Jump to content



Crysis, πρόβλημα με κόλλημα στα 24hz


deNordic

Recommended Posts

Δοκιμάσαμε σε έναν φίλο μου το Crysis DX10, όλα Very High σε ανάλυση 1920x1080 (έχει την 5870) . Η οθόνη που έχει είναι μια Sony Bravia 40 ιντσών... Το πρόβλημα είναι ότι όταν το Crysis ξεκινάει βάζει το TV mode σε 24hz.. επίσης στο game χωρίς Vsync ON τότε έχουμε Screen Tearing... όταν έχουμε Vsync ON τότε παίζει κανονικά αλλά τα fps πάνε μέχρι μέγιστο τα 24hz, ενώ θα έπρεπε να παίζει 35-40fps average με την συγκεκριμένη κάρτα και επεξεργαστή. Το πρόβλημα αυτό που συνδέει την Full HD αναλύση 1920X1080 και το κόλλημα στα 24hz (μόνο στο Crysis!!!) το βρήκα στο internet ότι το έχουν κι άλλοι άλλα δεν βρήκα την λύση. Δοκιμάσαμε και το Far Cry 2 όλα στα Very/Ultra High και το game έπαιζε τζάμι πάνω από 60fps .. Υπάρχει κάποια λύση;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με το 2 φορές alt-tab, που στην ουσία βγαίνει στα windows και ξαναμπαίνει στο game το φτιάχνει; Θα δοκιμάσω να βάλω στο ccc τις αναλύσεις και θα βάλω το PowerStrip να κάνει force το game στα 60Hz 1920Χ1080.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.