Jump to content



Περί φωτογραφικών μηχανών, φακών και λοιπών αξεσουάρ


Recommended Posts

Ρωτάς ποιον πήρε λες και δεν ξέρεις τον έρωτά του! Ρε θα έρθει κανείς σήμερα Εξάρχεια για φωτογράφηση ή θα είμαι μόνος μου με την F4s και το Kodakcrome;

δεν έχω τρόπο να έρθω (και όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβω με το αμάξι κέντρο) αλλιώς θα ερχόμουν με τα χίλια :)

Link to comment
Share on other sites

Δημόσιο καλορίζικο δε σου είπα. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ, λοιπόν, είθε να βγάλεις πολλές και καλές φωτό, χωρίς να σου παρουσιάσει πρόβλημα, να τον προσέχεις μη σου πέσει και περιμένω νυχτερινές με f/2.8 ISO=3200 στα 200mm.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Aν και δεν συγκαταλεγεται* ως αμεσως αντιπαλος της 7d (θεωρητικα παιζει με τις 60d) ..πιστευω θα τσιμπησει παρα πολλους επιδοξους αγοραστες μιας και δε φαινεται να της λειπει κατι παρα μονο 400-500Ε..

Ανετα η "nikon d300" του 2010.

edit

"συναδερφε" εσυ θα φερεις πραμα αυριο?

Link to comment
Share on other sites

Μιας και η 90άρα θα έρθει με Ιάσονα (και η δική μου είναι Αίγυπτο) θα σκάσω με old school 50άρα (για να δείτε πως είναι η σωστή entry level), 50 1.8 για άφλασες μπριζόλες του Γόμαρου, και 18-200 για να κράξετε τον Σιγμα πάλι χεχε.

Ήρεμα δηλαδή!

Και εγώ νομίζω πως με την διαφορά τιμής με την 7Δ θα της φάει αρκετούς αγοραστές, και δείχνει (ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΤΜ) να είναι Over 60d γενικά.

Η 7Δ μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ, αν είναι σαν αυτην και δεν αλλάζουμε και φακούς και 400 ευρώ οφφ = γουίν για εμένα!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.