enduracell Posted February 15, 2004 #1 Share Posted February 15, 2004 ρε παιδιά σε σας στο NFSU έχουν όλες οι γκόμενες τρίχες στις μασχάλες? Ρωτάω γιατί δε ξέρω αν είναι artifact ή κακογουστιά των model designer του παιχνιδιού... :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted February 15, 2004 #2 Share Posted February 15, 2004 Εγώ κατέβασα το shaved-chick patch και υσήχασα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Posted February 15, 2004 Author #3 Share Posted February 15, 2004 από που μπορώ να το κατεβάσω αυτό όχι και τίποτα άλλο αλλά με τέτοιο θέαμα δε κάνω καλές εκκινήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted February 15, 2004 #4 Share Posted February 15, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις και 18:35] Εγώ κατέβασα το shaved-chick patch και υσήχασα..... Αυτο το patch δουλευει MONO για τις μασχαλες???:whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Posted February 15, 2004 #5 Share Posted February 15, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Αυτο το patch δουλευει MONO για τις μασχαλες???:whistling :whistling :whistling Και για πιο χαμηλα ,απλα για να φανει θες το nudity patch .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Posted February 15, 2004 Author #6 Share Posted February 15, 2004 που είναι όλα αυτά τα patch ρε παιδιά θα τρελαθώ!!!!! :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted February 15, 2004 #7 Share Posted February 15, 2004 Εκει ειχα το προβλημα. Θενκς Vader.....Καταλαβαινεις τι φρικη επαθα οταν εβαλα το nudity patch και ειδα ......το χάλι το μαυρο....στην κυριολεξια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted February 15, 2004 #8 Share Posted February 15, 2004 XAXAXAXAXAXAXA... ρε παιδιά έλεος !!!!!!! :jump: :jump: εγώ έχω ένα Patch που δεν φαίνονται οι ψαλίδες απο τα μαλλία τους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Posted February 15, 2004 #9 Share Posted February 15, 2004 Αστα να πανε.... Ολοκληροι θαμνοι εβγαιναν.Μεχρι και η οθονη φρικαρε και εκλεισε!Παλι καλα γλιτωσα το restart...Jimk: Λες χαζομαρες.Δεν υπαρχει τετοιο patch που λες για ψαλλιδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted February 15, 2004 #10 Share Posted February 15, 2004 Αυτο το εβαλα Jimk και δεν παιζει. Μια εμφανιζονται με ψαλιδα και μια χωρις. Δεν ξερω τι κανω λαθος. Ισως αν στα vinyls υπηρχε και του Vidal Sasoon να επαιζε σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted February 15, 2004 #11 Share Posted February 15, 2004 Εndu & Zax, δυστηχώς είναι beta version και δεν έχει να κάνει μόνο με μασχάλες.... οι περισσότερες είναι καραφλές, όπου και χρειάστηκε το hairy-chick patch για να το διορθώσει, το οποίο βέβαια παρουσίασε γάμπες με την τρίχα κάγκελο... όπως καταλαβαίνετε, it screwed up my gaming experience..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Posted February 15, 2004 Author #12 Share Posted February 15, 2004 γιατί δε μου απαντάει κανένας? Είναι απαγορευμένα αυτά τα Patch για ανήλικους? Eίμαι πάνω από 18 σε περίπτωση που δε το ξέρετε και απαιτώ ίση μεταχείριση στο κάτω κάτω δικό μου είναι το Thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Posted February 15, 2004 #13 Share Posted February 15, 2004 Βρες το μονος σου.... Βλακες ημασταν εμεις που κατεβαζαμε 3 ωρες?Απο την αλλη δεν νομιζω οτι σε πιστευουμε πως εισαι ανω των 18 οποτε χλωμο σε κοβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Posted February 15, 2004 Author #14 Share Posted February 15, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Εndu & Zax, δυστηχώς είναι beta version και δεν έχει να κάνει μόνο με μασχάλες.... οι περισσότερες είναι καραφλές, όπου και χρειάστηκε το hairy-chick patch για να το διορθώσει, το οποίο βέβαια παρουσίασε γάμπες με την τρίχα κάγκελο... όπως καταλαβαίνετε, it screwed up my gaming experience..... ευχαριστώ RootX θα περιμένω το patch στην τελική του μορφή καθώς φαλακρή γκόμενα και με τρίχες στα πόδια έίναι χαλαρά μεγαλύτερη φρίκη...Αρχική απάντηση από Vadergr Βρες το μονος σου.... Βλακες ημασταν εμεις που κατεβαζαμε 3 ωρες?Απο την αλλη δεν νομιζω οτι σε πιστευουμε πως εισαι ανω των 18 οποτε χλωμο σε κοβω... καλά πλάκα με κάνεις? Πόσο μεγάλο είναι αυτό το patch και κάνει τόση ώρα?όσο για την ηλικία μου πιστεύω φαίνεται φως φανάρι από τα ώριμα και ουσιώδη thread που ανοίγω εδώ μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted February 15, 2004 #15 Share Posted February 15, 2004 Kαλα εχω λυθει στα γελεια.........!! Το καλητερο patch ομως το εχω ΕΓΩ και ΜΟΝΟ!!Απλα διοτι εγω το εφτιαξα...! Λεγετε DragQueen και κανει το εξεις απλο--->Μετα τον τερματισμο(και εννοητε αφου βγηκες πρωτος) ερχετε το γυναικακη και κανει ΟΛΙΚΟ στριπτιζ στην φοβερη και τρομερη αμαξαρα σου...!! :D (Oποιος ενδιαφερετε pm,3 ευρω κοστιζει ΜΟΝΟ!!) btw σκευτομαι να κανω και expansion ωστε να εχει και φικι φικι μετα το ξεβρακωμα...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Posted February 15, 2004 #16 Share Posted February 15, 2004 Φικι φικι με drag queen?Μαλλον μονο εσυ θα το θες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted February 15, 2004 #17 Share Posted February 15, 2004 Χμμμ λες? Γιατι δεν τα γουσταρεις τα γκομενακια που πανε για κοντερες και τα σχετικα?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted February 15, 2004 #18 Share Posted February 15, 2004 επειδη δηλαδη οι κατασκευαστεν ηταν γερμανoi να τους καταδικασουμε... απα πα πα πα. ηρεμιστε με αυτα τα patch ετσι μαθαν εκει στο ντοιτς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Posted February 15, 2004 #19 Share Posted February 15, 2004 Δεν ξέρω αν φταίει η χαμηλή ανάλυση της φωτογραφίας που ανέβασες αλλά εγώ δεν βλέπω τίποταΈχω τερματίσει το παιχνίδι εδώ και κάτι μήνες αλλά δεν παρατήρησα τίποταΔεν νομίζεις ότι είσαι υπερβολικός??? Αυτό θα μπορούσε να είναι απλά μία σκιά.Δεν νομίζω ότι τα παιχνίδια έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα λεπτομέρειαςΠάντως είναι μία χαρά θέμα για άνοιγμα συζήτησης παραδοξολογίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Posted February 15, 2004 #20 Share Posted February 15, 2004 μπόιινγκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.