Jump to content



Προβλημα με ping και Latency.


Nick86

Recommended Posts

Λοιπον,εχω γραμμη τελλας 14/1.Το προβλημα μου ειναι το εξης..Παιζουμε 2 game με τον αδερφο μου απο 2 pc.ΑΠο το δικο μου pc που ειναι συνδεδεμενο με ethernet ολα ειναι μια χαρα...Απο το pc του αδερφου μου που ειναι συνδεδεμενο ασυρματα εκει που εγω εχω 80ms pingο αδερφος την ιδια στιγμη σηκωνει 600-700 και ειναι αδυνατο να παιξει.Ενα δευτερο προβλημα που παρατηρησαμε ειναι οτι δεν μπορει να κανει γρηγορα download Με τον λογαριασμο rapidshare που εχουμε.μεχρι 80-100kbps ενω εγω κατεβαζω σταθερα 1-1,3

Τον εβαλα να τρεξει ενα malwarebytes αλλα δεν βρηκε κατι.Να φταιει η καρτα του ασυρματου??Εκτος αυτου παρατηρησε οτι αλλαζει η ταχυτητα του ασυρματου απο τα 54 στα 11 συνεχεια ενω πριν δεν ειχε τετοιο προβλημα.

Καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Στο διπλα δωματιο ειναι.αν ηταν απο τους τοιχους δεν θα λειτουγουσε απο την αρχη..ειμασταν μια χαρα μεχρι και πριν 5,6 μερες.2 χρονια επαιζε μια χαρα.Να ειναι καποιος ιος??antivirus ειχε το avg το εσβησα προσωρινα μην τυχον ειχε κανει καποιο update.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.