Jump to content



Samsung F3 Προβλημα


Flekis

Recommended Posts

Παιδια εχω εναν σκληρο samsung f3 1TB.Προσφατα αγορασα μια 8ηκη και τον εχω συνδεση μεσω του καλωδιου sata της 8ηκης.Το 8εμα ειναι οτι οταν κατεβαζω μεσω torrent κατι και βαζω ως χωρο απο8ηκευσης τον συγκεκριμενο εξωτερικο πλεον δισκο η ταχυτητα κατεβασματος ειναι πολυ μικρη ...Φτανει πχ 200 kb μου βγαζει δισκος υπερφορτω8ηκε και αντε παλι στο 0,φτανει 180 και παλι κατηφορα και ου τα κα8εξης. Τι παιζει? Εχει κανεις καμια ιδιεα?

EDIT Τον εβαλα και εσωτερικο και παλι τα ιδια..+ του οτι μου κολλαει ολο το συστημα(αν και δεν εχει λειτουργικο),βγαινει εκτος λειτουργιας μονος του,αργει να διαβασει ...πφφ ..Tα επαιξε λετε?Μεσα σε ενα μηνα?

Link to comment
Share on other sites

Ναι Νtfs ειναι ..Προσπαθηα να του τρεξω διαοφρα προγραμματα ωστε να δω τι παιζει αλλα τζιφος..Παγωνουν ολα.Οταν παω να ανοιξω καποιa αρχεια απο τον σκληρο ανοιγουν αλλα με τρομερη κα8ηστερηση...

Επισης οταν τον εχω συνδεδεμενο Αργει υπερβολικα το boot των windows (αν και δεν ειναι αυτος που εχει το λειτουργικο)

Φευγει για rma δεν μπορω να κανω κατι αλλο..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω την εξής γνώμη. Ίσως να μην είναι θέμα δίσκου αλλα θέμα αρχείου. Δηλαδή τι θέλω να πω. Πολλοί torrent clients κάνουν preallocate (δεσμεύουν απο την αρχή) το χώρο στο δίσκο κι έτσι σε αρχικό στάδιο ο δίσκος είναι απασχολημένος (μάλιστα αν δεις η cache του δίσκου ίσως να τερματίζει). Έτσι αν κατεβάζεις μεγάλα αρχεία (4gb+) ο δίσκος θα είναι απασχολημένος για 10-20 λεπτά( οχρόνος κυμένεται ανάλογα το μέγεθος συνήθως) και θα είναι δύσκολο να δεις αρχεία του, θα κολλάει το σύστημά σου κτλπ. Αυτό επίσης έχει ως αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνεται μεγάλη ταχύτητα στα πρώτα λεπτά. Θα σου πρότεινα αν όντως κατεβάζεις μεγάλα αρχεία να το αφήσεις για κάνα 30λεπτό κι ας είναι κολλημένο. Αν είναι αυτό που λέω και υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις με μεγάλη ταχύτητα, τότε θα ξεμπλοκάρει μόνο του και θα αυξηθεί πάρα πολύ η ταχύτητά download. Ωστόσο μη ξεχνάς ότι η ταχύτητα εξαρτάται και από τους διαμοιραστές του αρχείου...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.