Jump to content



Προθέματα tracking number των ΕΛΤΑ


hayabusa

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες.

Εχω το tracking number ενός συστημένου που έρχεται με τα ΕΛΤΑ και μου έδωσαν χειρόγραφα και το tracking number. Το πρόβλημα ειναι ότι είναι τόσο κακογραμμένο που μετά βιας καταλαβαίνω τι λέει.

Το ζήτημα ειναι οι δύο πρώτοι χαρακτήρες (γράμματα ειναι ) που δεν τους καταλαβαίνω με τίποτα. Έλεγα λοιπόν αν κάποιος γνωρίζει από τι προθέματα ( απο ποιους συνδυασμούς αλφαβητικών χαρακτήρων δηλαδή) αρχίζουν τα συστημένα των EΛΤΑ.

Κάποιες φορές θυμάμαι πχ να ειναι CD12345676GR. Εν προκειμένω όμως σίγουρα δεν πρόκειται για CD αλλά για κάτι άλλο που μάλλον ξεκινάει από R.

Οποιαδήποτε συμβολή ειναι ευπρόσδεκτη. :T:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

bump για μια ερωτησούλα ακομη,

Ενας πωλητής από το ebay, μου έστειλε το tracking number μια παραγγελίας το οποίο είναι της εξής μορφής: RF123456SG (τα νούμερα ειναι τυχαία, νομίζω μόνο τα γράμματα μας ενδιαφέρουν). Το ζήτημα ειναι ότι ακομη δεν μου έχει απαντήσει από που μπορώ να ανιχνεύσω την αποστολή οπότε έλεγα μήπως ξέρει κάποιος από εδώ.

Η παραγγελία, αν αυτό βοηθάει, πρέπει να έφυγε από Κινα

:T:

Link to comment
Share on other sites

Τα τελευταια 2 δειχνουν την χωρα προέλευσης. Τα πρώτα 2 δειχνουν την μεθοδο αποστολης (απλο, συστημενο, Express κοκ).

Αν το δεμα δεν εχει φτάσει Ελλάδα κανε track απο το site της China Post Tracking

Link to comment
Share on other sites

Haya τελικά τι έγινε?

εμένα πάντως ο Νοέμβρης Δεκέμβρης με τα ΕΛΤΑ είναι δύσκολος....

1 δέμα έχει φρακάρει από τις 25/11 στο Βενιζέλο και δε λέει να προχωρήσει (θέμα αξίας και εκτελωνισμού δε παίζει γιατί είναι κανονικά δηλωμένο στα 90δολλάρια)

1 άλλο δέμα που ερχόταν με EΛΤΑ Courier ήρθαν λέει και δε βρήκαν το κουδούνι μου (φίφες...μια χαρά το έχουν βρει το κουδούνι όλες τις προηγούμενες φορές)

και έχω και ακόμα 1 στο απλό ταχυδρομείο που έφτασε μετά από 1μιση μήνα......:triniti:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Γνωρίζει κάποιος να μου πει το πρόθεμα CL στο track Νo CL(10 ψηφιος)DE τι σημαίνει?(απλό,συστημένο κτλ.)? Απο το site της dhl βλέπω πως το αντικείμενο έφυγε απο Γερμανία στις 15 Μαρτίου και ακόμη δεν έχει φανεί στο trackit των Ελτά. Πήγα χθες στο ταχυδρομείο της περιοχής μου αλλά δεν είχα τίποτα. Ρώτησα την υπάλληλο πως μπορούμε μάθουμε κάτι παραπάνω απο το track Νo αλλά με έδιωξε αγενώς λέγοντας πως έχει δουλειά. Καποιο mail κάτι για να ρωτήσω υπάρχει??

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Γεια σε όλους

Ήθελα να ρωτήσω - ο αποστολέας πρέπει πάντα να στείλει τον αριθμό αναζήτησης

(tracking number)είναι υποχρεωτική,δεσμεύεται---Έχω πρόβλημα με ένα αποστολέα δεν στέλνει to tracking number-to πακέτο έχει χαθεί και δεν ξέρο τι να κάνο

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα

είναι από GB sales@thegametrain.com--

είναι απλό δεμα κε μικρό(αντάπτορα pc) το περανγιλα από τιϛ 8 απριλιυ

κε στα ελτα θελυν μόνο το tracking number--εγώ το θεορο χαμενο ινε ιποθεσι 16 ευρώ απλοϛ λέω αν παρανγιλο κάτι πιο ακριβο θα έχω τα ίδια προβλιματα ???

τι πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε μέσου "ιτερνετ"-

-τι ζητάμε από τοn πολίτη-ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος

ευκαριστώ

Link to comment
Share on other sites

αφού είναι μικρό, κατα πασα πιθανότητα στάλθηκε με απλο ταχυδρομείο οπότε δεν θα έχει tracking number. 8 απριλίου το παράγγειλες, ή το έστειλαν? σε κάθε περίπτωση το 15 μέρες έχουν περάσει δεν είναι δα και τοσο πολύ τώρα λογικά θα πρέπει να το περιμένεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Καλησπέρα! Είχα παραγγείλει άλλη μία φορά κάτι απ το ebay αλλά όλα πήγαν εντάξει και μάλιστα σύντομα! Οπότε δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το tracking number! Τώρα λοιπόν που χρειάζεται να το κάνω μου είπαν πως ο αριθμός που τους λέω δεν έχει γράμματα και ότι είναι μισός ! Μία εκδοχή είναι να ρωτήσω τον seller  μου στο ebay! Μία άλλη είναι να κάνω υπομονή!  :p Άσχετα απ το τι θα γίνει ( εντάξει θα παραλάβω ) θα ήθελα να ενημερωθώ τι είναι αυτά τα γράμματα και τι ρόλο παίζουν και πως χρησιμοποιούνται και αν μπορώ να βρίσκω κάποια λύση αν έχω τα ίδια!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.