Jump to content



Ψύξη μεγάλων χώρων


liberto

Recommended Posts

στο φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με την ψήξη, έτσι θα ήθελα τα φώτα τους. Σκέφτομαι να κάνω μια αποθήκη - ψυγείο για αποθήκευση γεωργικών προϊόντων (150- 200 τετραγωνικά). θα ήθελα λοιπόν εάν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει κάποια βιβλία που ν' αναφέρονται στο ζήτημα, κάποια sites ή και κάποιες πληροφορίες που μπορώ να προμηθευτώ τέτοια ψυκτικά μηχανήματα.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου εχω κάνει το φωτορεαλισμο και τα αρχιτεκτονικά για μεγάλες αποθήκες για ψύξη φρούτων. Λίγο άσχετο με αυτό που ζητάς αλλά οι Μηχανολόγοι που έκαναν την ψύξη ήταν φίλοι και ασχολήθηκα λίγο. Σε τόσο μεγάλους χώρους χρειάζεσαι υποχρεωτικά μηχανοστάσιο και ειδικούς συμπιεστές (δεν δουλευουν με φρεον, δεν θυμαμαι με τι ομως, γλυκερόλη ίσως? μπορεί να λέω *******). στειλε πμ να σου δωσω τηλ απο τα παιδιά.

post-71-1416070809,2854_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.