Jump to content

Guys χρειάζομαι βοηθεια με Athlon 64 3000+

sokratis

Recommended Posts

Το πήγα απο δώ, το πήγα από 'κει, στην αρχή είχα αποφασισει athlon xp 2500+, μετά είπα P4 2800, τελικά λέω να πάρω athlon 64 3000+ αύριο! Θα τον παραγείλω από overclockers UK ....

ΑΛΛΑ να τον προτιμήσω πράγματι ή να πάρω τον P4 ??? Τι λέτε ???

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ σας παρακαλώ κάποια μητρική για τον εν λόγω athlon 64 3000+ (κατά προτίμηση nForce)...

PLEASE όσο περισσότεροι ασχοληθείτε τόσο το καλύτερο...... Βιαστείτε όμως γιατί θα κάνω παραγγελία αύριο.......

ATHLON 64 3000+ ή P4 2800 ???

Μητρική για σταθερότητα άλλα και overclocking.... hurry up.....

Εγω θα σου προτεινα τον P4. Δεν διαφωνω οτι ο Α64 ειναι πιο γρηγορος αλλα:

1ον) ειναι πολυ νεα πλατφορμα ακομα για να την δοκιμασεις

2ον)δεν νομιζω να κλοκαρει τρελα

και 3ον)αν δεν κανω λαθος αυτος ειναι ο κουτσουρεμενος με τα 512ΚΒ cache οποτε αστο καλυτερα. Ασε να δουμε κανα bench στο νετ και μετα.

και εγω P4 με ενα Asus P4P800, εχω Athlon 64 3200+ σαν default συστημα ειναι σουπερ αλλα δεν κλοκαρει καλα (δεν φταιει μονο το cpu αλλα και το chipset VIA K8T800...). Και γενικοτερα θελει να ωριμασει η πλατφορμα, νεα chipsets καλυτερα steppings etc

(το chipset φταει λογω του οτι δεν εχει AGP./PCI lock δεν θελω να εχω σε καμια περιπτωση 39 και 40MHz PCI)

Αρχική απάντηση από sokratis [22-12-2003 και 21:39]

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ σας παρακαλώ κάποια μητρική για τον εν λόγω athlon 64 3000+ (κατά προτίμηση nForce)...

PLEASE όσο περισσότεροι ασχοληθείτε τόσο το καλύτερο...... Βιαστείτε όμως γιατί θα κάνω παραγγελία αύριο.......

ATHLON 64 3000+ ή P4 2800 ???

Μητρική για σταθερότητα άλλα και overclocking.... hurry up.....

Αφού επιμένεις...

Motherboard Shuttle AN50R.

Να ξέρεις όμως ότι όπως σου είπαν, ο Α64 είναι νέα πλατφόρμα, μπορεί να έχεις προβλήματα να καταπολεμήσεις. Απο την άλλη αν έχεις τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθείς, θα είναι καλύτερα.

Φιλικη συμβουλη...περιμενε να ωριμασει ο Α64 κ κρατα τα χρηματα σου...ειναι σαφως καλυτερος απο P4 αλλα οπως πολυ σωστα σου ειπαν,πρεπει να ωριμασει,δεν υπαρχουν καλες μητρικες προς το παρον...περιμενε 1-2 μηνες αν μπορεις,θα ηταν το καλυτερο.

Απο οτι λέει αυτό το review, οι διαφορές μεταξύ 3000 και 3200 δεν είναι μεγάλες.

http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1937

Απο μητρική, ξεχωρίζει η Shuttle που πρότεινε η Grace μέχρι τώρα (σταθερότητα, overclocking).

Οπως είπαν και ολοι οι υπόλοιποι, η πλατφόρμα (και οι μητρικές, και τα chipset) είναι ακόμα φρέσκια. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα πάει καλά... απλά κανείς δεν μπορεί να σου πεί με σιγουριά τι έχει δοκιμαστεί και πηγαίνει καλά. Θα είσαι σε ανεξερεύνητα νερά.

ΧΟ χο χο, καλά χριστούγεννα. Τελικά τον παρείγγειλα τον Athlon64 3000+ από overclockers.co.uk και θα παραγγείλω από Ελλάδα την MSI K8T Neo... Νεότερα όταν τον παραλάβω και τον στήσω................

Αρχική απάντηση από sokratis [28-12-2003 και 19:09]

θα παραγγείλω από Ελλάδα την MSI K8T Neo... Νεότερα όταν τον παραλάβω και τον στήσω................

Ελπίζω να το ξέρεις ότι η MSI είναι με το Via K8T800 chipset. Καλύτερα θα ήταν να βρεις μία με το Nforce 3.

• 4 weeks later...

:devil: Εγω το εχω δυο μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα !!!!!!!!!!

AMD64 3000+ MSI K8T800 ,PSU 480W TAGAN .

θΑ ΤΟΝ ΞΕΧΕΙΛΩΣΩ ..........!!!!!

Θα σου προτεινα να τον παρεις αλλα γιατι απο overclockers.com και οχι απο εδω

post-452-1416070734,4206_thumb.jpg

Παιδιά το σύστημα το δουλεύω εδώ και καδυό βδομάδες, μόλις χθές μπήκε και ο σκληρός. Πράγματι η λύση της MSI είναι ψιλομάπα άλλα, τι να κάνουμε.

’λλωστε σε καναδυό μήνες που θα κυκοφορήσει και το socket 939 και Athlon64 με dual channel ddr(?) θα ψάχνω χρήματα για αλλαγή...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.