Jump to content


Adaptor? ? ?


Ερνεστος

Recommended Posts

Γειά σε όλους!

Έχουμε το εξής θέμα: υπάρχουνε διάφορα υλικά υδρόψυξης παλαιοτέρων γενιών αλλά και πιο σύγχρονα κομμάτια και αποφασίσαμε να τα αξιοποιήσουμε. Θέλουμε λοιπόν να συνδυάσουμε μία έτοιμη υδρόψυξη της Evercool για socket 478 με κάποια μπλοκάκια της Zalman για GPU/chipset.

dsc00908f.th.jpg

Το πρόβλημα είναι ότι το ρακόρ της υδρόψυξης είναι στα 13 χιλ ενώ το μπλοκάκι της Zalman δέχεται σωλήνα είτε 12χ8 είτε 13χ9 όπως γράφει στις οδηγίες της...

Οπότε, ερωτώ: υπάρχει κάποιος αντάπτορας/κάποιο ρακόρ που να επιτρέπει αυτή τη μετάβαση? Δεν μας ενδιαφέρει αν ειναι τυποποιημένο ή πατέντα, αρκεί να μπορέσουμε να τα "ενώσουμε"! Α, πιθανότατα θα χριεαστούμε και κάποιο μικρό τμήμα σωλήνα 12χ8/13χ9 για να κουμπώσει στο μπλοκάκι. Υπάρχει κάτι, παιδιά? Γνωρίζετε κάποιον τρόπο?

Thanx.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Ερνέστο,

Κοίτα εδώ :

http://www.aquatuning.de/index.php/cat/c840_tube-reducing.html

Έχει αντάπτορες από 13 σε 10 και από 10 σε 8, οπότε αν δεν σου κάνει απευθείας ο 13-10, τον συνδυάζεις και με έναν 10-8.

Link to comment
Share on other sites

Περνεις το block μαζι σου,παιρνεις και το σωληνα που θες να βαλεις και πας σε ενα καλα εξοπλησμενο χρωματοπωλειο και ζητας πλαστικο συνδεσμο στις διασταστασεις που θες.Εγω αυτα τα βρησκω στα ηδη κοιπουρικης.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.