Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

παντως μια βιλα στην πολιτεια και καμια 10αρια μοντελα αμολυμενα μεσα δεν θα με χαλαγε εμενα...και ενα πορσικο καρερα gt αραγμενο απε εξω

ειναι καλη φαση τα πολλα φραγκα κανεις πολλα γουστα

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Α ρε gbak γι αυτο σε πάω.... αν και συμφωνείς με οτι γράφουμε, μου αρέσει που με ενα ποστ δίνεις αλλο αέρα, πιο light στα γραφόμενα μας... :D:p;)

Ποιον θα χάλαγε ένα τέτοιο σκηνικό? Μπας και να οργανώσουμε κάνα ντου απο παντού εκει πάνω ? :hehe:

@gbak

ναι αλλα δεν σημαίνει ότι θα σου φέρουν την ευτυχεία.

’μα είσαι ευτυχησμένος ακόμα και ας μην έχεις αυτα τα λεφτά,ή έστω ζείς μια ωραία ζωή,τι να τα κάνεις τα παραπάνω λεφτα?

Για να μην ξέρεις στο τέλος αν αξίζεις ως άνθρωπος η όχι?

Για να σε καλοκοιτάνε για τα λεφτά σου?

Δεν το γουστάρω εγώ αυτό.

Μπορεί να μην έχω φράγκα,αλλά ούτε πεινάω κι όλας αλλά προτιμώ να είμαι έτσι απ το να καταντήσω σαν κάτι "πλούσιους" που είναι στα 40φεύγα και ακόμα πληρώνουν που@νες για να πηδ@ξουν.

@perp

Συμφωνώ σε αυτά που λές.

Και έχω και γώ παραδείγματα από κοπέλες που πηγαίνανε στο pierce(Αμερικάνικο) και μένουνε κεφαλλάρη και Πανόραμα Βούλας και δεν φαινονται καθόλου και αν δεν στο πουνε η δεν το μαθεις από αλλον που τις ξέρει καιρό δεν θα το καταλάβεις με τπτ

Ισχυει αυτο που λεμε οτι τα λεφτα κανουν τον Ανθρωπο....

Για αυτους που ισχυει υπαρχει και μια ελαφρια εως μεγαλη προκαταλληψη θα ελεγα προς τον φτωχο πληθυσμο..

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν κανεις σωστο κουμαντο στα λεφτουδακια σου τοτε θα εισαι και μαγκας..

Αν ολοι αυριο κερδιζαμε το τζοκερ οι μισοι την επομενη μερα παλι θα χρωσταγανε.

ΑΝ7 OverClocker

αμα ειχα το πορσικο θα μουν ευτηχησμενος παντως..οσο για τα μοντελα ειναι και αυτα μεσα στο προγραμμα..

ρε μλκς θα με αφησετε τωρα να ριξω καμια βολη στο ghost recon...τι θα γινει με την παρτη σας ολο μου αποσπατε την προσοχη..:hehe:

οχι τιποτα αλλο αμα δεν ριξω καμια δεκαρια headshot δεν θα μπορω να δουλεψω μετα.

με τα λεφτά γλιτώνεις ένα άγχος, το μεγαλύτερο μάλλον σήμερα. Αν είσαι εξασφαλισμένος δια βίου, μπορείς να κάνεις πολλά ή και τίποτα. Μπορείς άμα έχεις τα λεφτά να αφοσιωθείς στα χόμπυ σου, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου σε πολλούς τομείς, καθώς και χρόνο και χρήμα θα διαθέτεις.

Απ την άλλη, μπορείς να τα καις στα μπουζούκια και στα μου*1@ και αργότερα στις κοκες και στα ακριβά εστιατόρια.

Για μένα η καλύτερη φάση θα ήταν να μπορείς να κάνεις την καύλα σου -btw με β ή με υ;-, σε νορμαλ πλαίσια, δλδ ταξίδια, φερράρι , κότερα , γκόμενες, να αγοράσεις την πανάθα και καναν πλανήτη.

εδιτ:λεξιλόγιο.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

γιατί να δουλέψεις?

headshots και εκεί μέχρι να συμπληρώσεις τα 10 που θες...:hehe:

χαχαχα..καλο λευτερη

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 17:19]

αμα ειχα το πορσικο θα μουν ευτηχησμενος παντως..

Μηπως εννοείς εαν ειχες ΚΑΙ το πορσικο θα ήσουν και ΠΙΟ ευτυχισμένος περα των άλλων που πραγματών στοχων που εχεις κατακτήσει?? Εκτος αν θέλεις να μας πεις οτι δεν εισαι ευτυχισμενος χωρίς Porsche ή οτι η ευτυχία σου αρχίζει και τελειώνει σε ενα αυτοκίνητο... δεν μας πείθεις για τόση ρηχότητα χαρακτήρα ρε gbak... :D

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

ΚοΜΜ αγόρασε την Πανάθα γιατί ο Τζίγκερ είναι GTPK :p

απλά πες μου ποιον θες να φέρω.

αφήστε το ΠΟΘ χύμα να flοοδάρουν όλοι

για να μην πνίγονται ΟΛΑ τα άλλα threads ρε παιδιά

και αν δεν είναι σύμφωνο με την αρχική του μορφή κάντε ένα thread

"το μακρύ μου και το κοντό μου..."

ή κάτι πιο καλλιτεχνικό ¨Μια στο καρφί και μια στο ΑΛΟΓΟ"

καρα Off-Topic ,free of counters κλπ

το off-topic μπάχαλο είναι τίποτα σε σχέση με τα +1 +10 και όλa το λοιπά spam/flame που επιτρέπετε....

Αναπολώ τις μέρες που κάποιοι αλητήριοι κυκλοφορούσαν και οπλοφορούσαν

"οι ξυλοδαρμοί χρηστών θα συνεχιστούν για την τόνωσητου ηθικού των χρηστών"

ή κάπως έτσι....

Φιλικά ο ’κυρος

δεν διαφωνώ,ωστόσο δεν απαντάς

προσωπικά θα γούσταρα να σφαζατε όλα τα άλα threads με το παραμικρό

και περίμενα να σου πω την αλήθεια να μην παίξει το σκηνικό

καλός μπάτσος κακός μπάτσος

άλλος το κλείνει άλλος το ανοίγει? pity.....

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 20:35]

άλλος το κλείνει άλλος το ανοίγει? pity.....

απο που φαινεται ποιος κλεινει και ποιος ανοιγει ενα thread, ποιος κανει τα ban και ποιος τα αναιρει, κι απο που γνωριζετε τι κουβεντιαζουμε στα κομματια του φορουμ που δεν εχετε προσβαση;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.