!! αντί για σφαίρες πυροβολείς κοτόπουλα!!! :hehe:

Υπάρχει Mod ρε συ που αντί για σφαίρες πετάς κοτόπουλα!!! ουτε και συ ξέρεις τι κατέβασες!! :jester:

http://www.youtube.com/watch?v=XdSWUI9cNGo

Το αρχειο που κανεις στο τελος copy paste....αυτο φταει κατεβασε αλλο τετοιο αρχειο!

ok παιδια καταλαβα παω να δω τι μπορω να κανω γιατι μπουχτισα στα κοτοπουλα

Εγώ έκανα ότι είπε ο seb και μου τα πετάει!Βέβαια καλύτερα θα ήταν να πέταγε καμμιά μπριτζολίτσα,αλλα και τα κοτόπουλα δεν με χαλάνε! :tomato:

Παιδιά τι κατεβάσατε και πετάει κοτόπουλα? θέλω να το δω αυτό!!!

Δες πιο πανω το link Που εχει βαλει ο αρχαγγελος απο το youtube και θα καταλαβεις

αμα η δουλειά με τα κοτόπουλα είναι έργο του seb, τότε μιλάμε για :

HellChickenFINAL.jpg

Το αδικείς ρε 'συ seb το προηγούμενο μωρό σου όταν το συγκρίνεις με 2 5870.

Με τη μια κάρτα έκανες καμμία δοκιμή ; Πόσο τις % επάνω πιστεύεις ότι σου δίνει το cf ;

επεσε ενα "ψιλο"-καθαρισμα...

Ας παραμεινουμε στον αρχικο στοχο του thread...αν θυμαται κανεις ποιος ειναι!!!

Οι κότες φυσικά! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.