Jump to content



Επιλογη modem-Router σε 24αρα ΗOL


Ripper18

Recommended Posts

Παιδες μολις αλλαξα ISP απο OTE σε HOL.Mε το μπουζουκι NetFasteR WLAN(infineon chipset) συγχρονιζω στα 15,5-16Mbps αλλα ζεστενεται πολυ,μπουκωνει ευκολα αε χρηση p2p,δεν υποστηριζει telnet.Το παλιο μου USR 9108 συγχρονιζει στα 14Mbps μαλλον λογω ασυμβατοτητας modem chipset με DSLAM chipset,oποτε ψαχνω modem-router για χρηση p2p ,να υποστηριζει telnet και να συγχρονιζει οσο δυνατον καλυτερα με το DSLAM της HOL(Intracom ειναι?).

Link to comment
Share on other sites

+ 1 για το Netgear. Πολύ γνωστό και καλοφημισμένο στα περισσότερα site του internet.

Για το linksys δεν ξέρω τι να πώ... θυγατρική εταιρεία της cisco μεν, όταν το έβαλα σε έναν φίλο μου συγχρόνιζε στα 17mbps δε. :boxed: Δεν ξέρω τι να πω, παραμένω επιφυλακτικός.

Τέλος, για να σε μπερδέψω ακόμα περισσότερο (:p) έχω να σου προτείνω και το Thompson TG585 v7. Το έχει ένας φίλος μου (με forthnet isp βέβαια, όχι hol) και συγχρονίζει στα 23,5 Mbps! :yes4:

Τα συμπεράσματα δικά σου... :flower::)

Link to comment
Share on other sites

Draytek Vigor 2710n full stable, συγχρονίζω 2mbps παραπάνω από το zyxel 660 που είχα πριν. (Είμαι όμως λίγο πιο κάτω στο up. Από 0.75 στα 0.65)

Από ΄κει και πέρα, το draytek είναι σε όλα τέλειο.

HOL 24ara*

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.