Jump to content



βοήθεια για την αγορά συσκευής αναπαραγωγης DivX/Xvid


kots

Recommended Posts

Γεια σας.

Θα ήθελα να μου υποδείξετε πιο προιόν να αγοράσω για την παρακάτω δουλειά που θέλω.

Θέλω μια συσκευή η οποία να συνδέετε με ΣΚΑΡΤ (αν γίνετε) στην τηλεόρασή μου και να μου παίζει τα βίντεο που έχω αποθηκεύσει. Η συσκευή θα ήθελα να έχει τον δικό της αποθηκευτικό χώρο, και να μπορεί να αναπαράγει βίντεο της μορφής xvid ή divx καθώς επίσης και το ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ αρχείο των υπότιτλων το οποίο θα είναι της μορφής srt

υπάρχει κάποια συσκευή που να πληρεί της παραπάνω προυποθέσεις ή τουλάχιστον κάτι παραπλήσιο?

Παρακαλώ στην περίπτωση που υπάρχει κάτι παραπλήσιο να μου διευκρινίσετε αν μπορείτε τι το διαφορετικό έχει από αυτό που ζητάω.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

XORO HRT 7600

Ακυρο... μονο ΑVI + mkv παιζει

Αποκωδικοποιητής με hdmI + αυτα που θέλεις @ 50 eyro.

Αποθηκευτικο χώρο μονο αν βαλεις σκληρο απάνω αλλα δεν ξερω αν λειτουργήσει.(usb πάντως παίζει)

Link to comment
Share on other sites

Θα παίζεις HD Ready/ Full HD ταινίες? αν όχι τότε πάνω κάτο όλα σου κάνουν.

Προσωπικά θα έπαιρνα το μίνι της WD και ας θέλει σκληρό είναι καταπληκτικό.

Για HD content θα πρέπει να πας στον μεγάλο αδελφό που παίζει και μπάλα με τον Neph...

Απέφυγε για HD Content τον μεσαίο αδερφό γιατί έχει θέμα με ταινίες με ήχο encoded σε 5.1 που δεν φτιάχνει ούτε με Firmware update, και δεν τον παίζει... εκτός αν βγάλεις ήχο απο την οπτική...

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνεις για κάποιο media player. Σαν αυτά που έχει πχ. εδώ ή εδώ

Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να δεις πρώτα. Αν θέλεις εκτός από υποστήριξη avi να έχουν και υποστήρξη mkv, δικτύωση, κ.α....αν θέλεις μόνο αυτό που ζητάς στο post σου, λογικά και με το φθηνότερο θα είσαι ικανοποιημένος.

Σύνδεση με scart μπορείς να κάνεις από οποιαδήποτε αναλογική έξοδο RCA και μάλλον όλα έχουν τέτοια.

Off Topic: το avi & το mkv είναι containers και δεν πρέπει να τα μπερδεύουμε με τα divx, xdiv, H264 κλπ. που είναι (video) codecs.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. ήδη έχω πάρει μια γεύση του τι να ψάξω.

ξέχασα να σας επισημάνω ότι ναι ενδιαφέρομαι να παίζει HD ταινίες, κι επίσης ναι θα ήθελα να παίζει mkv.

μέχρι στιγμής αυτό

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/Media-Players/Western-Digital-Media-Player-WD-TV-Live-WDBAAP0000NBK.htm

φαίνεται να πληρεί αυτά που θέλω... ας κάνουμε μια διευκρίνηση πριν το πάρω, γιατί και μεγαλούτσικο το ποσο...

αυτή η συσκευή για να λειτουργήσει πρέπει να αγοράσω κι έναν σκληρό δίσκο; αν ναι ide ή sata?

παίρνω την συσκευή την συνδέω στο πισι, μεταφέρω το video και τον υπότιτλο και μετά το συνδέω στην τηλεόραση κι αναπαράγει σωστά;

αυτό που γράφει στην περιγραφή

Παρακολουθείστε και εξερευνήστε το You Tube, δείτε τις online φωτογραφίες σας και απολαύστε όλη τη multimedia ψυχαγωγία του διαδικτύου

τι ακριβώς σημαίνει; έχει η συσκευή θύρα δικτύου; έχει και κάποιο λειτουργικό που επιτρέπει την πρόσβαση στο ΄ιντερνετ?

αυτό που αναφέρεις dolly ¨οτι παίζει μπάλα με τον neph τι ακριβώς σημαίνει;

στην τηλεόρασή μου θα μπορεί να συνδεθεί με scart? ή θέλει ειδική θύρα?

sorry που σας ζαλίζω παίδες αλλά είμαι παντελώς άσχετος.

Link to comment
Share on other sites

Το έχω και παίζει τα ΠΑΝΤΑ όπως σου έγραψα.

Το έχω συνδέσει με HDMI οπότε δεν ξέρω με scart τι γίνεται, αλλά νομίζω πως δεν έχει θέμα.

Θέλει ΟΤΙ usb δίσκο ή στικάκι έχεις, δεν κάνει διακρήσεις.

Έχει θύρα δυκτίου ναι, όπως ρωτάς, αλλά νομίζω πως μόνο για youtube κανει και κάνα άλλο απλό site.

αυτό που ανέφερα για τον Neph είναι πως παίζε τα ΠΑΝΤΑ και τα κοάλα και παίζει μέχρι και μπάλα με τον Nef, ότι αρχείο και να του πετάξεις θα το παίξει και σε αυτά τα λεφτά είναι το μόνο που το κάνει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

δηλαδή μόνο με usb? δεν μπορώ να το συνδέσω κατευθείαν με τον υπολογιστή και να αντιγράψω από εκεί τα αρχεία μου? αυτό για να καταλάβω δεν έχει δικό του αποθηκευτικό χώρο;

με λίγα λόγια μια ταινία hd που έχει χωριτικότητα 10gb για να αναπαραχθεί θέλει να έχω κι ένα στικάκι 10+gb ή κάποιον usb σκληρό. σωστά;

mkv και scart δεν πάει? τι είσοδο θα πρέπει να έχει η τηλεόρασή μου? για να δω αν έχει τέτοιο είδοσο, μην πάρω την συσκευή και δεν συνδέετε.

Link to comment
Share on other sites

mkv και scart δεν πάει? τι είσοδο θα πρέπει να έχει η τηλεόρασή μου? για να δω αν έχει τέτοιο είδοσο, μην πάρω την συσκευή και δεν συνδέετε.

HDMI προτιμοτερο.

σαν συσκευη υπαρχει και το AC ryan Play On με ενσωματωμένο δισκο.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, η συσκευή συνδέεται με SCART ΚΑΙ με HDMI.

Δεν έχει σκληρό δίσκο δικό της, οπότε ή στικάκι, ή USB σκληρό, ή μέσω καλοδίου δυκτίου κατευθείαν με το pc. (το τελευταιο ρώτα και τον υπάλληλο αλλά κατλα 99% έτσι είναι).

Να αντιγράψεις αρχεία δεν γίνεται γιατί δεν έχει σκληρό.

Link to comment
Share on other sites

Περιγραφή

Το TV Live της Western Digital είναι ένα νέο Full HD 1080p Multimedia Player εξοπλισμένο με θύρες Ethernet και USB για ευκολία χρήσης και πληρότητα λειτουργιών με το εύχρηστο μικρό τηλεχειριστήριο. Με τη δυνατότητα αναπαραγωγής όλου του multimedia περιεχομένου από οποιοδήποτε σκληρό δίσκο που βρίσκεται συνδεδεμένο στο LAN δίκτυό σας απολαύστε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας κάθε στιγμή.

Αναπαραγωγή Full HD video 1080p

Ψυχαγωγία υψηλής ευκρίνειας Full HD 1080p για μοναδικές απεικονίσεις και πεντακάθαρο ήχο. Με το εύχρηστο τηλεχειριστήριο περιηγηθείτε με ευκολία στα αρχεία σας και πραγματοποιήστε τις επιλογές σας με ιδιαίτερη ευκολία.

Αναπαραγωγή video, μουσικής και φωτογραφιών από το Internet απευθείας στην τηλεόρασή σας

Παρακολουθείστε και εξερευνήστε το You Tube, δείτε τις online φωτογραφίες σας και απολαύστε όλη τη multimedia ψυχαγωγία του διαδικτύου.

Αποκτήστε πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο στο οικιακό σας δίκτυο

Ακούστε μουσική, δείτε ταινίες και φωτογραφίες από οποιοδήποτε σημείο του δικτύου σας. Με την θύρα Ethernet το media player θα συνδεθεί στο δίκτυό σας ενσύρματα ή ασύρματα (αντίστοιχα μέσω USB με WiFi adapters που δεν περιλαμβάνονται).

Μετατρέψτε τον USB σκληρό σας δίσκο σε ένα προηγμένο media player

Αναπαραγωγή σε ποιότητα DVD κατευθείαν από τον USB δίσκο σας καθώς και απευθείας αναπαραγωγή από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ή την βιντεοκάμερά σας.

Αποθήκευση των media αρχείων σας χωρίς περιορισμούς

Εύχρηστο και λειτουργικό, δεν έχει περιορισμό στο μέγεθος των αρχείων σας. Ο μόνος περιορισμός είναι η χωρητικότητα του σκληρού σας δίσκου.

Αναπαραγωγή από πολλαπλές συσκευές USB

Οι δύο θύρες USB σας επιτρέπουν να συνδέσετε και να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα δύο συσκευές. Η προηγμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων θα συλλέξει όλα τα αρχεία σας σε μια λίστα για να επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε.

Εύκολη μεταφορά αρχείων

Αντιγράψτε, μετακινήστε ή διαγράψτε αρχεία από τον σκληρό σας δίσκο, τον δικτυακό σας δίσκο, την φωτογραφική σας μηχανή ή και την βιντεοκάμερά σας με τα εύχρηστα on-screen menus.

Πλήρες σε συνδέσεις περιλαμβάνει:

HDMI 1.3, composite video και component video output

Απολαύστε μοναδικές Full HD απεικονίσεις στην HDTV ή το home theatre σας με την θύρα HDMI ενώ η θύρα composite (RCA) και component προσφέρουν μεγαλύτερη συμβατότητα με τις περισσότερες τηλεοράσεις της αγοράς.

SPDIF digital output

Η οπτική έξοδος σας παρέχει υψηλά επίπεδα ήχου surround για ψυχαγωγία χωρίς περιορισμούς.

Πρόσβαση των αρχείων media στο δίκτυό σας

Απολαύστε τα αρχεία ήχου και εικόνας απευθείας από το δίκτυό σας μέσω της θύρας Ethernet ή ασύρματα με έναν αντίστοιχο ασύρματο WiFi adapter (δεν περιλαμβάνεται)Υποστηριζόμενα formats αρχείων:

Video: AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9

Photo: JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG

Audio: MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS

Playlist: PLS, M3U, WPL

Subtitle: SRT, ASS, SSA, SUB, SMI

Γενικά Χαρακτηριστικά Υποστήριξη αρχείων ήχου AAC AIF/AIFF DTS Dolby Digital FLAC MKA MP3 OGG WAV/PCM/LPCM WMA Υποστήριξη αρχείων Video AVI H.264 MOV MP4 MPEG MPEG1 MPEG2 MPEG4 MPG Matroska(MKV) TP TS VOB WMV9 Xvid Αναπαραγωγή αρχείων εικόνας BMP GIF JPEG PNG TIF/TIFF Υπότιτλοι ASS SMI SRT (UTF-8) SSA SUB Συνδεσιμότητα Σύνδεση Composite Video Ethernet HDMI USB 2.0 Διαστάσεις και Βάρος Διαστάσεις 12.5 cm 4 cm Βάρος 300 gr

Στα έβαλα με bold

Link to comment
Share on other sites

Το διαβάζω και εγώ, στα χαρτιά είναι πολύ δυνατό, αλλά δεν ξέρω κάποιον που να το έχει δοκιμάσει. Αν παιζει αψεγάδιαστα, θα είναι ΠΟΛΥ δύνατό.

Αλλά έχω δεί πολλά media player που απλά δεν κάνουν deliver.

Link to comment
Share on other sites

Για το Xstreamer διάβασα ότι παίζει τα πάντα αλλά:

Our first impressions of the Xtreamer were all positive until we plugged it in and heard the high pitched whining noise. The fan is very noisy, sounding like an angry mosquito. There are 3 settings for fan speed but none of these made any real difference to the volume, they only tune the noise. We did most testing in an approx 6m*4m room next to a road. The Xtreamer was audible everywhere within the room above the traffic noise. Our solution to the problem was to turn the fan off. This is not reccomended by Xtreamer or us but didn't cause any problems over several days constant use playing audio and HD video. We have been able to watch whole 720p movies with the fan off, without the unit getting more than warm. In order to aid cooling with the fan off we removed the top panel (it pulls out allowing the internal 2.5" drive to be fitted). Again, we don't recommend turning the fan off, but we felt having a hole in the top would help heat escape. Despite the fact that we paid for it, we may intentionally run our Xtreamer to destruction, just to see how far you can take it with the fan off. Watch this space.
Link to comment
Share on other sites

Για έξοδο SCART με σημα RGB ξεχνα το. Αν η τηλεοραση σου εχει μονο SCART εισοδο ενας παμφθηνος μετατροπεας μπορει να κανει τα τρια καλωδια του composite (κιτρινο ασπρο κοκκινο) να μπουν στη εισοδο SCART.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801732&u=ASUS-OPLAY-HDP-R1 Aυτο ειναι το οικονομικοτερο που υποστηριζει PMS που σημαινει οτι μπορει να παιξει οτιδηποτε εχεις στον ΗΥ σου αρκει να τον εχεις ανοικτο φυσικα.

Επισης υπαρχει το ακριβοτερο PS3 που επισης υποστηριζει DLNA δηλαδη PMS(παιζει και καποια βιντεο χωρις PMS, οπως .avi, .mp4 αλλα οχι mkv και εξωτερικους υποτιτλους), και παιζει και blue-ray . Eπισης δινει εξοδο σημα RGB αλλα δεν δουλευει με τα DVD(πρασινη εικονα λογω απαρχαιωμενου firmware, ισχυει μονο με το RGB oλα τα αλλα μπορουν να παιξουν DVD). Kαι τελευταιο και σημαντικοτερο ειναι οτι εχει φυλλομετρητη δηλαδη μπορεις να βλεπεις βιντεο streaming κατι που δεν εχει κανενα αλλο μηχανημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.