Jump to content



Live from Xanthi...


Vagouridis

Recommended Posts

Ο εθισμος μου στον υπολογιστη δεν εχει γιατρεια ποια.Οσες φορες κατεβαινα στην μαμα πολη μου δεν υπηρχε μηχανημα , πολλες φορες ειχαν περασει μηχανανια ( ειδικα κατι 450ΜΗΖ) αλλα παντοτε ελεγα οτι θα αντεξω αυτες τις 10 μερες.Αυτη την φορα δεν αντεξα και πηρα μια σαβουρα μαζι μου μονο και μονο για να αντιγραφω dvd και να δουμε και τι γινετε στον κοσμο.

Συνθεση

P4 1500 Williamate

256 Sdram

Mobo noname

sound onboard

Vga GB Tnt2 M64 with TVOUT!!!!!

HDD 1*160Gb 1*40 ( maxtor) αυτοι ειναι απο το μεγαλο μηχανημα διοτι ο 20αρης WD εψωφησον στην μεταφορα.

Dvd rom noname

Dvd-r teac4x.....

Monitor....γ@μησε τα 14αρη απο λογιστιkο γραφειο....

Μεγεια μου λοιπον το 2 sig

Να ευχαριστησω και οσους βοηθησαν να στηθει αυτο το πραμα ωστε να περναω δημιουργικα την ωρα μου...

post-32-1416070684,5661_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αμ πως.....το γραφειο ειναι το τραπεζι της κουζινας απο το σπιτι της γιαγιας....το τραπεζομαντηλο απλα υπηρχε....χιχιιχι..στην αναβροχια καλο και το χαλαζι.Το πιο τραγελαφικο απο ολα ηταν οτι τελικα ξεχασα να παρω καλωδιο τροφοδοσιας για τον υπολογιστη οποτε πεταγομαι στον γειτονα ο οποιος διατηρει μαγαζι με υπολογιστες.Παιρνω το καλωδιο και λεω ποσο κανει?Απαντηση 13 ( το ολο μηχανημα κοστισε 28 τελικα).........η συνεχεια ηταν αναμενομενη..το καλωδιο πεταχτηκε σε ενα σταντ που ειχε για cd λεγωντας το κατι για τον κ$λ$ του. Αρε Ξανθη αθανατατη....μετα φταιω εγω που τους πουλαω ποντικια 120

Link to comment
Share on other sites

Πάλι εισάγεις νέες μόδες Παρη? Αντι mousepad ....................bookpad:D

Πάρη ετσι απο περιέργεια εκείνος ο τύπος με το ζαχαροπλαστειο στην κορυφή της ανηφόρας με τις καφετέριες υπάρχει ακόμα ?

Αυτός που όποτε περνούσες καθάριζε τα τζάμια Εχουν περάσει πολλα χρόνια απο τότε που ήμουν φαντάρος στην Ξανθη αλλα ποτέ δεν ξέρεις...............

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.