Jump to content



Sapphire HD 5850 στα 140€.


Ερνεστος

Recommended Posts

Πωλείται η εικονιζόμενη Sapphire 5850, σε άρτια λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση με όλα τα παρελκόμενά της και τη γνήσια συσκευασία, αγορασμένη από Multirama προς 221€ πέρυσι το Δεκέμβριο. Στα χέρια μου πέρασε όμορφα, δροσερά και προσεγμένα, δεν κλοκαρίστηκε, δε ζορίστηκε ποτέ. Εδώ και πάνω από 2,5 μήνες είναι παροπλισμένη, τρέχω με το IGP της μητρικής.

dsc08167custom.th.jpg dsc09465custom.th.jpg

Η κάρτα καλώς ή κακώς ανοίχτηκε για να μπει άλλη ψήκτρα, οπότε προφανώς δεν ισχύει η εγγύηση. Πλέον τρέχει ξανά με τη μαμά-ψήκτρα και με φρέσκια MX3 και φρέσκα thermalpads όπου έπρεπε. Οι θερμοκρασίες της έχουν πέσει 1-2 Κελσίου (σε Crysis Warhead κάνει τοπ μόλις 50 βαθμούς) και παραμένει πάντα πολύ ήσυχη (fan-speed 21%).

Ως εκ τούτου, η τιμή ορίζεται στα 140€.

Φιλικά, Ερνέστος.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα...Με ενδιαφερει αμεσα η καρτα που πουλας...Αν έχεις και την aftermarket ψυξη ακομη καλυτερα....Είμαι απο λαμια οποτε αν μπορεις και θες να στειλεις είτε με αντικαταβολη είτε με καταθεση και αποστολη στείλε μου ένα πμ για να συνεννοηθουμε.Σε ευχαριστω....

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοί φίλοι,

σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας σε κάθε περίπτωση, δυστυχώς η Prolimatech ΜΚ-13 και η Thermalright VRM θα μείνουν για την επόμενη κάρτα.

Φιλικά, Ερνέστος.

Link to comment
Share on other sites

5850 sold.

Λυπάμαι που σας απογοητεύω, η κάρτα δόθηκε σε φίλο από το .clubford.gr ο οποίος εκδήλωσε επιθυμία πρώτος απ'όλους.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον!

Φιλικά, Ερνέστος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.