apostolis159 Ιανουάριος 2, 2012 #4981 Ιανουάριος 2, 2012 Καλή χρονιά και από μένα! Πάμε για κάψιμο τώρα που γύρισα!
black66.gr Ιανουάριος 2, 2012 #4984 Ιανουάριος 2, 2012 Τρωω πολλα lag spikes ρε γαμωτο με το procon ανοικτο. Λύση β. Κάνε και κάποιον άλλον admin να μοιράζεστε τα βάρη .
Wizard! Ιανουάριος 2, 2012 #4985 Ιανουάριος 2, 2012 Τσι τελευταίαι ημέραι, διατί δε εισέρχεστε εις το φωνητικόν "πάρτυ" ; Είναι βαρετό να παίζεις χωρίς να μιλάς, χώρια που κάνει ο καθένας ότι θέλει...
creye Ιανουάριος 2, 2012 #4986 Ιανουάριος 2, 2012 ποτε προβλέπεται ξανα TDM;;ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Nephiλiμ Ιανουάριος 2, 2012 #4987 Ιανουάριος 2, 2012 ποτε προβλέπεται ξανα TDM;;ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Oταν φυγει η πελατεια και μεινουμε εμεις και εμεις το γυρναμε TDM.
sofix Ιανουάριος 2, 2012 #4988 Ιανουάριος 2, 2012 καλή χρονιά παίδες! υγεία και περισσότερο bf απο πέρυσι που ισα που ακούμπησα..παω να ξαπλαρω διοτι το μεν πνεύμα πρόθυμο για bf3, η δε σαρξ ομως αποζητά ένα κρεβάτι μετα την δουλειά..τα λεμε στο 1ο ρεπο του 2012!
Grisos Ιανουάριος 3, 2012 #4989 Ιανουάριος 3, 2012 Πρώτη φορά ήμουνα 4ος στο queue του BAZo εχθές. Αλλά ρε παιδί μου για κάποιο λόγο ήμουνα χαρούμενος που μαζεύτηκε επιτέλους κόσμος + του ότι πλέον είμαι στα 92ms ping. Εχθές ήταν υπέροχα αν εξαιρέσεις κάποιες φάσεις που πραγματικά ευχόμουνα να ήμουνα σε Lan party να αρχίσω τις φάπες στους teamates . Αυτά!! Keep BFing στον BAZAko (βρε Λεο βάλε και κανα Strike...).
GruntGR Ιανουάριος 3, 2012 #4990 Ιανουάριος 3, 2012 [MENTION=560]gbak[/MENTION] - gtx 580 owner Οταν τα λεγαμε τοσο καιρο για μονη gpu εσυ μας εγραφες στα παπακια σου, επρεπε να πρασινησεις πρωτα για να νιωσεις http://www.thelab.gr/newreply.php?do=newreply&p=1063164778# το renderaheadlimit αστο στο 1, το 0 μπορει να σου προκαλεσει προβληματα, το maxvariablefps βαλτο 125 καλυτερα, πιστεψε με εχεις λιγοτερο tearring ετσι αποτι με 120fps/120hz, δοκιμασε την εντολη max_fps σε κανα παλιο παιχνιδι σε source αμα δεν με πιστευεις
gbak Ιανουάριος 3, 2012 #4991 Ιανουάριος 3, 2012 ρε συ,νταξ καλα φουτσες και πρασινα αλογα,η 580 κυριολεκτικα σερνεται,σε σχεση με την 2χ6970,απλα μαλλον θα παω σε 7970,και ο θεος βοηθος σε θεμα stuttering και καταλυστ.. γιατι ακομα και με μονη 6970 στα καινουργια μαπς του bf3 εχουν θεματακι. μπορει η κοκκινες να ειναι δυστροπες αλλα ειναι δυνατες οι ατιμες..
denz Ιανουάριος 3, 2012 #4992 Ιανουάριος 3, 2012 Θέλω tips για τα assignments, οτιδήποτε είναι ευπρόσδεκτο. Πρέπει να κάνω αυτά που λέει χωρίς να ψοφήσω, για να ολοκληρωθεί το καθένα;
Nephiλiμ Ιανουάριος 3, 2012 #4993 Ιανουάριος 3, 2012 Θέλω tips για τα assignments, οτιδήποτε είναι ευπρόσδεκτο. Πρέπει να κάνω αυτά που λέει χωρίς να ψοφήσω, για να ολοκληρωθεί το καθένα;Oχι.καθετι που κανεις μετραει και μπαινει στο λογαριασμο σου στο τελος του round.Tips ? απλα παιζε νορμαλ χωρις να κυνηγας τα συγκεκριμενα πραγματα που λεει και θα ανοιξει το 80% απο αυτα.Εγω πχ δεν χρησιμοποιω ποτε mortar το εκανα μονο για το assigment οπως επισης και να παιξω SQDM.Τα αλλα ανοιξαν απλα παιζοντας.
hurin Ιανουάριος 3, 2012 #4994 Ιανουάριος 3, 2012 Oχι.καθετι που κανεις μετραει και μπαινει στο λογαριασμο σου στο τελος του round.Tips ? απλα παιζε νορμαλ χωρις να κυνηγας τα συγκεκριμενα πραγματα που λεει και θα ανοιξει το 80% απο αυτα.Εγω πχ δεν χρησιμοποιω ποτε mortar το εκανα μονο για το assigment οπως επισης και να παιξω SQDM.Τα αλλα ανοιξαν απλα παιζοντας.Torch kill έκανα εύκολα, Torch Vehicle Destruction πως κάνουμε???
Nephiλiμ Ιανουάριος 3, 2012 #4995 Ιανουάριος 3, 2012 Torch kill έκανα εύκολα, Torch Vehicle Destruction πως κάνουμε???Ή κυνηγας ενα τανκ απο πισω και το ζεματας με το torch ήεπειδη ειμαι ταρζανιαρης θα σου πω τον ευκολο τροπο.Βρισκεις ενα spawn beacon.Πας σαν engineer με το torch.Το καις.torch vehicle destruction done.
Wizard! Ιανουάριος 3, 2012 #4996 Ιανουάριος 3, 2012 Torch kill έκανα εύκολα, Torch Vehicle Destruction πως κάνουμε??? Ή κυνηγας ενα τανκ απο πισω και το ζεματας με το torch ήεπειδη ειμαι ταρζανιαρης θα σου πω τον ευκολο τροπο. Βρισκεις ενα spawn beacon. Πας σαν engineer με το torch. Το καις. torch vehicle destruction done. Ή, κάποιο μεσημέρι απόγευμα που δεν έχει κόσμο, μπαίνουμε οι δυό μας, σε καίω, με καις, μέσα σε άρμα φυσικά και το παίρνουμε και οι δύο
Nephiλiμ Ιανουάριος 3, 2012 #4997 Ιανουάριος 3, 2012 Ή, κάποιο μεσημέρι απόγευμα που δεν έχει κόσμο, μπαίνουμε οι δυό μας, σε καίω, με καις, μέσα σε άρμα φυσικά και το παίρνουμε και οι δύο Freakin noob.
Lazy Dog Ιανουάριος 3, 2012 #4998 Ιανουάριος 3, 2012 Εγω ακομη 2 γ@μημενα kills με το buggy θελω για να ξεκλειδωσω και το τελευταιο.....
hurin Ιανουάριος 3, 2012 #4999 Ιανουάριος 3, 2012 Ή κυνηγας ενα τανκ απο πισω και το ζεματας με το torch ήεπειδη ειμαι ταρζανιαρης θα σου πω τον ευκολο τροπο.Βρισκεις ενα spawn beacon.Πας σαν engineer με το torch.Το καις.torch vehicle destruction done.Πλάκα κάνεις!!!Τόσο εύκολο είναι?Για το buggy, πήγαινε Gulf βρες το DPV και κάτσε δίπλα του κρυμμένος. Όποιος οχθρός πλησιάσει μπες μέσα και γάζωσέ τον!
Nephiλiμ Ιανουάριος 3, 2012 #5000 Ιανουάριος 3, 2012 BAZOserver ALL MAPS conquest 64 , default tickets.Idle kick disabled ΦΥΣΙΚΑ.
Recommended Posts