ΝTG Νοέμβριος 4, 2010 #2301 Νοέμβριος 4, 2010 πέρασα δάσκαλε; κοβεσαι πανυγηρικα για 3 ευρω μονοποδο χαλαλι η προσφορα του πλαισιου ...αλλα να δω την πλειαδα φωτων που θα βγαλει 90(??) λεπτα σχολικου ποδοσφιαρικου αγωνα που δε θελει να χασει φαση και θα κουραστει να το κραταει. Παρε και ενα δευτερο σωμα και βαλε κανενα 500αρη να πιανεις τις φασεις στο αλλο τερμα.
PetrosD Νοέμβριος 4, 2010 #2303 Νοέμβριος 4, 2010 Παρε και ενα δευτερο σωμα και βαλε κανενα 500αρη να πιανεις τις φασεις στο αλλο τερμα. Ναι! Διότι ΟΛΟΙ έχουμε ένα 2ο σώμα και ειδικά έναν 500άρη για αυτές τις περιπτώσεις!!
LevelOne Νοέμβριος 4, 2010 #2304 Νοέμβριος 4, 2010 Ερώτνηξη: Κεφαλή Vanguard PH-22. Λείπει το quick release. Το part number του ειναι QS-50. Βρίσκεται απο Ελλάδα; Αξίζει;
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2010 Author #2307 Νοέμβριος 5, 2010 Μόαρ Δ7000 πικτουρς.χώρις να θέλω να γίνω κακός αλλά τι μπορείς να καταλάβεις απο μια δέκα εκατό φωτό σκέτες?αν δεν έχεις το θέμα μπροστά σου ή δεν είναι συγκριτικά με κάποια άλλη μηχανή?χαλαρώστε να παραλάβει ο Βούδας και να την δούμε σε real life test (έλα τωρα που δε θες Κώστα.... αφού ξύνεσαι και θες να γεμίσεις το χρόνο σου)
Dolly Νοέμβριος 5, 2010 #2308 Νοέμβριος 5, 2010 Τιποτα δεν μπορεις, απλά καλώς ή κακός είναι κόσμος που θέλει να τις δει Κώστα εγώ ακόμα περιμένω να με πάρει ο δικός μου, αν έχεις κανένα νέο πες.
voudas Νοέμβριος 5, 2010 #2309 Νοέμβριος 5, 2010 (edited) Το release έχει πάει από 5/11 σε 10/11...:fist: διαθεσιμότητα καμμιά 20ριά κομμάτια για όλη την ελλάδα...ps. ήρθε από ebay/china η Lowepro Topload Pro 75 AW που αντικαθιστά την TLZ2 που είχα για την D90 και ζοριζόταν αν ήθελα και flash μαζί... και δε χώραγε και το grip... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2010 από Voudas
dellman Νοέμβριος 7, 2010 #2311 Νοέμβριος 7, 2010 που είναι το εικονίδιο με τα σάλια:drool::drool::drool::drool:
dellman Νοέμβριος 10, 2010 #2316 Νοέμβριος 10, 2010 Άσε τις σάλτσες και προχώρα στο ψητό :hang3::hang3:
ΝTG Νοέμβριος 10, 2010 #2317 Νοέμβριος 10, 2010 πρεπει να εχει πεσει πολυ σαλτσα...ή να μην υπαρχει ψητο
PetrosD Νοέμβριος 10, 2010 #2318 Νοέμβριος 10, 2010 Εγώ πιστεύω ότι αντί να κάθεται μέσα και να γράφει, την έχει πάρει παραμάσκαλα και βγήκε έξω και φωτογραφίζει.
racer Νοέμβριος 11, 2010 #2319 Νοέμβριος 11, 2010 Να που χρησιμεύει και κάπου το iPad [ame=http://vimeo.com/16513644]iPad Photoshoot on Vimeo[/ame]
Δημοφιλής Δημοσίευση voudas Νοέμβριος 11, 2010 Δημοφιλής Δημοσίευση #2320 Νοέμβριος 11, 2010 έληξε το nda:pδεν έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες ακόμα... περισσότερο έκατσα και είδα τις νέες λειτουργίες, δοκίμασα τους φακούς μου και μερικές δοκιμές σε high iso...τελείως αντικειμενικά (ε οκ όχι τελείως:dance3:) κ έχοντας μόνη εμπειρία από την D90:-εργονομικά είναι καλύτερη στα σημεία που άλλαξαν, live view lever και νέο af mode button...-σαν πιάσιμο είναι αμέσως οικεία αλλά τη νιώθεις πιο στιβαρη παρόλλο που οι διαστάσεις είναι ουσιαστικά ίδιες...-shutter sound είναι πιο cool :shout:, d700ish...-θέλει εξοικείωση το shutter release κουμπί... που πλέον είναι κ μαύρο... πιο smooth και λιγότερο προοδευτικό... τραβάς πιο εύκολα καταλάθος...-δείχνει επιτέλους το focus point στο image review και τα καμμένα σε κάθε κανάλι rgb χωριστά...-πολύ βολικά τα έξτρα af points... δε βλέπω προσωπικά όμως ιδιαίτερη βελτίωση στο af (με πολύ πρόχειρες δοκιμές) σε low light συνθήκες με τα περιφερειακά non cross points χωρίς af assist light, πάλι έχεις πολλά misses... δεν έχω δοκιμάσει κινούμενα subjects να πω αν έχει εκεί βελτίωση...-πολλές manual ρυθμίσεις στο Video... κακό ότι στο full auto boostάρει iso στο θεό για να κρατήσει το 1/30 στο live view (λογικό) αλλά σημαίνει ότι έχεις hot pixels και θόρυβο στο video που θα ξενίσουν έναν πρωτάρη... και θα τσαντίσουν έναν ψείρα...-διατηρεί ΠΟΛΛΗ παραπάνω πληροφορία σε high iso σε σχέση με d90... σε συνδυασμό με το ότι ο θόρυβος που οκ δεν είναι ff, υπάρχει, αλλά είναι κοκκώδης και όχι με τεχνουργήματα, δίνει usable αποτελέσματα πολύ ψηλά... το 6400 δεν είναι κακό για όσα έχω δει ως τώρα...-af trim... αντί να παίζεις lotto τριμάρεις τον φακό σου κ διορθώνεις front/backfocus... λίγο που είδα τον άθλιο σε frontfocus 85mm f1.8 μου, ήρθε όπως έπρεπε... και δεν έχω κάνει ακόμα σοβαρό έλεγχο με chart...-non cpu lens support... πλέον ο full manual samyang 8mm fisheye που δεν έχει καν cpu contacts, δήλωσα το μέγιστο διάφραγμα και τα mm και διαβάζει από το μοχλουδάκι του διαφράγματος στη μοντούρα τί f έχω βάλει και φωτομετράει κανονικότατα μόνη της και ορίζει shutter speed σε Α mode...-παρα πολλές ρυθμίσεις για πείραγμα των εικόνων on camera, άχρηστο για μένα αλλά οκ κάποιοι ίσως το χρειαστούν... μέχρι κ miniature εφέ έχει...-χρήσιμο το extraction καρέ από τραβηγμένο video...αυτά για την ώρα...:dance3: 11
Recommended Posts