Jump to content



ΝΕRO ...power calibration error.... ?/?


LordOfRings

Recommended Posts

εχω το DVD RW NEC 1300A πηρα σημερα κατι αδεια ΝΕΧUS εγραψα ενα μια χαρα

αλλα οταν δοκιμασα να γραψω τα αλλα το ΝΕRO εβγαζε το εξης μήνυμα power calibration error.... ξερει κανεις τι σημαινει αυτο?? εβαλα το τελευταιο FIRMWARE στο dvd αλλα παλι τιποτα τωρα κατεβαζω ενα update για το nero,,,,

αυτο το μηνυμα μου το εβγαζε το nero οταν ειχα ενα cd-r RICHO δεν εγραφε το cd αλλα μολις το εβαζα αλλο προγραμμα να το γραψει το εγραφε μια χαρά..

μηπως φταινε τα dvd??? ,,

ΑΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ NERO.... 12 DVDS ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ,,,, ΤΑ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΩΡΑ...

Link to comment
Share on other sites

Πολλά κεφαλαία δεν παίζουν ρε παιδιά(κεφαλαία σημαίνουν "φωνάζω");

ligm3nos πρώτον μην τα πετάς τόσο απότομα και αν εννοείς αυτό που λέει ο LordOfRings δικαιολόγησέ το μας...

Link to comment
Share on other sites

Με πολύ φτηνά δισκάκια υπάρχει ο κίνδυνος κάποια να γράφονται και κάποια να καίγονται από την ίδια παρτίδα, κύλινδρος 100δα χύμα από πλαίσιο (plasmon ήταν) είχα περίπου 1 στα 5 καμμένα με τα υπόλοιπα να παίζουν μεταξύ 16x και 24x για να γραφτούν σωστά, δοκιμασμένα σε 3 cdrw. Αυτό το λεω απλά ενδεικτικά. Κράτα τα δισκάκια περιμένοντας για firmware και άλλαξε μάρκα δίσκων.

edit.. Χαλαρώστε λίγο, να είχαμε καμια συζήτηση amd vs. intel rulz/ownz να πέσει κανένα καλό flame αλλά για dvd δισκάκια.. κρίμα :tomato:

Link to comment
Share on other sites

ok . Aφου το ειπα δεν τα πεταω θα περιμενω καποιο new firmware..

εχω γραξει καμια 50αρια dvd και ολα ειναι η ΙΝΤΕΝSO η PRICO η NEXUS .. μεχρι στιγμης ολλα εχουν γραφεί τέλεια και κανενα δεν κάηκε μονο αυτα τα NEXUS μου κάνουν νερά..

ευχαριστω παντως.....

Link to comment
Share on other sites

ελα ρε ηρεμησαι πλακα κανω! αλλα ειναι για πεταμα το nec... χιχιχι ! τα φτηνα δισκακια δεν καιγονται ολα, παιζει μεγαλο ρολο η παρτιδα . Αντιθετα τα φτηνα δισκακια καιγονται πιο ευκολα απο "φτηνα" dvd-r οπως nec... γιατι νομιζεις οτι το plextor και τα διαφορα αλλα recorder κοστιζουν αρκετα ευρο γιατι νομιζεις οτι πληρωσα το pioneer χρυσο.

Link to comment
Share on other sites

για την ακριβεια εγω γραφω σε κατι ασχετα dvd δεν νομιζω να τα ξερει η μανα τους παρολα αυτα εχοθν αποδιχτει καλητερα απο επωνημα και απο οταν πηρα το dvd-r μου δεν εχω καψει κανενα dvd :happy:

Link to comment
Share on other sites

το Α06 εχω και το εχω πληροσει καπου 250ε ενω εσυ 180ε σωστα? και εννωητε οτι ειναι καλητερο απο το nec εφοσον δεν εχω καψει κανενα δισκακι και χρησιμοποιο κατι ασχετα πιο ασχετα και απο αυτα που γραφεις εσυ αρα ποιο ειναι καλητερο? βασικα εχω και εγω ενα nec αλλα ειναι απλο dvd κανει ενα μετριο ripping δε μπορω να πω εχει αντεξει χμ... 4 χρονια! και συνεχιζει.:)

Link to comment
Share on other sites

ΦΙΛΕ ligm3ne ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΟ DVD RW MOY EIXE 130 EURO

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ 140 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ EURO

NA ΠΑΡΩ ΤΟ Α06 ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,,,,

Υ.Γ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΨΕ DVD,,,,, ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ,.... (ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΜΩΣ...)

ΟΚ??????

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει στο δικό μου plextor και στο sony του πατέρα μου...

εγώ ως ποιο νευρικός το έλυσα αγοράζοντας ακριβά, ο πατέρας μου δοκιμάζοντας 1002 noname μέχρι να βρει αυτά που αρέσουν στο sony....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.