LazyGreek Ιανουάριος 15, 2013 #962 Ιανουάριος 15, 2013 [MENTION=9888]Papakitou[/MENTION] Εχω το Sky το άλλο δεν με εντυπωσίασε..σκέφτομαι για:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.auxbrain.zombie_highway&feature=top-paid#?t=W251bGwsMSwyLDIwNiwiY29tLmF1eGJyYWluLnpvbWJpZV9oaWdod2F5Il0.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nextgenreality.minimoto&feature=apps_topselling_paid#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5uZXh0Z2VucmVhbGl0eS5taW5pbW90byJdhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.polarbit.Getaway&feature=apps_topselling_paid#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5wb2xhcmJpdC5HZXRhd2F5Il0.Και επίσης σκεφτομαι/θελω να κατεβάσω κανα app που να κάνει OC στον CPU κτλπ αλλα δεν ξέρω άμα αξίζει η θα έχουμε τίποτα αστάθειες
deninho Ιανουάριος 15, 2013 #963 Ιανουάριος 15, 2013 αν είναι να κάνεις oc πρέπει να κάνεις ρουτ τη συσκευή σου πρώτα. Για να κάνεις τη συσκευή σου ρουτ, πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πιθανότατα. Για να ξεκλειδώσεις τον bootloader θα χρειαστεί να κάνει ς wipe τη συσκευή σου. (αυτά στα λέω για να μην αρχίσεις να φορτώνεις εφαρμογές )
Papakitou Ιανουάριος 15, 2013 #965 Ιανουάριος 15, 2013 Λίγες συσκευές πλέον (ευτυχώς ) χρειάζονται ξεκλείδωμα bootloader για root.. Αν έχεις κανένα s2 μπορώ να σε κατατοπισω στα πάντα *S2
LazyGreek Ιανουάριος 15, 2013 #966 Ιανουάριος 15, 2013 Για το Nexus 7 έλεγα.. εχω ποστάρει και κάτι στο Thread του Nexus..
hayabusa Ιανουάριος 15, 2013 #967 Ιανουάριος 15, 2013 βλέπεις κάποιο νόημα στο να υπερχερονίσεις το συγκεκριμένο ; δεν ειναι αρκετά γρήγορο ;
lefteriz Ιανουάριος 15, 2013 #968 Ιανουάριος 15, 2013 Περνα του την smoothrom και βαλε αλλο κερνελ για ταχύτητα αλλα και μικροτερη αυτονομια ομωςΣτάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
LazyGreek Ιανουάριος 15, 2013 #969 Ιανουάριος 15, 2013 βλέπεις κάποιο νόημα στο να υπερχερονίσεις το συγκεκριμένο ; δεν ειναι αρκετά γρήγορο ; Μόνο στα Games κολλάει υπάρχει Lag, (οχι σε όλα) σε όλα τα άλλα καλά είναι.. για την ώρα..!
Andrewk Ιανουάριος 15, 2013 #970 Ιανουάριος 15, 2013 αν είναι να κάνεις oc πρέπει να κάνεις ρουτ τη συσκευή σου πρώτα. Για να κάνεις τη συσκευή σου ρουτ, πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πιθανότατα. Για να ξεκλειδώσεις τον bootloader θα χρειαστεί να κάνει ς wipe τη συσκευή σου. (αυτά στα λέω για να μην αρχίσεις να φορτώνεις εφαρμογές ) Επισης πρεπει να εχει custom κερνελ που να υποστηριζει OC... Off topic Off Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
GoMaR Ιανουάριος 18, 2013 #971 Ιανουάριος 18, 2013 στα γρηγορα!πεστε μου ενα προγραμμα η καποιον τροπο τον οποιο μπορω να διαβαζω pdf files με contentsτι εννοω....οχι ενα Pdf με contents αλλα ενα pdf με contents τα οποια το καθενα εχει το δικο του pdfκαταλαβατε ;
GoMaR Ιανουάριος 19, 2013 #974 Ιανουάριος 19, 2013 (edited) Οχι*Nexus* τι δε καταλαβες; πολυ απλο σε εναν φακελο υπαρχει 1 pdf και ενας φακελος γεματο pdf. για τρεξεις σωστα το pdf τρεχεις το αρχειο που ειναι ΕΚΤΟΣ φακελου το οποιο εχει καποια contents τα οποια παραπεμπτουν στα αλλα pdf που ειναι στον φακελο μεσα. Ε μεταφερω ολο τον αρχικο φακελο στο κινητο.τρεχω το αρχικο αρχειο και ενω εμφανιζει τα contets , οταν τα παταω δεν τα τρεχει. [MENTION=8837]l2phile[/MENTION] , δε την βρισκω την εφαρμογη Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2013 από GoMaR
l2phile Ιανουάριος 19, 2013 #975 Ιανουάριος 19, 2013 Θες πρόγραμμα να ανοίγει links από pdf δηλαδή;[MENTION=8837]l2phile[/MENTION] , δε την βρισκω την εφαρμογηΤο γράφεις σωστά; :-O:hehe:
GoMaR Ιανουάριος 19, 2013 #976 Ιανουάριος 19, 2013 Θες πρόγραμμα να ανοίγει links από pdf δηλαδή;Το γράφεις σωστά; :-O:hehe: ελα ρε πρωι πρωι.. τι λινκς μωρε ; ειπα εγω για λινκς ;
l2phile Ιανουάριος 19, 2013 #977 Ιανουάριος 19, 2013 (edited) Αρχικά, καλύτερα νέο θέμα, γιατί θα πιάσει πολλές σελίδες (τρολαρίσματος ) Κατά δεύτερο, τι εννοείς ΑΚΡΙΒΩΣ περιεχόμενα; Μπορείς να περιγράψεις πως συνδέονται τα pdfs μεταξύ τους; Το μισό pdf το φορτώνει από άλλο pdf? Έχεις απλά links σε άλλα pdf? Ή καλύτερα, "Πως θα το έψαχνες στο google για να σου βγάλει αποτέλεσμα στην πρώτη σελίδα;" Εγώ το πιο advanced pdf που έχω δει είναι να έχει κανένα url μέσα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 19, 2013 από l2phile
GoMaR Ιανουάριος 19, 2013 #978 Ιανουάριος 19, 2013 Αρχικά, καλύτερα νέο θέμα, γιατί θα πιάσει πολλές σελίδες (τρολαρίσματος )Κατά δεύτερο, τι εννοείς ΑΚΡΙΒΩΣ περιεχόμενα; Μπορείς να περιγράψεις πως συνδέονται τα pdfs μεταξύ τους; Το μισό pdf το φορτώνει από άλλο pdf? Έχεις απλά links σε άλλα pdf? Ή καλύτερα, "Πως θα το έψαχνες στο google για να σου βγάλει αποτέλεσμα στην πρώτη σελίδα;" Εγώ το πιο advanced pdf που έχω δει είναι να έχει κανένα url μέσα. δε μιλαω για Url ρε.ουτε για hot words. ελατε ρε παιδια δεν εχετε ανοιξει ποτε pdf με περιεχομενα? τα περισσοτερα , εχουν περιεχομενα τα οποια αν πατησεις σε παραπεμπτει στην αντιστοιχη σελιδα του ιδιου pdf εδω εχει contents τα οποια σε παραπεμπτουν σε αλλα pdf
l2phile Ιανουάριος 19, 2013 #979 Ιανουάριος 19, 2013 link είναι όλα ρε.Δοκίμασε αυτό Beamreader PDF Viewer 10 μέρες trial.
GoMaR Ιανουάριος 19, 2013 #980 Ιανουάριος 19, 2013 link είναι όλα ρε.Δοκίμασε αυτό Beamreader PDF Viewer 10 μέρες trial.βασικα μπορει να οριζονται ως bookmarks ουτε αυτο το προγραμμα δε τα διαβαζει.να χεσω λινουξ και ανδροιδ
Recommended Posts