Jump to content



help


DarkSaga

Recommended Posts

επιδή έχω την εξής απορία απο παλιά και όλο μεγαλώνει σα κακό σπυρι ,,,,

ξέρει κάποιος να μου πει αν τα 2,8Volt είναι λίγα για να ανέβεις πάνω απο τα 225FSB?

άσχετα απο τις μνήμες?

θα μπορούσε αυτο να με κρατάει χαμηλά?

μ΄πως κανας άγιος άνθρωπος με μνήμες που τραβάνε ψηλά η όχι μπορει να απαντήσει με μια δοκιμή?

πόσο πάνε οι μνήμες σας με 2,8 τάση? τα παραπάνω δε με ενδιαφέρουν μιας και δεν θέλω να μοντάρω την EPOX με το κολητήρι δεν τα πάω καλά και αν χρειαστεί θα με προδώσει οπόtε νο RMA :( και δε θέλω να το ακούσω αυτό γιατι θα :jump: τρελαθώ

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοεις?Εαν καταλαβα καλα δεν μπορεις να πας πανω απο 225 φσβ.Το εαν φταινει οι μνημες ή μητρικη ειναι δυσκολο να το ανακαλψεις.Για τις μνημες δοκιμασε με διαιρετη ωστε να τρεχουν πιο ψηλα η δοκιμασε της σε αλλο μηχανημα.

Link to comment
Share on other sites

έχω μπερδευτει με αυτη τη μέθοδο νόμιζω πως δεν αντέχει το chipset εχει ανοίξει το μηχάνημα μόνο μια μέρα δοκιμών με 3/2 με 234 τις μνημες και με 1/1 230 με πολ χαμηλά οχι πολύ κοντα στα 2G ήμουνα.άλλα επειδή δε μπόρεσα να το επαναλάβω και δεν το ζόρισα μιας και το block ήρθε για το chipset ήθελα απλα μια επιβεβαίωση του μέχρι πόσο ψηλά μπορώ να φτάσω σε FSB τις οποιεσδήποτε μνήμες με [Β]2,8[/Β] τάση γιατι το λέω αυτό ?

εντάξει οι δικές μου μπορει να μην πάνε αλλά οι twinmos του dag κάθισαν κάποια στιγμή απάνω και κόλλησαν και αυτές στα 225 και μάλιστα χωρίς να έχει δοκιμαστεί (ζεσταθει ) το μηχάνημα(chipset) με άλλα τεστ.

Link to comment
Share on other sites

Kallileo [Β]οι δικές σου που πάνε με 2,8?[/Β]μη το κάνεις συγκεκριμένο με τις δικές μου ,δε με βοηθάει, με βάζεις να σκεφτώ ανάποδα.άλλη φιλοσοφία ακολουθώ,

αξίζει π.χ

1-->που πήρα το τσιπσετ μπλοκ?

2-->αξίζει να πάρω άλλες μνήμεσ

η για να ανέβω απο εδώ που ήμουν ούτως η άλλως θέλω άλλη μόβο?

κατάλαβες?

Link to comment
Share on other sites

Με 2,8 V και 2-2-2-5 περιπου 210 FSB.

Με 2.8 V και 2-3-3-6 περιπου 221 FSB.

Εχω HyperX υποθετω με BH5.

Λιγο υπερβολικο είναι το μπλοκ για to chipset. Τουλαχιστο για μενα. Παντωσ αφου το βαζεις αξιζει να κανεις και mod στο Vdimm.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι μου λέει ότι αυτό το thread θα σε μπερδέψει περισσότερο.

Δεν μπορείς να συγκρίνεις έτσι. ’λλες μνήμες δεν θα περάσουν τα 225 με 2.8ν, άλλες μπορεί να μην φτάσουν τα 200, άλλες δουλεύουν και 2/6/2/2 στα 235 με αυτή την τάση. Το πρόβλημα είναι το τι κάνουν αυτές που έχεις εσύ και αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανένας άνθρωπος.

Τώρα, αν με divider πήρες μόλις 3-4MHz, ήταν επειδή έκλεισε το dual channel. ’ρα το chipset φταίει κατά 85% τουλάχιστον. Η ψύξη δεν βοηθάει και πολύ στο chipset αλλά λογικά 4-5MHz ακόμα θα πάρεις με το waterblock. Αν δεν κάνεις VDD mod είναι πρακτικά ανώφελο. Και ένα Vdimm, να έχεις πχ 3.0ν-3.2ν να δώσεις λογική τάση να χαρούν οι άμοιρες. Εσύ δεν τα πας καλά με κολλητήρι ( και θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατί εδώ τα καταφέρνω εγώ :innocent: :flower: ) αλλά κάποιος/α στο περιβάλλον σου δεν υπάρχει που να σε βοηθήσει;

....τώρα μπορείς να τρελαθείς.:whistling:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.