Jump to content



Προτεινόμενες συνθέσεις Η/Υ για νέα μέλη


Ταμτάκος

Recommended Posts

Το παρακάτω είναι περισσότερο μια ιδέα δίχως ακριβή προσδιορισμό ορίων.

Βλέπω συνέχεια θέματα με τίτλους "αγορά PC με budget XYZ ευρώ". Πιθανολογώ πως θα μπορούσε να υπάρξει ένα sub-forum με τις προτάσεις του TheLab ανά κατηγορία. Προτάσεις συλλογικά παρμένες, κάτι σαν προτεινόμενες συνθέσεις. Το 1ο post κάθε θεματικού thread θα περιείχε την πρόταση (πχ. gaming PC έως 600 ευρώ άνευ οθόνης), και στα μετέπειτα θα συζητούσαμε μεταξύ μας ανάλογα με το νέο hardware που κυκλοφορεί έτσι ώστε να αλλάζει το 1ο post ανάλογα.

Δεν ξέρω βέβαια αν θεωρήσει η Δ.Ο. πως θέλει να μείνει ουδέτερη χωρίς να φαίνεται πως υποστηρίζει το site κάποιον κατασκευαστή εις βάρος κάποιου άλλου, ακόμη κι αν αυτό βγαίνει από τα μέλη του site και όχι από την Δ.Ο...κάτι που δεν πιστεύω πως θα το σκεφτεί κάποιος αν η Δ.Ο. κάνει απλά moderation στο εν λόγω thread.

Επίσης, δεν ξέρω αν μπορούμε να συνεργαστούμε δίχως να μαλώνουμε στις συνθέσεις.

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι ασχημη η ιδεα σου αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολα υλοποιησιμη!

επειδη υπαρχουν παρα πολλοι παραγοντες που λαμβανονται υποψη καθε φορα που προτεινεται ενα συστημα, -οπως κοστος, χρηση, γουστο του καθενος,- δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να προτεινεις 1 συστημα για καθε κατηγορια, τη στιγμη που υπαρχουν δεκαδες εναλλακτικες προτασεις στην ιδια κατηγορια!

και σαφως και θα μαλωνουμε στις συνθεσεις, γιατι οπως ειπα, παιζει βασικο ρολο και το γουστο του καθενος. ο ενας "γουσταρει AMD" ο αλλος "γουσταρει INTEL" κ.ο.κ........................................!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.