Jump to content



Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

3D μάι ασς.

Το να αντιλαμβάνομαι τρισδιάστατα μια διδιάστατη απεικόνιση ενός τριδιάστατου κόσμου φορώντας γυαλιά (πάνω από τα γυαλιά μου)... και έχοντας 2-3 κάρτες-τούβλα για να σαλέψει ικανοποιητικά και μπάρμπα στη ΔΕΗ για τις ...αχόρταγες.... δεν ξέρω... κάτι δε μου κάθεται καλα! :suicide2:

Αν ήταν είναι με VR headset και datagloves τότε μάλιστα. Είμαι μέσα (κυριολεκτικά και μεταφορικά). :drool:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα , παιδια τελικα μπορει καποιος να γενικοποιησει λιγο τα settings για το παιχνιδι ? δηλαδη με 5850 oced σε 23hd τι πρεπει να βαλω ωστε κ να μην χανω αλλα κ να παιζω ?

βαλε DX11 veryhigh χωρις ta dx11 advance settings tesselation, και χωρις physx!

Link to comment
Share on other sites

Σημερα το επαιξα το παιχνιδακι για πρωτη φορα...Αρκετα βαρυ..αλλα το σηκωνω..Ολα στα high,με physics,texture filtering 4x,αλλα χωρις AA (Aπιστευτα γραφικα εχει το ατιμο..)...Παντως ειναι το μονο game που για να κρατησω την καρτα κατω απο 65C βαζω το fan στο 60% :X:

**Ξεχασα να αναφερω οτι ειναι και αρκετα δυσκολο....γι'αυτο μ'αρεσει!!

Έγινε επεξεργασία από kolofagos
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 5 weeks later...
  • 2 months later...

Άκουσα σήμερα στην τηλεόραση ότι λόγω της επιτυχίας του παιχνιδιού θα εκδωθεί τελικά το βιβλίο Metro 2033. Φυσικά αγοράστηκαν ήδη και τα δικαιώματα και για μία ταινία. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις και για άλλα βιβλία σε διαφορετικά μετρό αν των κόσμο. Κάτι άκουσα για Λισαβώνα πάντως. Επίσης έλεγε πως ένας ελληνικός εκδοτικός οίκος σκέφτεται να αναθέσει σε έναν Έλληνα συγγραφέα να κάνει το ίδιο για το Μετρό της Αθήνας.

Μια ιδέα δίνω εγώ...

Προσπαθούσα να κοιμηθώ στα κουρέλια που είχα στήσει στο πάτωμα. Μάταια όμως. Είχα βυθιστεί στις σκέψεις για την εξασφάλιση πόσιμου νερού και τροφίμων για την επόμενη εβδομάδα. Έπρεπε να σκεφτώ κάποιο τρόπο να τα καταφέρω από τα υπολοίματα που θα έβρισκα στο σταθμό. Δεν είχα το θάρρος να βγω στην επιφάνεια. Καθώς σκεφτόμουν όλους τους πιθανούς τρόπους έτσι ώστε να μη γίνω αντιληπτός...ξαφνικά ακούω ένα θόρυβο. Αργές πατημασιές στο νερό. Έρχονταν λίγο μετά τη στροφή του σταθμού. Ήταν σκοτάδι. Δεν μπορούσα να δω. Είχα μήνες να συναντήσω άνθρωπο. Οι περισσότεροι είχαν κάνει το λάθος να πάνε στην Ομόνοια. Τους επιτέθηκαν οι μεταλλαγμένοι. Τρομοκρατήθηκα. Είχα ακούσει ιστορίες για φρικτά αιμοβόρα τέρατα που πίνουν μέχρι και την τελευτάια σταγόνα του αίματός σου και μετά ξεσκίζουν τη σάρκα σου. Ακόμα και όταν μου τα περιέγραφαν, έτρεμα. Δεν τα είχα δει ποτέ μου. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν ένα από αυτά. Δεν έπρεπε να χάσω χρόνο, αν ήθελα να ζήσω. Όσο και αν φοβόμουν, έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Κατευθείαν αρπάζω το πιστόλι που είχα βρει πλάι σε ένα πτώμα παλιότερα. Ανάβω και τον φακό που είχα φυλάξει για μία τέτοια περίσταση. Τα χέρια μου τρέμουν. Με το ζόρι μπορώ να σημαδέψω. Τα βήματα σιγά σιγά ακούγονται να πλησιάζουν. Η καρδιά μου τρέχει σα παλαβή. Πρέπει να τα καταφέρω. Τα βήματα σχεδόν έφτασαν. Είμαι έτοιμος. Μισός στη σκιά, μισός στο φως από το φακό ξεπροβάλει πίσω από τη γωνία...

ο Μητσοτάκης...

:hehe: :hehe:

%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82.jpg

Έγινε επεξεργασία από victor
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.