Jump to content



Ποια Mobo ?


Dr.Paneas

Recommended Posts

Με εναν AMD 2800+ Barton ποια μητρική θα ήταν η καλύτερη επιλογή για ένα καλό overclocking ? Μην πάρω καμια η οποια δίνει 250FSB (με νερακι παντα) αλλα με πετάει reboot καθε τρεις και λιγο... Τωρα θα μου πειτε να κατεβασω το FSB αν συμβαινει αυτο... ΑΛλα αν υπαρχει αλλη μητρικη οπου σε υψηλα επιπεδα εχει σταθεροτητα; Εδω τιθετε το θεμα... Ποια λετε εσεις εναι η ποιο αξιοπιστη;

Link to comment
Share on other sites

Εγω θεωρώ πιο αξιόπιστη κ σταθερή μητρική την Abit NF7-S v2.0

Βεβαίως για να βγάλεις FSB πάνω από 227MHz στην Abit πρέπει να κάνεις τουλάχιστον το μόντ για Chipset overvoltage.Τουλάχιστον είναι σταθερή.

Η LanParty κάνει διάφορα τρελλά στα ψηλά FSB.

Link to comment
Share on other sites

Κολληματάκια ανεξήγητα , restarts.

Όχι σε όλα τα κομμάτια ( μητρικές εννοώ ).

Ενν. πως μιλάμε για μηχανήματα με πολύ καλά υποσυστήματα , και υπέρ-επαρκούντα τροφοδοτικά.

Link to comment
Share on other sites

αυτο παει παντου το, "οχι σε ολα τα κοματια"

τωρα απο σταθεροτητα τη να σου πω μια χρα ειναι ουτε restart ουτε τιποτα. και 2 abit που δουλεψα δεν μπορω να πω η μια ηταν καλη μεχρι τα 225 δεν το πηγα παραπανω. αλλα το εκαψα. το αλλο ηταν μετριο. αλλα καμια σχεσι με το dfi. το βρισκο πολυ καλυτερο.

Link to comment
Share on other sites

Ρε μάγκες... Ολοι οσοι έχετε στο forum έχετε χιλια δυο προβληματα να πουμε με την DFI ? Οπως λέει και ο Vag, τι να τους κάνουμε τους αριθμούς χωρις σταθερότητα... Αν βάλω ψύξη με αέρα... 250no way/// Και στο forum βλέπω οτι αρκετους γυρω στα 200 σας βγάζει προβληματα ενω στα 250 γυρω ειστε Stable... Τι κουφο ειναι αυτο; Να την εμπιστευτώ ρε παιδια; Αξίζει ή πεταμένα θα πάνε τα Ευρο ;

Link to comment
Share on other sites

καλα πεταμενα δεν πανε. δηλαδη ποσο θα εδινες για να παρεις μια καφετιερα στην τελικη? λολολολ

θελει ψαξιμο και υπομονη. αν τα εχεις. οι επιλογη δικοι σου.

ξερω παλι κραξιμο θα ακουσο εγω λολολολ

Link to comment
Share on other sites

Abit NF7-s rev2.0 με το νέο bios...

Για το DFI θα πρέπει να αφιερώσεις ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, και θέλει υπομονή. Βέβαια θα πάρεις μεγάλο FSB αλλά υπάρχουν κουφά.... εμένα δεν τρέχει στα 200, αλλά τρέχει τέλεια στα 250.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.