Jump to content



Radeon 9800 pro απορεία...


mageor

Recommended Posts

Γεια σας κύριοι...Εχω προσφατα αγοράσει την Ραδεον 9800 pro της Club (πριν ειχα Νvidia4200) και εχω εγκατεστημένους τους catalyst 3.8 drivers σε καθαρο συστημα.Δεν μπορω που λέτε να δω εγχρωμη καμία ταινια που εχω σε dvix πραγμα που πριν εκανα με την nvidia. Tα δειχνει ολα ασπρομαυρα. Αλλαξα απο Pal se ntsc, απο Pal b σε Pal Ω.... δεν μπορεσα να κανω κατι...Που θα μπορουσε να οφείλεται κατι τετοιο?

ΥΓ το Truform πρεπει να ειναι enabled ? Η ποτε ειναι καλο να το εχω ενεργοποιημενο?

Σας κουρασα ε ,,,,ουφ και εγω τα ιδια...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Βασικά , κοίτα πάνω στην κάρτα γραφικών , κοντά στον πυρήνα (συνήθως από την αριστερή πλευρά / όπως κοιτάς την κάρτα) έχει ένα dip switch , εκεί ρυθμίζεται η έξοδος για το αν θα είναι Pal η όχι. Δες και το manual της κάρτας.

Ok?

Link to comment
Share on other sites

Η σύνδεση με την τηλεόραση πώς είναι????? Αν χρησιμοποιείς το καλώδιο SVHS σε σκάρτ στην τηλεόραση πιθανόν αυτό να είναι το πρόβλημα. Αν χρησιμοποιείς το composite καλώδιο και τον αντάπτορα της ΑΤΙ SVHS--> Composite σηκώνω τα χέρια ψηλά. :confused:

Link to comment
Share on other sites

1) δοκιμασε αλλους οδηγους (3.6 3.7) με καθαρο uninstall

2)δοκιμασε μεσο VCR (me to SVHS to AV adapter se ena AV to scart adapter.

3)σιγουρεψου οτι εχεις ριθμισει σωστα το system apo to control panel (αν και αμα εχεις μια multisystem TV δεν εχει σημασια.)

4) αν ειχες κανα προγραμα tweak gia tin nvidia opos to TV-tool, καθαρισε ΟΤΙ εχει σχεσει με την παλια καρτα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Βάλε τις σωστές ρυθμίσεις για την κάρτα σου... Ο μόνος βοηθός είναι το Manual, καθώς θα είναι σίγουρα κάτι με PAL και τετοια... Καλού κακού δοκίμασε κι άλλη ταινία μπας κι αυτή έχε προβλημα και παιδευεσαι αδίκως.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να φταίει και η τηλεόραση. Εγώ σε 3 τηλεοράσεις που έχω στο σπίτι μόνο στις 2 παίζει έγχρωμα. Η τρίτη εκτός του ότι είναι λίγο παλιά, αλλά με scart σύνδεση, άρνείται να παίξει έγχρωμα σε οποιοδήποτε format. Τώρα σε μια από τις άλλες 2 παίζει έγχρωμα στο NTSC-M και μόνο, επίσης από scart σύνδεση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.