Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Και επίσημα, ΔΝΤ μέχρι το 2023.

Το 2012 οι δανειακές ανάγκες της χώρας υπολογίζονται στα 66 δισ. ευρώ. Απ' αυτά μόνο τα 25 δισ. ευρώ θα καλύπτονται από το δάνειο των 110 δισ. ευρώ, που θα βρίσκεται στο τέλος του. Επομένως τα υπόλοιπα θα τα βρει ή από τις αγορές ή αν δεν μπορέσει να βγει σε αυτές, θα τα βρει από τον μόνιμο μηχανισμό στήριξης (EMS) μέσω της αγοράς ομολόγων της.

Ωστόσο αυτή η χρήσιμη και ίσως σωτήρια δυνατότητα κρύβει και μια αρνητική διάσταση: Η αγορά ελληνικών ομολόγων από τον προσωρινό μηχανισμό και μετά το 2013 από τον μόνιμο μηχανισμό, θα είναι επί της ουσίας ένα νέο δάνειο, που θα συνοδεύεται από νέους δεσμευτικούς όρους, ασφυκτικής δημοσιονομικής πολιτικής. Αυτό σημαίνει ένα νέο μνημόνιο και νέα μέτρα δημοσιονομικής σταθερότητας.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Big αρβύλα :D

Αυτό που έγινε είναι ότι οι πλουσιάρες μας ζήτησαν στο κράτος να τους κάνει δώρο το επόμενο πακέτο ενίσχυσης από το ΔΝΤ για να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερους εκπρόσωπους next year στην λίστα του Forbes :D

Έχεις υπ'όψιν σου στο άγαλμα μπροστά από την Εθνική Βιβλιοθήκη ποιος είναι, και γιατί έχει άγαλμα εκεί;

Γενικότερα, ψάξε να δεις από το 1829 έως σήμερα, τι έχουν προσφέρει στο ελληνικό κράτος οι πετυχημένοι έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού, και μετά να βγεις να τους λοιδορήσεις. Ενδεικτικά ονόματα, για να σε γλυτώσω κι από το ψάξιμο, Βεργωτής, Βαλλιάνος, Κοργιαλένιος (που είναι και οι πιο κοντινοί μου)

Προς Θεού, δε λέω ότι η φήμη που αναφέρθηκε πιο πάνω ισχύει, αλλά άλλο αυτό, κι άλλο το να απαξιώνουμε αβέρτα.

Link to comment
Share on other sites

Για κάθε έναν από τους... max 10 ? Υπάρχουνε εκατοντάδες αποβράσματα.

Θες να αναφέρω ονόματα ? Νομίζω πως είναι γνωστά...

edit: btw, μιλάω για τους εγχώριους... που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε...

Έγινε επεξεργασία από billpeppas
Link to comment
Share on other sites

Οι ευεργεσίες και οι φιλανθρωπίες, είναι ΠΑΝΤΑ, το άλλοθι των πλουσίων.

Ναι, κράζουμε τους έχοντες όταν δεν προσφέρουν...

Κι όταν κάνουν φιλανθρωπίες, πάλι τους κράζουμε...

Link to comment
Share on other sites

Οι διαμαρτυρίες στην παρέλαση στην Σύρο - oi diamartyries stin parelasi stin syro

Απαξίωση προς τους επισήμους στην μαθητική παρέλαση της Σύρου. Δεν έστρεψαν το κεφάλι τους προς αυτούς ως είθισται, αλλά προς το άγαλμα του Μιαούλη. Οι παρευρισκόμενοι γονείς επικρότησαν την πράξη τους.

Δείτε και το σχετικό βίντεο.

Ο καιρός(της Αργεντινής) γαρ εγγύς.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

και κάτι ακόμα....από το Σύνταγμα στις 24Μαρτίου.....Η Δημοκρατία της Ελλάδος είναι δυνατή και χτυπάει δυνατά και τόσο κοντά στο κτήριο της Βουλής.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=QIAXVYEYRzI&feature=player_embedded[/ame]

Καλλιτέχνες ενάντια στο μνημόνιο

Έγινε επεξεργασία από greekfragma
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LnYCpzdqSyw&feature=player_embedded]YouTube - ΕΞΑΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 23 3 11[/ame]

ΕΞΑΝΤΑΣ "Το πείραμα της Αργεντινής" από τη ΝΕΤ.

Δώστε προσοχή σε αυτά που λέει για το Τρουέκε(01:19:00).

Το τρουέκε ήταν μια αυτοσχέδια μορφή οικονομικής οργάνωσης, όπου οι ανταλλαγές προϊόντων γίνονταν με ειδικά κουπόνια που έπαιζαν το ρόλο του χρήματος. Χρήμα που δεν ελέγχουν κάποιες ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες. Αναπτύχθηκε από το εξαθλιωμένο 50% του πληθυσμού για να καλύψει τις ανάγκες του.

Δείτε πώς χαρακτήρισαν οι άνθρωποι του ΔΝΤ αυτό το σύστημα και θα διαισθανθείτε αμέσως την παρουσία της σκοτεινής παγκόσμιας εξουσίας που απαγορεύεται να κατονομάσεις γιατί θα σε πουν ρατσιστή, εχθροπαθή, και μισαλλόδοξο.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Τελικά δε έχουμε πιάσει πάτο ακόμα.

Ερχεται το νέο πακέτο μέτρων

* μετάταξη βασικών αγαθών και υπηρεσιών από το χαμηλό συντελεστή ΦΠA 13% στον υψηλό συντελεστή 23%, αλλά και κατάργηση μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν σε νησιωτικές περιοχές της χώρας, με στόχο την είσπραξη 300 εκατομ. ευρώ
Link to comment
Share on other sites

Τελικά δε έχουμε πιάσει πάτο ακόμα.

Ερχεται το νέο πακέτο μέτρων

Έχει περισσότερο ενδιαφέρον το Β μισό του άρθρου όπου παραθέτει πλήθος από ΘΑ που πρέπει να γίνουν (και σχετίζονται με πληροφορική/μηχανοργάνωση) για να μπορέσουν να δουλέψουν όλα τ'αλλα. Αυτό από μόνο του καταδικάζει οποιαδήποτε λύση σε αποτυχία. Για να μηχανογραφηθεί το Ελληνικό μπάχαλο χρειάζεται άπειρος χρόνος και πάλι δεν φτάνει... βλέπω τουνελ στο βάθος του τούνελ και το φως στο τέλος σα να έρχεται καταπάνω μας....

πίσα και πούπουλα στους κλέφτες και τους ψεύτες

Link to comment
Share on other sites

βλέπω τουνελ στο βάθος του τούνελ και το φως στο τέλος σα να έρχεται καταπάνω μας....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=frJ22BZkJJQ]YouTube - Bear Grylls vs train[/ame]

Μόνο που εμείς δεν θα προλάβουμε :D

Link to comment
Share on other sites

Έμμεση παραδοχή αναδιάρθρωσης χρέους(βιωσιμότητα χρέους).

«Η πρόσβαση στην οικονομική βοήθεια από τον ESM, (σ.σ. μόνιμο μηχανισμό διάσωσης που θα τεθεί σε λειτουργία από το 2013 και θα αντικαταστήσει το προσωρινό Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας), θα παραχωρείται στη βάση αυστηρών πολιτικών προϋποθέσεων και με τον όρο ενός μακρο-οικονομικού προγράμματος προσαρμογής και μιας λεπτομερούς ανάλυσης της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους, η οποία θα εξετάζεται από την Επιτροπή μαζί με το ΔΝΤ και σε συνεργασία με την ΕΚΤ. Από το επωφελούμενο κράτος μέλος θα απαιτηθεί να δρομολογήσει την κατάλληλη διαδικασία για την εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα, σύμφωνα με τις ειδικές συνθήκες και κατά τρόπο που να συνάδει πλήρως με τις πρακτικές του ΔΝΤ»

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.