Jump to content



Ερωτηση πρωταρη...


Draken

Recommended Posts

Πηρα εναν Athlon64, 512mb corsair, 80jd WD, Gigabyte 9600pro, Crypto internal modem, Pioneer 120s και μελλοντικα ισως και ενα DVD-R drive. Η απορια μου ειναι η εξης...τι τροφοδοτικο πρεπει να παρω για να υποστηριζει επαρκως τα παραπανω σε full load;;; Ξερω οτι ο athlon64 ειναι ιδιαιτερα απαιτητικος σε ρευμα...παραγγειλα ενα herolchi 350w αλλα με αυτα που βλεπω στο forum αρχισα να εχω αμφιβολιες για το αν επαρκει... :( και να δεν επαρκει θα :jump:

Και μια τελευταια ερωτηση...εκτος απο τα γνωστα sites υπαρχει κανενα προγραμμα που να υπολογιζει ποσα watt καταναλωνει καθε στιγμη το pc???

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις και 01:52]

Ποιό motherboard πήρες ? (άσχετο)

Λογικά σε καλύπτει το τροφοδοτικό που πήρες.

Πονεμενη ιστορια...Ηθελα το απλο το gigabyte K8N...δεν το φερνει Ελλαδα η info-quest ομως ή αν το εφερε, εφερε ελαχιστα κομματια...οποτε η αμεσως φτηνοτερη...δυστυχως οχι καλυτερη λυση ηταν το msi K8T neo...Δυστυχως δεν ηθελα να χαλασω πανω απο 1000 για το συστημα για αυτο και αυτη η λυση αναγκης. :'(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.