Jump to content

Tablet PC

cicifee

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας, παιδιά, είμαι newbie εδώ και θέλω να πω γεια σε όλους πρώτα.:)

Ψάχνω για μια ταμπλέτα με Android συστήματος και θέλετε να αγοράσετε ένα για τη μελέτη μου. Αλλά ο προϋπολογισμός μου είναι λίγο σφιχτή δεδομένου ότι είμαι ακόμη φοιτητής τώρα. Έριξα μια ματιά στο διαδίκτυο και βρείτε 2 android δισκία, είναι Google Android 7 Touch Screen Tablet PC και GOOGLE Android 7 Touch Screen WiFi Tablet PC

Ποιο από τα δύο θα ήταν καλύτερη και πιο πρακτικούς; Θα είναι μια καλή επιλογή για να επιλέξετε μια τέτοια ταμπλέτα; Θα μπορούσατε να μου προσφέρει κάποια επαγγελματική συμβουλή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ε οκ δεν πρόσεξα την τιμή τους και για αυτό ρώτησα πιο πάνω για τι προϋπολογισμό μιλάμε !! :)

Galaxy είναι σούπερ, αλλά θέλω μόνο να αγοράσει ένα φτηνό. Η καλύτερη τιμή δεν είναι περισσότερο από $ 200. Χρειάζομαι μόνο ένα δισκίο για να σερφάρετε στο διαδίκτυο και κάνουν την εργασία μου.:p

Πολυ ωραια και με super τιμη και τα δυο που αναφερεις.Αυτο που θα με προβληματιζε μονο ειναι ο επεξεργαστης που και στα δυο (400mhz kai 300mhz αντιστοιχα) θα πρεπει να πεφτει λιγο....Το καλητερο που εχεις να κανεις για μενα ειναι να βρεις ενα φιλο-γνωστο με android ειτε κινητο ειτε ταμπλετα να κατεβασεται το set cpu να χρονισετε το cpu στα 400mhz και να κατσεις να παιξεις λιγο μαζι του να δεις αν για τη χρηση που το θες σου ειναι αρκετη αυτη η δυναμη.

Ps:Αν και για μενα (θα στο πω παλι) τα 400Mhz ειναι λιγα.....

EDIT:Δες και αυτο

Το ειδα πριν λιγο στις προσφορες του overclockers.co.uk

Ειναι στα χρηματα που θες να διαθεσεις και για μενα ειναι οτι καλητερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.