Jump to content

Το σωστό Water Cooling!

vdeseris

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από kaynd [Χθες, στις 16:14]

Μάλιστα καλό

Θα πρέπει όμως να το συμμαζέψεις αν θες μια πιο μόνιμη κατάσταση

Πάντως για δοκιμές μία χαρά είναι! :D

Το σύστημα δεν είναι δικό μου. Είναι του Αράπη. Το έχει συμμαζέψει αλλά μάλλον το μετάνιωσε γιατί τώρα δεν μπορεί να ρίχνει πάγο μέσα!!! :D

:D :D :D

loooool,το ξερω ρε παιδια για το συστημα αλλα τι να κανω αφου ετσι το γουσταρω :p:tomato:

οσο για σενα bill ρουφιανε τετοια να λες και θα την δεις πολυ την αννουλα.:p

πλακα κανω παληκαρ,ελα για φωτογραφηση τωρα που το εχω συνδεσει on-line με το καζανακι,μετα απο συμβουλες του chosen

(LOL)

Αρχική απάντηση από Arapis

...τωρα που το εχω συνδεσει on-line με το καζανακι,μετα απο συμβουλες του chosen

Να τονισω εδω οτι η συγκεκριμενη συμβουλη δοθηκε επειδη την κατσαρολα, o φιλτατος Αραψ, θα επρεπε να την ανακατευει συνεχεια για να μη κολλησουν τα Windows, ενω με το καζανακι, "τσακ", πατας ενα κουμπι και τερμα τα βασανα! ;)

Εξ ου και το "BIOS Hot-flush"

να επισημανω για τους μη παρατηρητικους οτι η συγκεκριμενη κατσαρολα ειναι αντικολητικη.οπως βλεπετε εχω προνοησει,σε αντιθεση με οσους χρησιμοποιουν συμβατικες τεχνολογικα λυσεις(βλεπε πλαστικο τανκ).:woot:

Αρχική απάντηση από Arapis

να επισημανω για τους μη παρατηρητικους οτι η συγκεκριμενη κατσαρολα ειναι αντικολητικη.οπως βλεπετε εχω προνοησει,σε αντιθεση με οσους χρησιμοποιουν συμβατικες τεχνολογικα λυσεις(βλεπε πλαστικο τανκ).:woot:

και νομιζεις ότι επειδη ειναι αντικολλητική δεν θα κολλάει το pc ? lol

Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 04:06]

και νομιζεις ότι επειδη ειναι αντικολλητική δεν θα κολλάει το pc ? lol

:worship: καλά , καιρό είχα να γελάσω έτσι

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 02:05]

:D :D :D

loooool,το ξερω ρε παιδια για το συστημα αλλα τι να κανω αφου ετσι το γουσταρω :p:tomato:

οσο για σενα bill ρουφιανε τετοια να λες και θα την δεις πολυ την αννουλα.:p

πλακα κανω παληκαρ,ελα για φωτογραφηση τωρα που το εχω συνδεσει on-line με το καζανακι,μετα απο συμβουλες του chosen

(LOL)

Συγνώμη πολυχρονεμένε αφέντη μου! :D Δεν θα ξαναπώ τίποτα. :D Αν γουσταρς έρχομαι και σήμερα το βράδυ για "φωτογράφηση" ;)

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 00:15]

..........

ενω με το καζανακι, "τσακ", πατας ενα κουμπι και τερμα τα βασανα! ;)

Εξ ου και το "BIOS Hot-flush"

XAXAXa:D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.