Jump to content



Πρόβλημα με ήχο στην εγγραφή video


theovaz

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω ένα πρόβλημα όταν κάνω εγγραφή video απ'το desktop (δηλ.ότι γινεται στην οθόνη).Πάντα ενώ η εικόνα εγγράφεται κανονικά,δεν έχει ήχο με ότι πρόγραμμα και αν χρησιμοποιήσω (camtasia κλπ).Τί φταίει?Υποψιάζομαι κάτι με την κάρτα ήχου,αλλά αν είχατε καμμιά ιδέα θα βοηθούσατε πολύ,

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

το κάθε πρόγραμμα όπως το camtasia/fraps κ.λ.π. έχει κάποιες ρυθμίσεις για να ακούγετε ο ήχος η όχι πολύ απλά ψάχνεις λίγο το πρόγραμμα και εκεί που θα λέει π.χ. Audio εσύ θα βάλεις το μικρόφωνό άμα θέλεις να μιλάς αλλιώς συνδέεις κανονικά την κάρτα ήχου σου, έχει επιλογές...ψάξτο λίγο και πιστεύω ότι θα βρεις κάτι παρόμοιο.

Link to comment
Share on other sites

τα προγράμματα που καταγράφουν σε βίντεο δραστηριότητες της οθόνης δεν μπορούν να καταγράψουν και ήχο..νομίζω είναι λογικό εφόσον δεν συνδέεται η καταγραφή ήχου με το οτι γίνεται στην οθόνη. όπως είπε και ο pithonas μάλλον θα χρειαστεί να συνδέσεις μικρόφωνο..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.