Fandom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2010 Σας γράφω το πρόβλημα παιδιά γιατί είμαι σίγουρος οτι κάποιος θα το έχει αντιμετωπίσει ξανά:Σε εγκατάσταση win7 , όλα δούλευαν ρολοι, σε ανύποπτο χρονο όμως (χωρίς καμιά περίεργη εγκατάσταση) παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:Ενώ συνδέεται στο internet, msn δουλεύει όπως και ftp, οι διάφοροι browser βγάζουν σφάλμα όταν παμε να δούμε οποιαδήποτε σελίδα http.Δοκίμασα κάτι λύσεις με proxy (το pc δεν είχε proxy πριν) και δεν έγινε κάτι. System restore δεν παίζει οπότε πρέπει να γίνει manually η δουλειά.Έχετε καμιά ιδέα παιδιά; Έχει πάει 3 και κουτουλάω με τη βλακεία. Το άλλο pc του σπιτιού δουλεύει κανονικά. Για firewall πρόβλημα δεν νομίζω να είναι, ένα avast έχει πάνω και το έκλεισα και τελείως όσο δοκίμαζα πράγματα.
stathid90 Οκτώβριος 15, 2010 #2 Οκτώβριος 15, 2010 για αρχή δοκίμασε να ανοίξεις το command prompt και να γράψεις ipconfig /flushdns
Fandom Οκτώβριος 15, 2010 Author #3 Οκτώβριος 15, 2010 Eυχαριστώ αλλά δεν δούλεψε. Γενικά απ'ότι καταλαβαίνω κάτι μπλοκάρει το πορτ 80 και οι browser τα φτύνουν.. καμιά ιδέα;
voudas Οκτώβριος 15, 2010 #4 Οκτώβριος 15, 2010 κάνε ένα scan με malwarebytes μπας κ έχεις κολλήσει τπτ...
Astakos Οκτώβριος 15, 2010 #5 Οκτώβριος 15, 2010 Σας γράφω το πρόβλημα παιδιά γιατί είμαι σίγουρος οτι κάποιος θα το έχει αντιμετωπίσει ξανά:Την πρωτη φορα που το επαθα ειχα πειραξει τα dns..Την δευτερη φορα μου ειχε βαλει proxy ενας ιος απο τσονταδικο..Την τριτη (προχθες) δεν εχω ιδεα τι εγινε αλλα χρειστηκε να κανω reset το router.
Fandom Οκτώβριος 16, 2010 Author #6 Οκτώβριος 16, 2010 Άκυρο παιδιά.. ήταν κάποιο παρακλάδι του Avast που είχε το Pc και έκανε τη ζημιά.. Τζάμπα ο κόπος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.