Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Κάθε τι εξαρτάται πως το διαβάζεις. Με τι ψυχολογία το διαβάζεις. Όσο για τον βλάκα μπορεί μέσα στο μνημόνιο να βρει χρήσιμα πράγματα και να τρενάρει τα αυτοκαταστροφικά. Αυτοί εδώ τρενάρανε επί δύο χρόνια τα χρήσιμα και αγκαλιάσανε/επισπεύσανε τα αυτοκαταστροφικά.

[MENTION=24311]Typhonios[/MENTION]

Τώρα και εσύ τι προσπαθείς να μας πεις ότι ο Γεωργιάδης είναι ξεφτίλας; Το ξέρουμε εδώ και χρόνια :devil:

Και στο βιντεάκι ψεύδεται, εκτός του ότι προσβάλει. Ψεύδεται διότι λέει ότι ο βουλευτής θα ξεφτιλιστεί ενώ θα έπρεπε να λέει ότι θα λιντσαριστεί.

To μνημόνιο είναι τραγικό και μία μέγα οικονομική μπαρούφα, τόσο άσχημα γραμμένο, τόσο "στο πόδι" , που γελάνε μαζί του όλοι σχεδόν οι Οικονομολόγοι (νομπελίστες και μη).

Είμαι οικονομολόγος και χρόνια στο επάγγελμα , σε μεγάλη Α.Ε εταιρία.

Μόλις το διάβασα ειλικρινά πήγα να κλάψω με το τερατούργημα που έχουν δημιουργήσει.

Δεν είναι θέμα ψυχολογίας αλλά καθαρά εκμετάλλευση του Ελληνικού Λαού.

Επίσης όλοι τους ασχολούνται με το χρέος, οκ χρωστάμε!! το καταλάβαμε αυτό!!

Πως θα φύγουμε από το χρέος???

Ξεζουμίζοντας το 50άρικο από την γριά?? Φορολογώντας τον άνεργο?? Βάζοντας ως τεκμήριο τα παιδιά μας??

Κλείνοντας μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις?? Ρίχνοντας στα Τάρταρα μισθούς ?? Εξαναγκάζοντας τον Έλληνα να κόβει το σταθερό του τηλέφωνο γιατί δεν έχει να πληρώσει το μηνιαίο πάγιο των 16 Ευρώ?? Να βλέπεις άτομα να σου λένε ότι έχουν να φάνε κρέας 4 + μήνες??

Μιλάς και υποστηρίζεις τις ιδιωτικοποιήσεις!

Σύμφωνα με την αγορά , νομίζεις πως ο ανταγωνιστής , (αυτός θα αγοράσει ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλπ) θα κάτσει να επενδύσει ??

Γελάστηκες!

Θα αγοράσει τα πάντα, θα μποϊκοτάρει προμηθευτές, θα ΑΠΟΛΥΣΕΙ προσωπικό (αύξηση και άλλο της ανεργίας ) και θα ενισχύσει την εισαγωγή των δικών του προϊόντων.

Έτσι έκαναν και έτσι κάνουν οι μεγαλοκαρχαρίες.

Η εμμονή σου ως προς την εθνοκάθαρση που συμβαίνει, μου κινεί ειλικρινά άκρως το ενδιαφέρον μου.

Ή ζεις στην Εκάλη ή απλά είσαι τρομερά fanboy ΝΔ/ΠΑΣΟΚ.

Και στις δύο περιπτώσεις καλά κάνεις αλλά σε παρακαλώ...κόψε την υποστήριξη προς το μνημόνιο είναι άκρως προσβλητική.

Έγινε επεξεργασία από Typhonios
Link to comment
Share on other sites

Επίσης όλοι τους ασχολούνται με το χρέος, οκ χρωστάμε!! το καταλάβαμε αυτό!!

Πως θα φύγουμε από το χρέος???

Ξεζουμίζοντας το 50άρικο από την γριά?? Φορολογώντας τον άνεργο?? Βάζοντας ως τεκμήριο τα παιδιά μας??

Κλείνοντας μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις?? Ρίχνοντας στα Τάρταρα μισθούς ?? Εξαναγκάζοντας τον Έλληνα να κόβει το σταθερό του τηλέφωνο γιατί δεν έχει να πληρώσει το μηνιαίο πάγιο των 16 Ευρώ?? Να βλέπεις άτομα να σου λένε ότι έχουν να φάνε κρέας 4 + μήνες??

Σαν να λες αμέσως αμέσως ότι δεν υπάρχει κρατικός παράγοντας και ότι η εξίσωση είναι ο λαός από τη μία και το ΔΝΤ από την άλλη.

Ο yanni αυτό που είπε είναι ότι το μνημόνιο από μόνο του δεν είναι η εξ'ολοκλήρου ταύτιση με τη κόλαση όπως δαιμονοποιεί ο λαός. Άσχετα που γίνεται βοήθημα για την εξαθλίωση της χώρας τόσο από το ΔΝΤ αλλά και από την εκάστωτε κυβέρνηση.

Όμως μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση που λες ότι είσαι χρόνια οικονομολόγος, έχεις διαβάσει το μνημόνιο αλλά αδυνατείς να βρεις σημεία του μνημονίου που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη. Εδώ άλλοι οικονομολόγοι αναφέρθηκαν σε μερικά από αυτά, τα οποία όλως τυχαίως δεν εφαρμόζονται...

Έγινε επεξεργασία από Guest
Link to comment
Share on other sites

Αν το ότι δεν επιδίδομαι σε αντιπολιτευτικό παραλήρημα σε κάθε μου φράση και προσπαθώ να βλέπω που και που τα πράγματα ψύχραιμα και αντικειμενικά, σου δίνει την εντύπωση εσένα και άλλων ότι ζω σε άλλο πλανήτη, επέτρεψέ μου να σου πω ότι δεν μου κάνει εντύπωση. Δεν μου είναι κάτι νέο. 30 χρόνια βλέπω αυτή την νοοτροπία. Δεν γράφω ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν συμφωνώ με όλα. Με πολλά έχω έντονες διαφωνίες. Τα νερά για παράδειγμα δεν θα τα ιδιωτικοποιούσα ακόμα και αν έμπαινα μέσα 1 δις το χρόνο. Αλλά από αυτά που γράφω φαίνεται να προσέχεις μόνο αυτά με τα οποία διαφωνείς.

Αν και από άλλον πλανήτη λοιπόν, επί 30 χρόνια βλέπω ότι για κυβερνητικές επιλογές οποιασδήποτε κυβέρνησης η οποιαδήποτε αντιπολίτευση ορκίζεται σε θεούς και δαίμονες ότι θα τις ανατρέψει, διότι αυτές θα είναι καταστροφικές. "Ότι φτιάξετε, θα το καταστρέψουμε. Ότι αλλάξετε, θα το επαναφέρουμε". Και ο κόσμος μία από τα ίδια. Οι μισοί βλέπουν ότι οι κυβερνώντες θα "Μας σώζουν" και οι άλλοι μισοί ότι "Μας καταστρέφουν".

Και αυτή είναι η παγίδα. Όταν ο μισός κόσμος φωνάζει άσπρο και ο άλλος μισός μαύρο και όταν αρνούνται πεισματικά να συζητήσουν οποιαδήποτε διαφορετική.... εξωγήινη άποψη, οι 300 της Βουλής κάνουν ότι γουστάρουν. Διότι οποιαδήποτε άποψη δεν ταιριάζει 100% στα δικά τους γούστα βαφτίζεται ως άποψη του άλλου. Οπότε απαξιώνεται/απορρίπτεται/ξεχνιέται.

Άλλαξε λοιπόν τον τίτλο του thread σε "Εδώ βρίζετε τα 3 κόμματα που κυβερνάνε" και σταμάτα να ψάχνεις από ποιον πλανήτη είμαι.

Αντιπολιτευτικο παραλήρημα που μπορω να δω την πραγματικότητα; Το ακούσαμε κι αυτο. Να στο πω διαφορετικά να το καταλάβεις. Αυτη η κυβερνηση (που προφανως υποστηρίζεις) ΔΕΝ προκειται ΠΟΤΕ να κανει κατι για το πραγματικό συμφέρον της Ελλάδας ή του πολίτη. Αν εσυ πιστευεις διαφορετικά πες μου σε ποια θάλασσα ειδες και τις γοργόνες. Παλι εδω θα μάστε σε λίγα χρονια παλι τα ίδια θα λεμε.

Τα μαθηματικά σου επίσης θέλουν δουλειά γιατι εκτος απο τα δυο "μισά" που αναφέρεις υπαρχει κι ο κόσμος που απέχει απο το πολιτικό θεατράκι που ναι στημένο μαζι με τα ΜΜΕ και την Ε.Ε. και μπορει να δει τα πράγματα λιγο διαφορετικά και μπορει επίσης να καταλάβει οτι οι εκβιασμοί εκατερωθεν ειναι αστείοι. Το μνημονιο δεν ειναι λυση ακομα και 100% να εφαρμοστεί. Οι Γερμανοί κι οι ευρωπαίοι εταίροι δε θέλουν το καλο του τόπου με αυτα τα σχέδια, θέλουν να ξεπουληθει η ελλαδα οσο οσο. Ποσά replay ακομα δηλαδη θα χρειαστούν για να αρχισει το μυαλό να σκέφτεται έξω απο τις ειδησεις του Mega;

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι είναι τελείως διαφορετικές περιπτώσεις. Η Ιρλανδία μπήκε σε κρίση λόγω της φούσκας με τα στεγαστικά, ενώ η Ελλάδα από κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, ακυβερνησία και μπόλικου μαγειρέματος (ω τι τυχαίο... από τις ίδιες κυβερνήσεις που μας "σώνουν" τώρα). Επίσης το ΔΝΤ στην Ιρλανδία είναι με αρκετά διαφορετικούς όρους, δεν είναι "σκύψαμε, ελάτε τώρα" όπως κάνουν στην Ελλάδα. Παρόλαυτα τα τελευταία 3 χρόνια οι φόροι έχουν αυξηθεί αρκετά (και νέοι εμφανίζονται), η ανεργία συνεχίζει να είναι ψηλά και να ανεβαίνει (εκτός αν είσαι στο IT) και πολλά επιδόματα έχουν εξαφανιστεί. Και φυσικά δε πρόκειται να υπάρξει γυρισμός από αυτό, όταν μπεις στον ατέρμονο κύκλο τότε δεν υπάρχει έξοδος. Δε νομίζω να γυρίσει ποτέ η κυβέρνηση και να πει, ξέρετε, αρκετούς φόρους δώσατε δε θέλουμε άλλους, σταματάμε την έξτρα φορολογία.

Προσωπικά χίλιες φορές θα προτιμούσα την πορεία της Ισλανδίας με ότι μειόνεκτημα κι αν έχει αυτό.

Έγινε επεξεργασία από DJD
Link to comment
Share on other sites

Αυτός μας παρακολουθεί

"Το ρεπορτάζ αυτό εύχομαι να μην γραφόταν ποτέ. Θα σήμαινε πως οι θεσμοί λειτουργούν, η δημοσιογραφία κάνει τη δουλειά της και το παρακράτος είναι μια έννοια εγκυκλοπαιδική που αναφέρεται στη δεκαετία του ‘60. Δυστυχώς όμως το 2012 μας παρακολουθούν. Οι εντολείς είναι φορείς της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. Έχουν τη δυνατότητα να κινούν τα νήματα, να εκβιάζουν ανθρώπους, να απειλούν ακόμη και δικαστές. Η δημοσιοποίηση όσων θα διαβάσετε δεν είναι μόνο ένα στοίχημα με την αλήθεια αλλά και η προστασία μας. Το σκοτεινό παρακράτος των συμφερόντων, δεν αντέχει στο φως της κοινής γνώμης. Τώρα ξέρετε.

Το φθινόπωρο του 2011, ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. Κάποιος δικηγόρος και συνεργάτης τραπεζίτη, ο οποίος εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης εταιρείας που είχε αγοράσει τμήμα των δανείων της Τράπεζας,του γνωστοποίησε πως ο Τραπεζίτης ήθελα να τον συναντήσει. Ο δημοσιογράφος δεν είχε λόγο να αρνηθεί.Πόσο μάλλον όταν η έρευνά του είχε ακριβώς αυτό το αντικείμενο.Τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο ο Τραπεζίτης έκρυβε τις επισφάλειες της Τράπεζας και τα θαλασσοδάνεια στον κύκλο του,μέσω αυτής της εταιρείας του δικηγόρου.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο. Η συζήτηση έγινε χωρίς πολλές περιστροφές. Ο τραπεζίτης ζήτησε από τον δημοσιογράφο να σταματήσει την έρευνα για την Τράπεζά του. Του είπε μάλιστα πως ξέρει τι κάνει, με ποιόν μιλάει και τι λέει.Μετά από ένα μπουκάλι ουίσκι,ο Τραπεζίτης,σε μια επίδειξη δύναμης τον διαβεβαίωσε πως άνθρωπός του στην Αστυνομία και στελέχη στις υπηρεσίες πληροφοριών τον ακούνε «στέρεο». «Ξέρω ακριβώς τι λες, με ποιόν,ακόμη και πού βάζει το πουλί του ο εισαγγελέας που θα κάνει την έρευνα για την Τράπεζα.Ό,τι ώρα θέλω σου στήνω κατηγορία για εκβιασμό» του είπε.Ο δημοσιογράφος του είπε πως η έρευνά του είναι γνωστοποιημένη και σε άλλους και δεν πρόκειται να σταματήσει.Ο Τραπεζίτης, μέσα στους καπνούς του πούρου του συνεργάτη του δικηγόρου,έσκυψε μπροστά και του είπε «τότε να προσέχεις συμβαίνουν και ατυχήματα».

Ο δημοσιογράφος,μερικές μέρες αργότερα επισκέφθηκε τον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη. Ζήτησε από τον εισαγγελέα να βγάλει από το κινητό του τηλέφωνο την μπαταρία για να μην έχει καμία σύνδεση στο δίκτυο και σε πιθανή παρακολούθηση και τον ενημέρωσε για την συνάντησή του με τον Τραπεζίτη."

Link to comment
Share on other sites

Μιλάς και υποστηρίζεις τις ιδιωτικοποιήσεις!

....................................

Η εμμονή σου ως προς την εθνοκάθαρση που συμβαίνει, μου κινεί ειλικρινά άκρως το ενδιαφέρον μου.

Ή ζεις στην Εκάλη ή απλά είσαι τρομερά fanboy ΝΔ/ΠΑΣΟΚ.

Και στις δύο περιπτώσεις καλά κάνεις αλλά σε παρακαλώ...κόψε την υποστήριξη προς το μνημόνιο είναι άκρως προσβλητική.

Ελπίζω να διαβάζεις καλύτερα τους αριθμούς από ότι το κείμενο. Ξανά διάβασε τα post μου, αλλά πρώτα πιες και έναν καφέ να ξυπνήσεις.

Τα βλέπεις [MENTION=23]DJD[/MENTION]? Αυτά λέω. Άμα δεν επιδίδεσαι σε ύβρεις και κατάρες, αλλά ψιλό ψάχνεσαι, αμέσως σε σταμπάρουν ως fanboy ΝΔ/ΠΑΣΟΚ κάτοικο Εκάλης παραποιώντας και πλήρως αυτά που γράφεις. Σου λέει για να μη τους καταριέται αυτός και για να ελπίζει το ανήκουστο, μια φορά την χώρα του να πάει μπροστά, κάτι δεν πάει καλά με αυτόν. Έχουμε λάθος κυβέρνηση, από που και ως που ελπίζει να πάμε μπροστά;

Άντε :bye:

Αντιπολιτευτικο παραλήρημα που μπορω να δω την πραγματικότητα; Το ακούσαμε κι αυτο. Να στο πω διαφορετικά να το καταλάβεις. Αυτη η κυβερνηση (που προφανως υποστηρίζεις) ΔΕΝ προκειται ΠΟΤΕ να κανει κατι για το πραγματικό συμφέρον της Ελλάδας ή του πολίτη. Αν εσυ πιστευεις διαφορετικά πες μου σε ποια θάλασσα ειδες και τις γοργόνες. Παλι εδω θα μάστε σε λίγα χρονια παλι τα ίδια θα λεμε.

Διάβασες τα προηγούμενα ποστς μου. Όχι δεν τα διάβασες. Όπως δεν τα διάβασε και ο [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION]. Μην έχεις την αυταπάτη ότι τα διάβασες. Μια ανάγνωση έκανες μέσα από το πρίσμα "αυτός είναι με τους άλλους". Ότι φαινόταν κάπως διαφορετικό, το βάφτισες εντελώς διαφορετικό. Δεν μπορώ να κάτσω να σου αναλύσω ή να σου επιβάλλω να κατανοήσεις, αυτά που αρνείσαι να διαβάσεις στα ποστς μου. Είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσεις να κάνεις μόνος σου.

Όσο για γοργόνες. Βγήκε η κυβέρνηση των ΗΠΑ και είπε ότι δεν υπάρχουν. And we trust the American government.

Όχι DJD. Δεν είμαι κολλημένος με τα κόμματα. Οι εκλογές γίνανε και κάποιος θα έβγαινε. Ακόμα και αν έβγαινε η Παπαρήγα ή ο Μιχαλολιάκος, από την στιγμή που η χώρα πρέπει να πάει μπροστά, θα ευχόμουν να κάνουν κάτι καλό. Είτε έβγαινε ο Αλέξης, ο Αντώνης, ο Βαγγέλης, ο Φώτης, εγώ θα περίμενα να κάνουν κάτι σωστό. Δεν θα τους ακύρωνα από την πρώτη μέρα, δεν θα μέτραγα "τόσες+σήμερα" μέχρι να πέσουν αδιαφορώντας για το κόστος που θα πλήρωνε η χώρα, να ανέβει ο δικός ΜΟΥ πάνω, να με σώσει ο δικός ΜΟΥ. Αυτές τις λογικές τις αφήνω σε άλλους. Και το αν πιστεύω ότι θα μας σώσουν ή αν έχω αμφιβολίες και αυτό φαίνεται στα post μου. Αλλά μίζερος δεν θα γίνω επειδή δεν βγήκε ο δικός ΜΟΥ.

Τα μαθηματικά σου επίσης θέλουν δουλειά γιατι εκτος απο τα δυο "μισά" που αναφέρεις υπαρχει κι ο κόσμος που απέχει απο το πολιτικό θεατράκι που ναι στημένο μαζι με τα ΜΜΕ και την Ε.Ε. και μπορει να δει τα πράγματα λιγο διαφορετικά και μπορει επίσης να καταλάβει οτι οι εκβιασμοί εκατερωθεν ειναι αστείοι. Το μνημονιο δεν ειναι λυση ακομα και 100% να εφαρμοστεί. Οι Γερμανοί κι οι ευρωπαίοι εταίροι δε θέλουν το καλο του τόπου με αυτα τα σχέδια, θέλουν να ξεπουληθει η ελλαδα οσο οσο. Ποσά replay ακομα δηλαδη θα χρειαστούν για να αρχισει το μυαλό να σκέφτεται έξω απο τις ειδησεις του Mega;

Είσαι σίγουρος ότι απέχεις; Διότι αυτό κατάλαβα, αν δεν κατάλαβα σωστά, λάθος μου. Από εξωγήινο με πήγες στην κατηγορία του φαντασιόπληκτου που βλέπει γοργόνες. Είσαι σίγουρος ότι διαβάζεις αυτά που γράφει ο άλλος υπό αντικειμενικό πρίσμα; Οπότε υπό την αντικειμενική σου άποψη

- συμμετείχα/επηρεάστηκα από το πολιτικό θεατράκι που ναι στημένο μαζι με τα ΜΜΕ και την Ε.Ε. και άρα δεν μπορώ να δω τα πράγματα λίγο διαφορετικά, υποθέτω όπως τα βλέπεις εσύ που δεν επηρεάστηκες;

- θεωρώ ότι αν το μνημόνιο εφαρμοστεί 100% θα είναι λύση (αυτό έγραψα; οκ)

- Πιστεύω ότι οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου; Ο μα ναι το γράφω στο προηγούμενό μου post που επίσης "διάβασες".

- Συγνώμη δεν έχω παρακολουθήσει σήμερα δελτίο ειδήσεων του Mega για να αρχίσει το μυαλό μου να στροφάρει.

Συγχαρητήρια DJD για την αντικειμενικότητά σου και για την ορθή κατανόηση αυτών που γράφω. Κατάλαβες γιατί έβγαλα το avatar από το lab? Διότι γράφει ο yanni, αλλά αυτό που διαβάζουν οι περισσότεροι εδώ μέσα, δεν είναι αυτά που γράφει ο yanni. Διαβάζουν το κείμενο ενός φαντασιόπληκτου κομματόσκυλου της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ που ζει στην Εκάλη.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα [MENTION=188]yanni[/MENTION] ότι εγώ δεν έχω δικό ΜΟΥ, και δεν ανήκω ούτε στους μεν ούτε στους δε. Εσύ πιστεύεις ότι με το μνημόνιο θα αλλάξει κάτι, εγώ διαφωνώ κάθετα με οποιαδήποτε πολιτική κίνηση έρχεται με οδηγία της E.E. κι ακολουθείται τυφλά από το κομματοσκυλίκι που υπάρχει στη βουλή. Δε μπορώ να σε πείσω, δεν υπάρχει περίπτωση να με πείσεις οπότε ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και θα δούμε στο μέλλον.

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα [MENTION=188]yanni[/MENTION] ότι εγώ δεν έχω δικό ΜΟΥ, και δεν ανήκω ούτε στους μεν ούτε στους δε. Εσύ πιστεύεις ότι με το μνημόνιο θα αλλάξει κάτι, εγώ διαφωνώ κάθετα με οποιαδήποτε πολιτική κίνηση έρχεται με οδηγία της E.E. κι ακολουθείται τυφλά από το κομματοσκυλίκι που υπάρχει στη βουλή. Δε μπορώ να σε πείσω, δεν υπάρχει περίπτωση να με πείσεις οπότε ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και θα δούμε στο μέλλον.

Τα ίδια γράφει και ο [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION], ότι δεν ανήκει πουθενά. Σύμπτωση.

Πάντως για την περίπτωση της Ιρλανδίας η άποψή σου είναι πολύ ποιο ψύχραιμη και λιγότερο απόλυτη. Δεν βλέπω διαφορετική άποψη, να το ξεκαθαρίσω, απλά ποιο ψύχραιμη αντιμετώπιση. Η αντίστοιχα ψύχραιμη αντιμετώπιση στην περίπτωση της Ελλάδας από μένα σχεδόν ποινικοποιείται, θεωρείται εξωγήινη άποψη ή ισοδύναμη της άποψης ότι υπάρχουν γοργόνες.

Link to comment
Share on other sites

Τα ίδια γράφει και ο [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION], ότι δεν ανήκει πουθενά. Σύμπτωση.

Συνηθίζεται αυτοί που δεν ανήκουν πουθενά να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα και ενίοτε να έχουν κοινές απόψεις. Δεν είναι παράξενο, δεν κρύβεται καμία συνωμοσία από πίσω από αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Συνηθίζεται αυτοί που δεν ανήκουν πουθενά να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα και ενίοτε να έχουν κοινές απόψεις. Δεν είναι παράξενο, δεν κρύβεται καμία συνωμοσία από πίσω από αυτό.

Εννοώ ότι και ο τυφώνας λέει ότι δεν ανήκει πουθενά, αλλά είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο παρόν thread και δεν μασάει τα λόγια του όταν ανακαλύπτει "κομματόσκυλο". Για κάποιους που δεν ανήκουν πουθενά δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στο να ξεσκεπάζουν εμάς τους κατοίκους Εκάλης. Αλλά και σιγουριά ότι είμαστε κάτοικοι Εκάλης.

Link to comment
Share on other sites

και μιλαμε για μονοπωλιακές επιχειρήσεις κοινωνικά αγαθα(νερο,δεη κλπ)........ ειναι σαν π.χ να εισαι το μοναδικο σουπερμαρκετ σε ολη την αθηνα και να το βαζεις μεσα.....Δεν πουλας το μοναδικο σουπερμαρκετ,αλλαζεις διοικηση..........

Ναι όμως τόσα χρόνια η κάθε κυβέρνηση έδιωχνε τη διοίκηση της προηγούμενης έβαζε τη δική της και μαζί και τους ψηφοφόρους που ήθελαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι.

Link to comment
Share on other sites

Συνηθίζεται αυτοί που δεν ανήκουν πουθενά να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα και ενίοτε να έχουν κοινές απόψεις. Δεν είναι παράξενο, δεν κρύβεται καμία συνωμοσία από πίσω από αυτό.

Σωστά. Ο ένας κυνηγάει πίτσες ενώ ο άλλος έχει φιλίες με τον admin του site : P

Link to comment
Share on other sites

Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους το μνημόνιο τι δικό μας είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της Ιρλανδίας - Το στοίχημα των πετρελαίων και η στρατηγική | Newsbomb.gr .

Υποβολή σε εσωτερική υποτίμιση όλου του πληθυσμού , οικονομική εξαθλίωση χιλιάδων Ελλήνων , αποβιομηχανοποίηση της χώρας , δημιουργία από τη μία μέρα στην άλλη χιλιάδων νέων ανέργων (και γω δεν θέλω τις χιλιάδες των περιττών δημοσίων υπαλλήλων αλλά δεν μπορείς να καταστρέφεις με την μία ζωές που στην τελική εσύ σαν πολιτικός έχεις την ευθύνη όλων αυτών) και τελικά ηθική νομιμοποίηση στη συνείδηση του κόσμου του ξεπουλήματος των πάντων , για να σωθεί το Ευρώ , οι αγορές (τοκογλύφοι) , οι τράπεζες , κλπ. Ας ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα διότι φέτος θα είναι πιο κρύος από πέρσι...

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=23]DJD[/MENTION]

Με την Ιρλανδία τι γίνεται που υπάρχει το ΔΝΤ κι εκεί?

Oι Ιρλανδοί έχουν @##@#@

Να πως απαντούν , σωστά στους "τεχνοκράτες":

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HAf7J4a_T1g]Vincent Browne v The ECB - YouTube[/ame]

Υ.Γ. Δεν ανήκω πολιτικά σε καμία παράταξη, το τονίζω και σχετικά με την Εκάλη....δεν φαντάζομαι κάποιος να μένει Περιστέρι, Αμπελόκηπους,Γκύζη κτλπ και να υποστηρίζει ένθερμα το μνημόνιο.

Πρέπει να υπάγομαι πολιτικά στο ΜΠΑΤΣΟΚ, PIZZERIA ΝΔ , ΔΗ.ΜΑΡ XΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ή ΤΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβω ότι το μνημόνιο και οι πολιτικοί (εννοώντας τα λαμόγια) του μνημονίου είναι λάθος ???

Έγινε επεξεργασία από Typhonios
Link to comment
Share on other sites

Εντός καλοκαιριού οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια - NEWS247

Ετσι, έτσι , έτσι!

¨Σταδιακή απαγκρίστωση από το Μνημόνιο"

Τάδε Έφη Κουνέλης!

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/380783/mia-autoktonia-kathe-mera/

Έγινε επεξεργασία από Typhonios
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.