Jump to content



Προτασεις για μητρικη socket 1366 crossfire/trifire


zpaf

Recommended Posts

Καλησπερα

Επειδη προκειται την ερχομενη εβδομαδα να προβω στην αγορα μητρικης επεξεργαστη και μνημης σε socket 1366 θα ηθελα τις προτασεις σας ποιο πολυ για μητρικη και μετα για μνημες μιας και ο 920 ή ο 930 ειναι μονοδρομος.

Το θεμα μου ειναι οτι θα ηθελα να αποφυγω την λυση sandwich για τις δυο 5870 που θα μπουν πανω και να μπορεσω να εχω τον επξεργαστη στα 4ghz (κοινως o/c).

Απο οτι ειδα μεχρι τωρα αυτες οι 3 asus με εξυπηρετουν στην αποφυγη του sandwich των 5870 αλλα με περιοριζουν στην υλοποιηση trifire αργοτερα.

Asus P6T WS Pro

Asus P6T Deluxe V2

Asus P6TD Deluxe

Με αυτες εδω μπορω σημερα να γλιτωσω το sandwich και να εχω και την προοπτικη μιας 3ης 5870 αργοτερα.

Asus P6T6 WS Revolution

Gigabyte GA-X58A-UD7

Gigabyte GA-X58A-UD5

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Οταν πας σε trifire το sandwich δεν το γλιτωνεις για κανενα λογο, παραμονο στην περιπτωση που θα τους βαλεις νερο και απο dual slot θα γινουν single slot.

Εγω προτεινω UD7 μιας και ειναι νεοτερη απο τις asus, ή να βαλεις μια REXIII ή και UD9 οι οποιες βγαινουν τωρα. Ειναι κριμα να εχεις καρτες των 1000ε και να μην εχεις ενα πολυ καλο board. :T:

Link to comment
Share on other sites

^^. Το σαντουιτς δεν το γλιτωνεις σε 3 καρτες. UD7 εχω δει προβληματα με bios. Αμα βιαζεσαι πολυ πηγαινε σε REXII ή X58A-UD5, αλλιως χαλαρα...

Δεν πιστευω να δεις καμια διαφορα σε fps, αλλωστε απο bench κλπ η διαφορες παραμενουν σε 1-10(στην ακραια περιπτωση) ακομα και στα πιο απαιτητικα παιχνιδια.

Link to comment
Share on other sites

προσοχή και με την UD5 γιατί καλή μέν αλλά έχει βγάλει 300 bios και διαβάζω και για ευαίσθητο socket που δεν πατάει καλά στο cpu και βγάζει C1 error.:baby:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Τελικα απο χθες ειμαι κατοχος μιας REXIII οποτε μεσα στο σαββατοκυριακο ( ελεω λεω ) θα εχουμε νεα.

Θα εχει για παρεα εναν I7 960 και για μνημες αυτες εδω F3-16000CL9T-6GBTD.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητηρια! Καλοριζικο το συστημα σου. Πες μας εντυπωσεις.

Ε, φιλε απο Asrock, δεν ξερω και πολλα, μονο το πιο προσφατο mobo δοκιμασα, το εβαλα στου θειου μου τον υπολογιστη και ειναι μια χαρα. Εχει standard επιδοσεις και αποδοση ανα τιμη ειναι μπορω να πω 9/10:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X58%20Extreme3

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.