Jump to content



intel cooler?


gbak

Recommended Posts

Ρε παιδια εδω και 5 μηνες εχω εναν p4 3.06 τον δουλευω σε default χωρις o/c το προβλημα μου ειναι οτι οταν παιζω βαρια games ακουγεται παρα πολυ με αποτελεσμα να ακουγεται σε ολο τον χωρο...παραλληλα απο θερμοκρασιες τα παω πολυ καλα.. οταν τον εχω σε κανονικες συνθηκες κανα internet η κανα dvd ειναι ολα normal δεν ακουγεται..τι προτεινεται? να αλλαξω cooler ?? πιο ειναι πιο αθορυβο και αποδοτικο?? ειδα καποια στο checkmate..και στο πλαισιο το ZALMAN 7000CU ??

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα εχεις προβληματα με το Zalman, το εχω στον A64 και παλαιοτερα σε P4 1.8 @ 3.2GHz με ικανοποιητικες θερμοκρασιες. Βεβαια σημαντικο ρολο παιζει και η διευθετηση των ανεμιστηρων στο κουτι σου.

Link to comment
Share on other sites

στο κουτι εχω βαλει δυο zalman f1 ενα μπροστα και ενα πισω απο τα οποια εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος...μαλλον παω και για τριτο τελικα zalman 7000 στο cpu γιατι μιλαμε για πολυ φασαρια....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.