Jump to content



ταινιες και προγραμμα για δημιουργια συλλογης


gus8511

Recommended Posts

Παιδια εχω μια συλλογη απο ταινιες σε dvd format and mkv format (τις εχω κανει μονος μου μετατροπη και τις εχω στο σκληρο δισκο)

Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κανει αυτοματα συλλογη, δηλαδη να ψαχνει σε ενα καταλογο που του λεω εγω οτι εχω τις ταινιες μου και να βαζει εικονες και οτι αλλο βρισκει απο imdb.com και να κανει μια ωραια συλλογη για να ξερω τι εχω (χωρις να χρειαζεται να πληκτρολογω το ονομα καθε ταινιας που εχω)

Link to comment
Share on other sites

εγω χρησημοποιω το All My Movies

κανει ολα αυτα που ζητας

μηπως μπορεις να μου πεις με ποιον τροπο μπορω να το κανω να ψαχνει το σκληρο δισκο για ταινιες κ να τις προσθετει αυτοματα με στοιχεια απο ,imdb;

Link to comment
Share on other sites

απο το μενου "εργαλεια>ελεγχος δισκου για ταινιες" και επιλεγεις δισκο ή φακελο.

εμφανιζει ολες τις ταινιες και μπορεις να αφεραισεις αυτοματα οσες υπαρχουν ηδη να μην ειναι διπλες οταν αναβαθμιζεις τη λιστα.

για να τις βρισκει στο imdb πρεπει ο τιτλος να μην περιεχει λεξεις οπως dvdrip 720p κτλ. δεν χρειαζεται ομως να μετονομασεις τα αρχεια μπορεις μπορεις να το διοθωνεις οταν δεν βρισκει μια ταινια χωρις να πειραζεις το αρχειο.

τελος για να σου βγαζει πληροφοριες για διαρκεια, κωδικοποιηση, ηχο, κτλ καθε αρχειου mkv πρεπει να εχεις εγκατεστημενους codecs στα avi δεν χρειαζεται. εγω πχ που εχω mpchc που δεν χρειαζεται εξωτερικους codecs εβαλα τους cccp για να τα βλεπει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.