Jump to content



Chinavasion.com - έμπιστο;


dimitris_s

Recommended Posts

Ο ΧΑΙ

Θέλω να παραγγείλω κάτι πραματάκια από Wholesale Electronics - China Wholesale - Dropship From China. Το site δε φαίνεται απάτη, και μεταφορικά με EMS βγαίνουν στο 45ευρο.

Έχει παραγγείλει κανείς απο' κει; Σε ένα άλλο topic εδώ στο lab, είδα ότι είχε παραγγείλει ένα παλικάρι μια πηγή για το αμάξι και ήταν ευχαριστημένος.

Επίσης, εάν επιλέξω EMS, θα έχουμε θέματα με το τελωνείο;

Έχει μαμάτα πραγματάκια, και συν τοις άλλοις έχει αυτό εδώ, που το ζαχαρώνω πολυ καιρό.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω παραγγείλει από το Lighinthebox.com

Έχω την εντύπωση ότι όλοι αυτοί είναι πρώην ebay καταστήματα που κοιτάνε να γλυτώσουν τις προμήθειες και τον μεσάζοντα τέσπα.

Τώρα για αξιοπιστία, αν πληρώνεις με paypal, μία ασφάλεια την έχεις.

Link to comment
Share on other sites

Chinavasion.com πολυ αξιοπιστο site,εχω αγορασει πανω απ ο20 προιοντα,γυρω στις 10 μερες κανουν να ερθουν,ειναι καλα συσκευασμενα.

Αν δεν σε πειραζει η κινεζικη ποιοτητα(γιαυτο κ οι χαμηλες τιμες) τοτε μπορεις να παραγγειλεις αφοβα.Ως κ RMA εκανα με το συγκεκριμενο ενα κινητο κ μου εστειλαν καινουριο...Οποτε βουρ!

Lol...Τωρα ειδα το keyboard....Εχουν ξεφυγει αυτοι οι κινεζοι....

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, καλύφθηκα πιστεύω. :)

Αστρολαμπ, όντως μερικά είναι από 4τμχ και πάνω, άλλα από 50τμχ και πάνω, π.χ κάτι μπρελόκ, το οποίο είναι λίγο καλαμία.

Link to comment
Share on other sites

99% δεν θα πληρωσει τιποτα...Εγω σε καμια παραγγελια δεν πληρωσα ποτε.Κ αρκετες ηταν πανω απο τα 100 ευρω..Τωρα υπαρχουν κ ατυχιες κ δεν ξερω τι συμβαινει τον τελευταιο καιρο.Τελευταια παραγγελαι απο εκει ηταν πριν 4 μηνες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.