Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον...μόλις τσίμπισα μια 4CoreDual VSTA - Asrock.

Το mobo αυτό έχει agp+pci-e όπως επίσης ddr1+ddr2.

Ότι πρέπει για τον πατέρα μου που έρχεται από P4 3.0ghz Prescott s478 + 2*1Gb DDR1 + 9700pro

Που με το μοβo(60ε) και έναν 2160(80ε) θα δεί το φώς το αληθινό ;)

’σε που για πλάκα πήγε 320fsb Και αυτην τι στιγμή παίζει έναν 6600 στα 2,9

Αρχική απάντηση από Wizard!

To πιθανότερο, αλλά μην προδικάζουμε. Ο Θεός κοιμάται καμιά φορά, το είδαμε και στο Euro ;)

Πιο πιθανο ειναι να ξαναπαρουμε το euro παρα να περασει η ΑΕΚ...

Σύριε, ο πρώην συνάδελφός σου jpavly με χαρακτήρισε σπαγγοραμένο.

Παρακαλώ να τον διαψεύσεις πάραυτα!

Να πω οτι θέλω?

Μου την δίνει ο Παπανδρέου που βγαίνει συνέχεια σαν γυναικο΄'υλα άνδρας π΄ραμα και λέι η κυβέρνηση έτσι η κυβέρνηση αλιώς, μου την δίνει που η λλάδα έχει προβλήματα και δεν έχει υποδομές εξξαιτείας παλιώτερων κυβερνήσεων.

Μου την δίνει που μονο τα ψυλολαθάκια της νεας δημοκρατίας λένε τα μμε , μου την δίνει που τα καλα και η προοδοςπου μας προσφαίερει η νδ δεν τα βλεπουν ή καλύτερα δεν θέλνουν νατ αβλέπυν τα πασόκια.

Όσο για τα κομούνια να μη μιλήσω....

Αυτό που ήθελα να πω το είπα...

αχ...ξαλαφρωσα! :)

Κι εμένα μου τη δίνει που όταν δεν ξέρετε ορθογραφία δε χρησιμοποιείτε κάποιο ορθογράφο κι βγάζουμε τα μάτια μας να διαβάσουμε τι λέτε :hehe:

πηγα σημερα και εβγαλα τον αγωνιστικο καταλυτη που χα φορεσει στο αμαξι....μιλαμεεε ηρεμησε το κεφαλι μου....αλλα εκοψε..:weep:

τουλαχιστον εγινε ανθρωπινο...

νατος..

2002577751898640177_rs.jpg

Αρχική απάντηση από michailovits [Σήμερα, στις 15:01]

Να πω οτι θέλω?

Μου την δίνει ο Παπανδρέου που βγαίνει συνέχεια σαν γυναικο΄'υλα άνδρας π΄ραμα και λέι η κυβέρνηση έτσι η κυβέρνηση αλιώς, μου την δίνει που η λλάδα έχει προβλήματα και δεν έχει υποδομές εξξαιτείας παλιώτερων κυβερνήσεων.

Μου την δίνει που μονο τα ψυλολαθάκια της νεας δημοκρατίας λένε τα μμε , μου την δίνει που τα καλα και η προοδοςπου μας προσφαίερει η νδ δεν τα βλεπουν ή καλύτερα δεν θέλνουν νατ αβλέπυν τα πασόκια.

εμενα παλι μου τη δινει που ολοι ασχολουνται με τα 2 κομματα εξουσιας και τις κατηγοριες που εριχνε/ριχνει ο ενας στον αλλο σαν αντιπολητευση ενω σαν κυβερνον κομμα κανουν ακριβως τα ιδια και συνεχιζουν ο ενας την πολιτικη του αλλου.

ψιλολα8ακια λες ε?χμμ

καηκε & καιγεται η μιση Ελλαδα,η τιμη της βενζινης την εχει καταστησει πλεον αγα8ο πολυτελειας,οι μισ8οι και οι συνταξεις εχουν φ8ινουσα πορεια χωρις σταματημο (σε τιμες πραγματικης αξιας και οχι ονομαστικης),οι αυξησεις στις τιμες των αγα8ων εχουν καταντησει blockbaster και κα8ε βδομαδα κοιταμαι πιο προιον εχει την πρωτη 8εση σε αυξηση τιμης,οι φορολογικες ρυ8μισεις που γινονται για να ευνοησουν την ανταγωνιστηκοτητα των ελληνικων επιχειρησεων μετακυλυονται (ω τι παραξενο) στους μισ8ωτους+συνταξιουχους και φυσικα η ρουσφετολογια και το βολεμα δινουν και παιρνουν με τελευταιο τραγελαφικο συμβαν την δημιουργια τους σωματος των Αστυνομικων της Οικολογιας (και αλλοι αστυνομοι ρε φουστη μου?) με επιτυχοντες του διαγωνισμου επι Μητσοτακη το '92 aka 15 χρονια μετα.απο τους επιτυχοντες τοτε 5 εχουν πε8ανει και ο μεσος ορος ηλικιας ειναι 43 χρονων.εξοπλισμο δεν 8α χουν και 8α κανουν περιπολιες με τα Εντουρο τους (γιατι με τα αμαξια πως 8α περιπολουν τους αγρους & τα δαση?) και το πιο γελοιο της υπο8εσης ειναι πως ενω ακομα το σωμα δεν εχει συστα8ει,εχει ηδη διοριστει κ εχει αναλαβει κα8ηκοντα ο Διευ8ηντης του σωματος ο οποιος ειναι και εν αποστρατια εδω και μια πενταετια και στο μεσοδιαστημα καλλιεργει ρεβυ8ια Οο

κατα τα αλλα ολα πανε πριμα.

α και που σαι.αν δεν υπηρχαν αυτα τα ανα8εματησμενα κομουνια οπως τα αποκαλεις οι λεξεις 8αωρο/5ν8ημερο/κοινωνικη ασφαλεια&προνεια κ.ο.κ 8α ηταν λεξεις αγνωστες παγκοσμιως και αυτη τη στιγμη 8α δουλευαμε ολοι 15 ωρες τη μερα κ 8α λεγαμε και ευχαριστω...

οποτε κανε μου τη χαρη κ τραβα για καμια βουτια να δροσιστεις γιατι προσωπικα με προσβαλλεις με τους χαρακτηρισμους σου και ταυτοχρονα προσβαλλεις την νοημοσυνη μου με τις αρλουμπες που αραδιαζεις.

Υ.Γ

δεν 8ελω να ξεκινησω καποιο flame αλλα και η ανοχη εχει τα ορια της :innocent:

Αρχική απάντηση από Wizard!

Χαλαρά όμως ;)

τι ρε για μηχανη μιλας τωρα ετσι?? η δωσε λεπτομερειες ...για να ξερω που βαδιζω...γιατι εισαι αρκετα προκλητικος...χαχαχαχα :hehe:

Αρχική απάντηση από michailovits

Να πω οτι θέλω?

Μην μ πείς..

ΝΔ ψηφίζεις.

Πώς φαίνεται ο τυφλός....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Μην μ πείς..

ΝΔ ψηφίζεις.

Πώς φαίνεται ο τυφλός....

Ψηφιζεις ΝΔ = τυφλος ??? Δεν καταλαβα κατι η μου φαινεται...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.