Jump to content

NFSU και τρίχες στις μασχάλες

enduracell

Recommended Posts

ρε παιδιά σε σας στο NFSU έχουν όλες οι γκόμενες τρίχες στις μασχάλες?

Ρωτάω γιατί δε ξέρω αν είναι artifact ή κακογουστιά των model designer του παιχνιδιού...

:sick:

post-47-1416070766,5954_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις και 18:35]

Εγώ κατέβασα το shaved-chick patch και υσήχασα.....

Αυτο το patch δουλευει MONO για τις μασχαλες???:whistling :whistling :whistling

Αρχική απάντηση από jax7480

Αυτο το patch δουλευει MONO για τις μασχαλες???:whistling :whistling :whistling

Και για πιο χαμηλα ,απλα για να φανει θες το nudity patch ....

Αστα να πανε.... Ολοκληροι θαμνοι εβγαιναν.Μεχρι και η οθονη φρικαρε και εκλεισε!Παλι καλα γλιτωσα το restart...

Jimk: Λες χαζομαρες.Δεν υπαρχει τετοιο patch που λες για ψαλλιδες...

Αυτο το εβαλα Jimk και δεν παιζει. Μια εμφανιζονται με ψαλιδα και μια χωρις. Δεν ξερω τι κανω λαθος. Ισως αν στα vinyls υπηρχε και του Vidal Sasoon να επαιζε σωστα.

Εndu & Zax, δυστηχώς είναι beta version και δεν έχει να κάνει μόνο με μασχάλες.... οι περισσότερες είναι καραφλές, όπου και χρειάστηκε το hairy-chick patch για να το διορθώσει, το οποίο βέβαια παρουσίασε γάμπες με την τρίχα κάγκελο... όπως καταλαβαίνετε, it screwed up my gaming experience.....

γιατί δε μου απαντάει κανένας? Είναι απαγορευμένα αυτά τα Patch για ανήλικους? Eίμαι πάνω από 18 σε περίπτωση που δε το ξέρετε και απαιτώ ίση μεταχείριση

στο κάτω κάτω δικό μου είναι το Thread... :p

Βρες το μονος σου.... Βλακες ημασταν εμεις που κατεβαζαμε 3 ωρες?

Απο την αλλη δεν νομιζω οτι σε πιστευουμε πως εισαι ανω των 18 οποτε χλωμο σε κοβω...

Αρχική απάντηση από RootX

Εndu & Zax, δυστηχώς είναι beta version και δεν έχει να κάνει μόνο με μασχάλες.... οι περισσότερες είναι καραφλές, όπου και χρειάστηκε το hairy-chick patch για να το διορθώσει, το οποίο βέβαια παρουσίασε γάμπες με την τρίχα κάγκελο... όπως καταλαβαίνετε, it screwed up my gaming experience.....

ευχαριστώ RootX θα περιμένω το patch στην τελική του μορφή καθώς φαλακρή γκόμενα και με τρίχες στα πόδια έίναι χαλαρά μεγαλύτερη φρίκη...

Αρχική απάντηση από Vadergr

Βρες το μονος σου.... Βλακες ημασταν εμεις που κατεβαζαμε 3 ωρες?

Απο την αλλη δεν νομιζω οτι σε πιστευουμε πως εισαι ανω των 18 οποτε χλωμο σε κοβω...

καλά πλάκα με κάνεις? Πόσο μεγάλο είναι αυτό το patch και κάνει τόση ώρα?

όσο για την ηλικία μου πιστεύω φαίνεται φως φανάρι από τα ώριμα και ουσιώδη thread που ανοίγω εδώ μέσα...

Kαλα εχω λυθει στα γελεια.........!!

Το καλητερο patch ομως το εχω ΕΓΩ και ΜΟΝΟ!!Απλα διοτι εγω το εφτιαξα...!:D

Λεγετε DragQueen και κανει το εξεις απλο--->Μετα τον τερματισμο(και εννοητε αφου βγηκες πρωτος) ερχετε το γυναικακη και κανει ΟΛΙΚΟ στριπτιζ στην φοβερη και τρομερη αμαξαρα σου...!! :D :D

(Oποιος ενδιαφερετε pm,3 ευρω κοστιζει ΜΟΝΟ!!)

btw σκευτομαι να κανω και expansion ωστε να εχει και φικι φικι μετα το ξεβρακωμα...!!

επειδη δηλαδη οι κατασκευαστεν ηταν γερμανoi να τους καταδικασουμε... απα πα πα πα. ηρεμιστε με αυτα τα patch ετσι μαθαν εκει στο ντοιτς.

Δεν ξέρω αν φταίει η χαμηλή ανάλυση της φωτογραφίας που ανέβασες αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα

Έχω τερματίσει το παιχνίδι εδώ και κάτι μήνες αλλά δεν παρατήρησα τίποτα

Δεν νομίζεις ότι είσαι υπερβολικός??? Αυτό θα μπορούσε να είναι απλά μία σκιά.

Δεν νομίζω ότι τα παιχνίδια έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα λεπτομέρειας

Πάντως είναι μία χαρά θέμα για άνοιγμα συζήτησης παραδοξολογίας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.