Jump to content



Δεν αρχίσαμε καλά....


RootX

Recommended Posts

Αποφάσισα και εγώ προ 20ημέρου, να βάλω adsl. Μιας και έδινα 130 περίπου το δίμηνο για internet στον Ποτέ + την συνδρομή για isdn 64αρα, τα 70 ευρώ τελική τον μήνα για τα 384/128 της vivodi μου φάνηκαν νορμάλ.

Όντως μέσα σε 20 ημερολογιακές ημέρες έβαλε ο ποτέ την γραμμή, και σήμερα ήρθε και ο τεχνικός της vivodi να μετρήσει την γραμμή, και να δώσει τα δικαιολογητικά της σύνδεσης καθώς και τον adsl router που είχα παραγγείλει....

Στην τηλεφωνική συνομιλία μας(δουλειά γαρ) με ενημέρωσε ότι λόγω προβλήματος στον κόμβο Ν. Ιωνίας, δεν θα παίξει η σύνδεση μέχρι την Δευτέρα..... χμ, δεν αρχίζουμε καλά σκέφτηκα, αλλά οκ, τι να πω, το μόνο που ζήτησα ήταν η χρέωση να αρχίσει από την ημερομηνία που θα παίξει η υπηρεσία, κάτι στο οποίο συμφώνησε(δεν ειπα και τίποτε παράλογο, ε ?).

Το αποκορύφωμα αυτής της μικρής μου περιπέτειας ήταν ένα τηλ. στην τεχνική υποστήριξη της vivodi, μπας και μάθω τίποτε περισσότερο σχετικά με τον παπαροκόμβο...

-Root: καλησπέρα, σήμερα ήρθε ο τεχνικός σας για να ενεργοποιήσουμε την σύνδεση και να μετρήσει την γραμμή, αλλά με ενημέρωσε ότι ο κόμβος δεν θα είναι διαθέσιμος μέχρι την Δευτέρα, λόγω τεχνικών προβλημάτων, αλήθεια ξέρετε κάτι γι'άυτό, μήπως διορθωθούν τα προβλήματα πιο γρήγορα και αν στην τελική θα με ειδοποιήσει κάποιος ή θα παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο να δω αν έφτειαξε?

-τεχν υποστ: χμ, τι να σας πω κύριε, για να το είπε ο τεχνικός μας κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμένα, εγώ ότι και να σας πω θα σας γελάσω(άσε μεγάλε, άρχισα να κλαιω ήδη από την υποστήριξη).... αν και κάτι άκουσα για κάποια προβλήματα, συνήθως αυτά τα λύνουμε σε 2 εργάσιμες(!!!!! μπράβο ταχύτης) ...

-Root: μάλιστα, δλδ αν δεν ξέρετε εσείς ρε παιδιά, ποιος ξέρει ?

-τεχν υποστ: ο τεχνικός μας κύριε

-Root: μάλιστα, και δεν με λες ρε φίλε, αφού μόνο ο τεχνικός σας ξέρει(αλήθεια, εσύ τι είσαι ?) πως θα μάθω και εγώ τι σ***ά γίνεται ? θα με πάρει ο τεχνικός σας τηλ να με ενημερώσει ?

-τεχν υποστ: α, όχι κύριε, μπορείτε να τεκάρετε και τον router αν θα συχρονίσει....

-Root: με υποχρεώσατε κύριε, να κρατάω βάρδιες με την γυναίκα μου μπας και συχρονίσει το μαμημένο δλδ......

-τεχν υποστ: θα συχρονίσει κύριε, στο τέλος όλα συχρονίζουν.....

Οκ, ίσως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, απλά περίμενα με ανυπομονησία να παίξω γυρνώντας σπίτι, και απογοητέυτηκα.......

:mad:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Χώσε μπινελίκια... έτσι μπράβο. δεν καταλαβαίνουν αυτοί.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! .Σήμερα που κάλεσα στην Telepassport ( μόνο αυτοί υποστιρίζουν την περιοχή μου) ..... τι να πω... τα λόγια περιττά. χαλί να τους πατίσω.

Επίσης Φάνη είναι στο άτομο που θα πέσεις.... πχ αν καλούσες 5 λεπτά αργότερα? λέμε τώρα.

Link to comment
Share on other sites

και πού να έμπλεκες με ΟΤΕ που δεν ξέρουν αν πρέπει να δώσουν το σπλίττερ δωρεάν ή όχι... δεν συζητάω για το ότι δέχονται αιτήσεις ακόμα και για κέντρα που έχουν τιγκάρει, οπότε το 12 εργάσιμες μπορεί να σημαίνει 2 μήνες... έλεος...

Link to comment
Share on other sites

Υπομονή... ακόμα σε Beta είναι. Εγώ περίμενα περίπου 2 μήνες(τον ΟΤΕ).

Πάντως το πακετάκι της Vivodi (Και της Telepassport) δηλαδή γραμμή και provider, εγω θα το φοβόμουνα... είναι πολύ δεσμευτικό να μην μπορείς να αλλάξεις provider. Ειδικά τώρα που το τοπίο (πιο τοπίο ?!) είναι ακόμα θολό.

Link to comment
Share on other sites

Και ένα μικρό update: ο κόμβος δουλεύει αλλά adsl δεν έχω, μιας και ο ποτέ έκανε το θάυμα του και η γραμμή δεν παίζει σωστά.... 2.7 βολτ στο δισύρματο από τα 50+ που έπρεπε να είχε... ρε, ποιος φούστης φορτίζει το κινητό του με την γραμμή μου ???:devil:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.