Jump to content



Amnesia: The Dark Descent


eleozz

Recommended Posts

  • 1 year later...
@filthy_dwarf είναι όντως κλασομεντε το game?

δεν είναι ότι ποιο τρομαχτικό έχεις δει αλλά ότι κάνει το υλοποιεί ωραία. δεν είναι σαν το doom3 δηλαδή που απλά πετάγεται ένα τέρας ΜΠΟΥΜ. πολύ ωραίο feeling το νιώθεις σε όλες τις αισθήσεις γιαυτό και σου προτείνει και το ίδιο το game να παίζεις με φώτα κλειστά και ακουστικά

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Τρομερό παιχνίδι. Παίξτε το μόνοι σας σπίτι την νύχτα με κλειστά τα φώτα και τα παντζούρια και βάλτε σε πολύ δυνατή ένταση τα ηχεία/ακουστικά. Έτσι το έπαιξα εγώ και μου έμεινε ως ψυχολογικό τραύμα.

“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”.

- H.P. Lovecraft

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Ίσως καλύτερα που δεν είναι γεμάτο jumpscares. Το σκηνικό, ο ήχος άλλα κυρίως το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν έχεις ιδέα τι παίζει είναι που ανεβάζουν το φόβο στα ύψη. Όπως προτείνουν κι οι δημιουργοί του, σκοπός δεν είναι η νίκη άλλα "η εμβύθιση στον κόσμο του παιχνιδιού"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.