Jump to content



Xtreamer Pro


crmaris

Recommended Posts

Το έχει κανείς? Λέω να αγοράσω κανά media player μπας και ηρεμήσω από το άνοιξε-σβύσε του HTPC. To παράγγειλε ένας φίλος αλλά δεν του έχει έρθει ακόμη για να πει εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

φίλε μου crmaris γίνεται πολύ κουβέντα τελευταία για media player....και γω αναζητώ κάτι καλό και αξιόπιστο...αλλά όσο περισσότερο το ψάχνω τόσο ανεβαίνουν τα standard που έχω θέσει και η τιμή τους βέβαια....Tα απόλυτα εργαλεία γιαυτή την δουλειά είναι 2 : Popcorn Hour C-200 και HDI Dune Basic/Prime v3.

Η διαφορά τιμής βέβαια είναι το πιο σημαντικό! (300€ για το C200, 280€ για το HDI Dune Basic vs 200€ για το Xtreamer Pro)..

Link to comment
Share on other sites

μα ουσιαστικά είναι htpc....

συζητώντας με γνώστες του χώρου μου είπαν ότι υπάρχουν HD videos demos με μεγάλο αριθμό reference frames (~16) που όλα τα απλά (xtreamer, playon, wdlive) κολλάνε....το dune για τα +80 που ζητάει με ψήνει εμένα πάντως....εχει και την εμφάνιση για το σαλόνι

Link to comment
Share on other sites

Έχω το απλό xtreamer και είναι πολύ καλό. Σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος.

Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ.

Το Pro το έχω παραγγείλει αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα.

Έχει 174€ μαζί με αποστολή, αλλά το πήρα 50€ φθηνότερα γιατί έκαναν έκπτωση σε όσους έχουν το απλό xtreamer.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κανένα τέτοιο μαραφέτι που δοκιμασμένα να μπορεί να παίξει έστω 720p απο wireless?

Έχω δοκιμάσει το egreat M34A και απο wifi δεν μπορούσε να πιάσει καν 20 Mbps απο ασύρματο και βεβαια εκανε σπασιματα. Τα ιδια mkv με laptop με 802.11g που πιάνει ~24Mbps παίζουν κανονικά.

Αν παίζει 720p μου αρκεί, δεν έχω full HD TV.

Link to comment
Share on other sites

720p παίζουν όλα από wireless, και το playon, και το icybox φαντάζομαι και τα πιο φθηνά.

Το έχεις δοκιμάσει; Με WPA2 ενεργοποιημένο;

Γιατί κι εγώ με το egreat το θεωρούσα δεδομένο, αλλά ακόμα και με N wifi stick και N router δεν έφτανε την ταχύτητα που πιάνει το laptop με απλό G. Το πρόβλημα δλδ ήταν στο οτι λόγω drivers-bus-CPU του egreat δεν μπορούσε να αξιοποιήσει το wifi.

Link to comment
Share on other sites

Να δοκιμάσεις το XBMC είναι καταπληκτικό πρόγραμμα και θα σε εντυπωσιάσει. Μπορεί να κατεβάζει περιγραφές από ταινίες, rating από το imdb, να σου κάνει αυτόματα κατηγοριοποίηση, να έχει thumbnails. Ό,τι θες.

Link to comment
Share on other sites

Ναι με wireless N παίζουν όλα τα 720p χωρίς καμία διακοπή ή πρόβλημα.

Μπορείς να μου πεις με ποια το εχεις δοκιμασει και δουλεύει με WPA2 κιόλας;

Κρατάω μικρό καλάθι γιατί εχω ήδη καεί μια φορά. Θα έπρεπε να παίζουν όλα σίγουρα, αφού με το laptop μου παίζουν τα 720p με απλό wireless G, αλλά αυτό που δοκίμασα εγώ δεν μπορούσε να αξιοποιήσει καν το G, και το N δεν έκανε διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.