Jump to content



Η οθονη μου εγινε φιμε.


Tsakonas

Recommended Posts

oh hai.

8800GTS -Samsung sm226bw 3ετιας -vista

Σημερα ξαφνικα επεσε πολυ ο φωτισμος οθονης..και στους ντραιβερς και στο μενου της οθονης εχει κανονικες ρυθμισεις,αλλα στο ντεσκτοπ ειναι σα ναχεις περασει φιμε.Οταν εκκινει το πισι ομως,τα γραμματα εχουν κανονικο φωτισμο .Αλλα μηπως στο τεξτ μοουντ δεν φαινεται τιποτα?Καμμια ιδεα?(εγγυηση εληξε τον απριλιο...και δεν εχει πολλες ωρες λειτουργιας μαμωτεν)

Λες να χαλασε ετσι ξαφνικα το backlight?

Link to comment
Share on other sites

Για δοκίμασε να εκκινήσεις με ένα ubuntu live cd, για να σιγουρέψουμε ότι δεν είναι καμιά "γουρουνιά" των vista.

Αν υπάρχει θέμα hardware, πιο πιθανό θεωρώ να παραδίδει πνεύμα η κάρτα παρά η οθόνη...

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα πιο πολύ για κάρτα μου κάνει.Δεν έχεις να δοκιμάσεις καμιά άλλη κάρτα πάνω με την ίδια οθόνη και να δεις?Αλλιώς να βάλεις την κάρτα σου σε άλλο PC.Η ακόμα στην τελική να δοκίμαζες με άλλη οθόνη.Δεν έχει μείνει και τίποτε άλλο!

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και καλώδιο μπορείς να δοκιμάσεις άλλο η να δοκιμάσεις την άλλη θύρα της κάρτας γραφικών.Δεν μπορώ να σκεφτώ καμιά άλλη δοκιμή-λύση.Νομίζω τις εξάντλησα όλες!

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως είναι θέμα drivers, windows, κάνα Wupdate κτλ.

Εφόσον κατά το POST η φωτεινότητα είναι κανονική, άρα δεν τίθεται θέμα hardware, αλλά software. Η δοκιμή που προτάθηκε με ένα live Ubuntu CD νομίζω ότι είναι ό, τι καλύτερο για να το εξακριβώσεις. Επίσης θα μπορούσες να τσεκάρεις και στην οθόνη του BIOS.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.