kingrim Posted December 20, 2003 #1 Share Posted December 20, 2003 ρε παιδια τα εχω παιξει με αυτο το game πηγα σημερα και αγορασα το γνησιο και δεν παιζει το θελω για το νετ που δουλευω system: P4 2,66GHz MOBO asus P4S8X-X VGA GF 4 MX440 128 RAM 512 HDD 80G seagate Win 98 Direct-x 9b η πλακα ειναι οτι πριν βαλω καθαρο image το nfs επαιζε με το γνησιο που ειχα νοικιασει αλλα οχι με τα crack περασα καθαρο image αγορασα το GAME και ΜΠΟΥΜ δεν δουλευει ετσι για να κανω και διαφημιση 1 η ωρα για περιορισμενο χρονικο διαστημα και καθε 10 Ωρες 2 Δωρεαν Ωρες οποιος ενδιαφερετε u2u me Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Posted December 20, 2003 Author #2 Share Posted December 20, 2003 ειναι οκ με ενα update τους Drivers της vga το μονο που δεν εκανα αλλα τωρα δεν κατεβενει το pach Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Posted December 20, 2003 Author #3 Share Posted December 20, 2003 εχεις κανεις το pach να μου το στειλει??????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Posted December 20, 2003 #4 Share Posted December 20, 2003 Απο δω, γύρω στα 4MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Posted December 20, 2003 Author #5 Share Posted December 20, 2003 THANKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ΚΑΝΑ CRACK SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted December 20, 2003 #6 Share Posted December 20, 2003 Αρχική απάντηση από Enduracell Απο δω, γύρω στα 4MB Βρε τον S.B.S ξερει και γερμανικα...καλη φαση.... Αρχική απάντηση από kingrim THANKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ΚΑΝΑ CRACK SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Ενα αλλο site με πολλα patches μαζεμενα ειναι το www.megagames.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Posted December 20, 2003 Author #7 Share Posted December 20, 2003 vag εχω δοκιμασει ΟΛΑ τα γνωστα pach εχω το γνησιο οπως ειπα αλλα επειδη πρεπει να μπει στο νετ χρειαζομai ενα καλο pach γιατι τα αλλα φορτονουν το γαμε και μετα μαυρη εικονα ενω με το cd oλα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted December 20, 2003 #8 Share Posted December 20, 2003 Kingrim δεν χρειαζεσαι patch για να το κανεις αυτο. Θελει αλλη διαδικασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Posted December 20, 2003 #9 Share Posted December 20, 2003 Δουλεύει κανονικά με το crack και αντιγραμενο το 2ο cd. Το δοκίμασα απο περιεργια με το backup που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Posted December 21, 2003 Author #10 Share Posted December 21, 2003 τα εχω παιξει κανονικα με αυτο το game εκανα image απο το γνησιο και στο σπιτι παιζει μια χαρα χωρης crack το μονο που πρεπει να κανω ειναι να φορτοσω το image στο deamon tools ενω στο μαγαζι δεν παιζει με τον ιδιο ακριβος τροπο. Δεν ξερω τι αλλο να κανω σηκωνω τα χερια μου ψηλα τελικα απο οτι φενετε δεν θα βαλω το game δεν γινετε αλλο 4-5 μερες τωρα για ενα nfs και δεν ειμαι κανα χαζο ολα τα Game στο νετ τοπικα και απο τον server εγω τα εβαλα (για να μην με νομιζετε για κανα βλαμενο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Posted December 21, 2003 Author #11 Share Posted December 21, 2003 Αρχική απάντηση από jax7480 Kingrim δεν χρειαζεσαι patch για να το κανεις αυτο. Θελει αλλη διαδικασια. τα λεω pach για να μην πω crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.