vdeseris Posted March 26, 2004 #1 Share Posted March 26, 2004 Έτσι πρέπει να είναι σωστό Water Cooling! Powered by Arapis! (αν πεινάσετε κάνετε και καμιά μακαρονάδα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Posted March 26, 2004 #2 Share Posted March 26, 2004 Καλώς ήρθες. Για το PC...ασχολίαστο. :bigsmile: Μου χρειαζόταν ένα χαμόγελο για σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Posted March 27, 2004 Author #3 Share Posted March 27, 2004 Καλώς σας βρήκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Posted March 27, 2004 #4 Share Posted March 27, 2004 Μάλιστα καλό Θα πρέπει όμως να το συμμαζέψεις αν θες μια πιο μόνιμη κατάσταση Πάντως για δοκιμές μία χαρά είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Posted March 27, 2004 Author #5 Share Posted March 27, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd [Χθες, στις 16:14] Μάλιστα καλό Θα πρέπει όμως να το συμμαζέψεις αν θες μια πιο μόνιμη κατάσταση Πάντως για δοκιμές μία χαρά είναι! Το σύστημα δεν είναι δικό μου. Είναι του Αράπη. Το έχει συμμαζέψει αλλά μάλλον το μετάνιωσε γιατί τώρα δεν μπορεί να ρίχνει πάγο μέσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Posted March 28, 2004 #6 Share Posted March 28, 2004 :D loooool,το ξερω ρε παιδια για το συστημα αλλα τι να κανω αφου ετσι το γουσταρω :tomato: οσο για σενα bill ρουφιανε τετοια να λες και θα την δεις πολυ την αννουλα. πλακα κανω παληκαρ,ελα για φωτογραφηση τωρα που το εχω συνδεσει on-line με το καζανακι,μετα απο συμβουλες του chosen (LOL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted March 28, 2004 #7 Share Posted March 28, 2004 Αρχική απάντηση από Arapis...τωρα που το εχω συνδεσει on-line με το καζανακι,μετα απο συμβουλες του chosen Να τονισω εδω οτι η συγκεκριμενη συμβουλη δοθηκε επειδη την κατσαρολα, o φιλτατος Αραψ, θα επρεπε να την ανακατευει συνεχεια για να μη κολλησουν τα Windows, ενω με το καζανακι, "τσακ", πατας ενα κουμπι και τερμα τα βασανα! Εξ ου και το "BIOS Hot-flush" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Posted March 28, 2004 #8 Share Posted March 28, 2004 να επισημανω για τους μη παρατηρητικους οτι η συγκεκριμενη κατσαρολα ειναι αντικολητικη.οπως βλεπετε εχω προνοησει,σε αντιθεση με οσους χρησιμοποιουν συμβατικες τεχνολογικα λυσεις(βλεπε πλαστικο τανκ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Posted March 28, 2004 #9 Share Posted March 28, 2004 Αρχική απάντηση από Arapis να επισημανω για τους μη παρατηρητικους οτι η συγκεκριμενη κατσαρολα ειναι αντικολητικη.οπως βλεπετε εχω προνοησει,σε αντιθεση με οσους χρησιμοποιουν συμβατικες τεχνολογικα λυσεις(βλεπε πλαστικο τανκ). και νομιζεις ότι επειδη ειναι αντικολλητική δεν θα κολλάει το pc ? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Posted March 28, 2004 #10 Share Posted March 28, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 04:06] και νομιζεις ότι επειδη ειναι αντικολλητική δεν θα κολλάει το pc ? lol :worship: καλά , καιρό είχα να γελάσω έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Posted March 28, 2004 #11 Share Posted March 28, 2004 :P :P δεν πιστευο να περνετε στα σοβαρα αυτα που γραφω! λιγο γελιο το χρειαζομαστε ολοι στην ζωη μας! :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Posted March 28, 2004 Author #12 Share Posted March 28, 2004 Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 02:05] :D loooool,το ξερω ρε παιδια για το συστημα αλλα τι να κανω αφου ετσι το γουσταρω :tomato: οσο για σενα bill ρουφιανε τετοια να λες και θα την δεις πολυ την αννουλα. πλακα κανω παληκαρ,ελα για φωτογραφηση τωρα που το εχω συνδεσει on-line με το καζανακι,μετα απο συμβουλες του chosen (LOL) Συγνώμη πολυχρονεμένε αφέντη μου! Δεν θα ξαναπώ τίποτα. Αν γουσταρς έρχομαι και σήμερα το βράδυ για "φωτογράφηση" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted March 28, 2004 #13 Share Posted March 28, 2004 εχεις να προτεινης καποια μαρκα κατσαρολας? :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Posted March 28, 2004 #14 Share Posted March 28, 2004 Βρε άστε τα τεφαλ και φτιαξτε κανα τανκ της προκοπής ....λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Posted March 28, 2004 #15 Share Posted March 28, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:15] .......... ενω με το καζανακι, "τσακ", πατας ενα κουμπι και τερμα τα βασανα! Εξ ου και το "BIOS Hot-flush" XAXAXa:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.