Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 15:54]

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=31743

Επιτέλους μπράβο στο φίλο μας πραγματοποίησε το όνειρό του! :happy2: :clap: :worship:

αδε μπας και τωρα ησυχασουν τα πραγματα (που δεν το βλεπω αλλα οσο ζω ελπιζω)...

@sotiri συμφωνο μαζι σου οτι την γλιτωσα αρκετα φθηνα αλλα το θεμα μου ειναι οτι μηχανη ειναι αγαπη μου. τωρα εφοσον επαθα ζημια και ο τυπος εχει αρκετα λεφτα γιατι να μην παρω κατι παρα πανω? δεν φταιω εγω που ο αλλος ειναι τυφλος (πραγματικα) ας μην εμπαινε στο αμαξι... ετσι δεν ειναι???

Αρχική απάντηση από PGM

Ξερει κανεις που μπορω να βρω (εαν βεβαια υπαρχουν ) τα παιδικα

1. Καντυ καντυ και 2. Τα παλια στρουφακια

Για Στρουφάκια δεν ξεύρω, για στρουμφάκι contact .38-.45

:p

Αρχική απάντηση από PGM

Ξερει κανεις που μπορω να βρω (εαν βεβαια υπαρχουν ) τα παιδικα

1. Καντυ καντυ και 2. Τα παλια στρουφακια

Για Στρουφάκια δεν ξεύρω, για στρουμφάκι contact .38-.45

ρε αι πνιξου εσυ παλιομεγαλεμπορα.....δες καμμια κοπελια με τα ζαρζαβατικα της και ασε τις διορθωσεις :p:P:P

Αρχική απάντηση από PGM

ρε αι πνιξου εσυ παλιομεγαλεμπορα.....δες καμμια κοπελια με τα ζαρζαβατικα της και ασε τις διορθωσεις :p:P:P

αι # αϊ

(hint: διαλυτικά = shift + ; και μετά γράμμα aka όπως ο τόνος αλλά με ένα shift στην αρχή)

Αν εγώ είμαι μεγαλέμπορας εσύ πρέπει να είσαι σίγουρα ο μεγαλύτερος χονδρέμπρορας της ''λαχανογοράς''!

έκανα με διαφορά την χειρότερη κόλληση ενός ξεκολλημένου smd capacitor πάνω σε μία 6600GT. Aφού δουλεύει με σωστές τάσεις εντάξει ήμαστε

Ήθελα να κάνω και voltmod στην 7900 τρομάρα μου :D

Αρχική απάντηση από Sol

έκανα με διαφορά την χειρότερη κόλληση ενός ξεκολλημένου smd capacitor πάνω σε μία 6600GT. Aφού δουλεύει με σωστές τάσεις εντάξει ήμαστε

Ήθελα να κάνω και voltmod στην 7900 τρομάρα μου :D

βγαλτο μια φωτογραφια....να το χαρουμε και εμεις!

Στην 7900 -δεν παιρνω και ορκο μιας και δεν εχω- δεν χρειαζεται κολληση..

"This computer system has it all, and was originally used for Music Production, Live Sound for DJ's and also the usual home computing needs.

The machine is based around a Gigabyte 7ZXR Rev 2.2 motherboard, with RAID, ATA100 features and an onboard sound card. The CPU inside the system is an AMD Athlon Thunderbird 1.2GHz CPU, with 3D Now/MMX technology which enables excellent performance for running digital photography editing, games, music production, all the way down to the usual word processing, operating system tasks, email, internet, messaging, desktop publishing etc.

The CPU also has an upgraded cooling fan and heat sink system integrated into it - which I bought for the CPU itself separately - to ensure good functionality as the generic fans that are included in AMD's CPU's aren't the best solution for cooling. The heat sink fan system is by AKASA.

The computer has an extreme 1GB DIMM Memory, and has a virtually brand new Maxtor 80GB ATA100 Hard Drive (for faster, low latency data transfer).

The ATX case in which the system is hidden in, is made out of finished aluminum; and a hardened steel chassis, for extra safety. Unlike these new cheap plastic cases, this case has ensured the system has stood the test of knocks and bumps.Due to the nature of the capabilities of this machine, I will be asking to get the minimum of the reserve price; though I am open to accept offers. When new this system cost me £1500.

I hope this description sheds like on to the extent of the computers capacity and ability. It is a full multimedia solution, it is hardly, reliable and will run virtually anything you throw at it."

Και ο Η/Υ θηρίο; Ορίστε (clickable Ebay link) :

pic2.jpg

Thunderbird 1.2GHz

1Gb SDRAM

80Gb Maxtor

και ένα καμμένο CDRW

Για το σύστημα που περιέγραφε, ζητούσε 400 :D

Αρχική απάντηση από spc

αι # αϊ

(hint: διαλυτικά = shift + ‘’;’’ και μετά γράμμα – aka όπως ο τόνος αλλά με ένα shift στην αρχή)

Αν εγώ είμαι μεγαλέμπορας εσύ πρέπει να είσαι σίγουρα ο μεγαλύτερος χονδρέμπρορας της ''λαχανογοράς''!

Βασικά αγαπητέ το "αϊ" το οποίο αναφέρεις είναι λάθος :p

Το σωστό είναι άι, καθώς το άι είναι δισύλλαβη λέξη και εφ'όσον τονίζεται το ά δεν υπάρχει η παραμικρή υπόννοια ακούσματος ως "ε". Επίσης, υποθέτω ότι καταλαβαίνεις πως το "αϊ" που έγραψες δεν έχει κανένα τόνο. Τς τς τς.. :p

Αρχική απάντηση από ΝTG

Στην 7900 -δεν παιρνω και ορκο μιας και δεν εχω- δεν χρειαζεται κολληση..

επειδή ζήτησες να δεις το αριστούργημα. :p

post-4012-1416072821,3391_thumb.jpg

ελα ρε...μια ομορφια ειναι...:D

Η φωτογραφια το αδικει ...

Με το paint εκανες crop???

Τι φωτογραφικη ειναι?

βασικά δεν είχα ποτέ κολλήσει κάτι τόσο μικρό. Οπότε αγόρασα μία κεφαλή 0.12 mm και μία τσιμπίδα αντίστοιχα πολύ λεπτή.

Μετά τσάκισα μία παλιά voodoo να είμαι εντελώς noob, ξεκολλώντας-κολλώντας.

Η κάμερα είναι η Sony DSC-W15

Mπα δεν έκανα crop :p Screenshot τράβηξα με το ScreenHunter

Aυτό πάντως είναι απλά αδύνατο για μένα:

vmod3.JPG

είναι πολύ μικρό το καταραμένο

Αρχική απάντηση από ΝTG

Αρχική απάντηση από DJD

χαχαχαχαχα άλλο καλάι δεν είχες να βάλεις; χαχαχα

:p:hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.