Jump to content



Corsair H50 σε Silverstone Grandia - Είναι εφυκτό?


MadBrainiac

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει mod στο Silverstone Grandia για να μπορεί να χωρέσει το water tank για το H50? Το Grandia έρχεται με 2 x 80mm πίσω που σκούζουν λίγο ακόμα και στις χαμηλές οπότε ήθελα να κάνω ενα mod με το Corsair H50 μηπώς και βγάλω τελείως τα ανεμηστήρια και βάλω και δύο SSD για να μην έχει καθόλου θερμική παραγωγή εσωτερικά εκτός απο το τροφοδοτικό που ούτως η άλλως διώχνει τον αέρα προς τα έξω και το Grandia έχει και πλαϊνό vent για να ρουφάει αέρα. Το κακό είναι οτι μέσα στο κουτί έχει μια 92μμ θέση αλλά το H50 είναι με 120mm ανεμηστήρα. Αυτό που σκεφτόμουν είναι να έφτιαχνα ενα vent 120μμ στο πάνω καπάκι και να έκανα το water tank να κρέμετε εσωτερικά οριζόντια. Το μόνο που δεν ξέρω είναι εάν το water tank κάνει να είναι οριζόντια ή εάν η αντλία θα πιέζεται πάρα πολύ εαν το water tank είναι σε αυτή τη μορφή.

Link to comment
Share on other sites

H H50 μπαίνει όπου θες όπως θες και με θεαματικά αποτελέσματα. Η αντλία αν και μικρή τα καταφέρνει μια χαρά, υπάρχουν άτομα που έχουν αφαιρέσει τους μαμά-σωλήνες, έχουν βάλει άλλους μεγαλύτερης διατομής και με μεγαλύτερο μήκος χωρίς να αναφέρουν προβλήματα!... Άρα η αντλία αντέχει διάφορα... :devil: Χώρια που και σαν σύνολο τα σπάει: 42 Κελσίου σε Χ4 955 load σε σύγκριση με τους ήδη πολύ καλούς 54 της μοντιφαρισμένης αερόψηκτρας...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.